0
Dobrý den, nevím si rady s pořízením zimních pneumatik na mou škodu 125 L. jaké si mám pořídit číslo, děkuji za jakoukoliv radu.
Přejít do diskuze
Neni to dlouho, (dnes odpoledne) co mi psal kamarád, že jsem ho ukecal a koupí si přesně tenhle model. Tuším že dělají i s různým barevným podsvícením, já mám červené, viděl jsem zelené a také s modrým displejem, ale to je u toho nižšího modelu.Každé tlačítko má dvě funkce(základní a druhou když ho o chvilku dýl podržíš) a kolečkem lze taky potvrzovat a vlezeš jeho stiskem do menu s nastavením Basů, výšek, vyvážení a tak. Panel naprosto perfektně lícuje do samotného radia. Opět srovnávám se Sencorem, kde tohle všechno bylo zoufalé...a navíc sem nenašel nikde údaj o ochraně proti otřesům, ale nestalo se mi, že by přestalo hrát. Je prostě super, mam ho cca měsíc. Možná naživo působí víc plastově než se zdá s fotek, ale i tak na 100% doporučuji. A dealer fakt nejsem, >😁 nejlepší cenu jsem našel na www.srovnanicen.cz
Díky. Takové reference potěší. (Jen doufám, že nejsi distributor >😁 😁 >😁 ) Ten panasonic se mi začíná líbit, možná je i chlup hezčí, navíc má otočný ovladač hlasitosti, což jsem si dříve ani neuvědomoval, ale bez něj to asi opravdu nebude ono. Inu, uvidíme. PS: Výrobce jako sencor ( a další typicky hypermarketový sortiment) jsem zavrhnul hned v počátku.
Ze zkušenosti doporučuji toto: [odkaz] myslím že to tu už padlo. Sám mám ten samý typ, akorát bez MP3 a je to špica, teda přesněji ve své třídě je to špica. Předtím jsem měl Sencor a nedoporučuji nikomu...jedna zkušenost bohatě stačila...držim palce at dobře vybereš !
Je to vstup externího zdroje přes 3,5 mm stereo jack. Propojovací šňůra se musí přikoupit, není součástí balení. Já přes to honim iRiver a pohoda.
ještě bych se zeptal:
pro kesslera: Nevíš jestli ten pioneer má ID3 tagy? nějak se mi nedaří tuhle informaci najít
pro kejmla: Na tom panasonicu je na obrázku vidět sdířka (vypadá jako na 3,5mm Jack) s nápisem AUX - je to vstup externího zdroje (což mi vyplývá z nápisu AUX) nebo je to vstup dálkového ovládání co jsem našel v popisu parametrů rádia (nepřijde mi to logické, ale jeden nikdy neví).
díky, odpovědět může samozřejmě i někdo jiný 😁
pro kesslera: Nevíš jestli ten pioneer má ID3 tagy? nějak se mi nedaří tuhle informaci najít
pro kejmla: Na tom panasonicu je na obrázku vidět sdířka (vypadá jako na 3,5mm Jack) s nápisem AUX - je to vstup externího zdroje (což mi vyplývá z nápisu AUX) nebo je to vstup dálkového ovládání co jsem našel v popisu parametrů rádia (nepřijde mi to logické, ale jeden nikdy neví).
díky, odpovědět může samozřejmě i někdo jiný 😁
S kolečkem se mi líp manipuluje. Navíc můžu rychle jedním pohybem hodně ubrat nebo hodně přidat. Je to jenom a pouze můj subjektivní ergonomický dojem, o který jsem se chtěl podělit. Když jsem měl Pioneera s tlačítkama, tak jsem furt nevěděl, co mi na něm vadí. A pak jsem jel 120L s rádiem od asiatů s kolečkem a přišel jsel na to.
S kolečkem se možná lépe manipuluje poslepu. Nevím, s tlačítkovým volume jsem zatím neměl tu čest, jen se dvěma rádii s kolečkem.
Z jakého důvodu nechceš tlačítka na ovládání hlasitosti? nenapadá mě nic, proč by to mělo vadit???
Málem jsem zapomněl dodat, že jsem hledal rádio se stejnejma vlastnostma a cenou jako 136L a taky jsem nechtěl podporovat čorkaře a bazarníky.
Ale další podmínka byla, aby ovladač hlasitosti byl jako kolečko, ne tačítka.
Ale další podmínka byla, aby ovladač hlasitosti byl jako kolečko, ne tačítka.
Vozil jsem se týden v autě s tímhle rádiem...nejsem teda žádnej audiofanatik, ale příjem dobrý, cd mechanika přehrává bez přeskakování, zvuk dobrej...prostě všechno funguje tak jak má...a že prý když je to Pioneer tak by to mělo i dlouho vydržet...
kessler: osobní zkušenost? už jsem na tenhle typ koukal, sice je tam cosi stříbrného, ale možná by to mohlo jít, jak je na tom s příjmem?
JM: jenže origo rádio s CD nehraje Mp3 a chtěj za něj 11000. Když bude někde v inzerátu levnější, předpokládám, že bude ukradené, a takové prodejce rozhodně podporovat nebudu. Vycházím z toho, že kdo ho nechce, tak si ho za ty šílený peníze nekoupí a tudíž ho nebude prodávat, a kdo si ho koupí, tak ho rozumně (=levně) neprodá, protože ví, kolik to stálo a navíc ho asi chce. No a kdo ho nabídne za tři tisíce, ten je pro mě velmi podezřelý.
kejml: díky, nevypadá zle, ten modrý nesmysl se nezdá být příliš velký, zařadil jsem ho do výběrového řízení.
kejml: díky, nevypadá zle, ten modrý nesmysl se nezdá být příliš velký, zařadil jsem ho do výběrového řízení.
Zdravím, potřeboval bych poradit s rádiem. Potřebuju rádio do fábie, v ceně okolo 3000, musí hrát mp3 a mít kvalitní příjem. Těch je jsitě celá řada, jenže další důležitou podmníkou je to, aby barevně ladilo. To znamená bezpodmínečně černý panel a zelené podsvícení tlačítek, žádné barevné nesmysly (modrá, červená a další). Ideální design mají dle mého originál škodovácká rádia, jen jejich cenu nepovažuji za ideální. Máte nějaký tip, co vybrat nebo v žádným případě nevybrat? Nerad bych každých pět kilometrů ladil jinou stanici kvůli blbýmu příjmu.