0
Ahojky! Chcel by som sa spýtať ak by mi niekdo vedel poradiť , čo treba spraviť keď mi do auta Octavia 1998 po daždi natiekla voda niekde cez ventilátor kúrenia na strane spolujazdca. Kadiaľ to môže tiecť? Mal už niekto podobný problém? Ak hej ako ho riešil? Prosím súrnu odpoveď nakoľko sa pomaly blíži jeseň a pršať určite bude 😞
vidim, ze ti nikto neodpisuje, tak skusim aspon nejaky laicky tip.
Kamarat mal staru 120tku a v tej, ked raz presiel cez mlaku som na mieste spolujazdca skocil mokry ako mys😊
Diery v podlahe. To ty asi nemas, ale skus dvihnut kapotu motora, ci nahodou ti to nejako nepresakuje v tej casti niekde pod oknom.. Ak ti to steka z dazda hore(ak voda nieje vyslovene spinava tak ide z hora nie od vozovky), znamena no, ze dierka bude smerom hore otocena, resp podla mnozstva vody aj velkost si snad nejako odhadni..
Tazko povedat, skus napisat kolko tej vody bolo a pod
Kamarat mal staru 120tku a v tej, ked raz presiel cez mlaku som na mieste spolujazdca skocil mokry ako mys😊
Diery v podlahe. To ty asi nemas, ale skus dvihnut kapotu motora, ci nahodou ti to nejako nepresakuje v tej casti niekde pod oknom.. Ak ti to steka z dazda hore(ak voda nieje vyslovene spinava tak ide z hora nie od vozovky), znamena no, ze dierka bude smerom hore otocena, resp podla mnozstva vody aj velkost si snad nejako odhadni..
Tazko povedat, skus napisat kolko tej vody bolo a pod
A co takhle špatně přilepený sklo.Mě ho takhle skurvili na kamionu.Třikrát jsem ho reklamoval,protože poprví to chcalo jako kdyby tam nebylo lepidlo vůbec a pak to jen oplácaly z venku.Nakonec jsem je donutil sklo vyříznout a nalepit znova.Podotýkám že to byl autorizák.
Tuším,že na straně před spolujezdcem zvenku pod plastem na stěrače je otvor pro přívod vzduchu k palubnímu filtru tak jestli tam není nějaký problém. :?
Našiel som to už viem čo tomu bolo. Išlo to cez pilový filter. Nad ním je taká plastovákrytka pod stieračmi a na nej je za tepla nalepená taká vanička pre odvod vody z dažďa a tá bola na jednom mieste odlepená a preto tieklo dnu. Už je to hotové. Chalani díky za ochotu.