Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

21 komentářů

RobodCi
pozriete si čo chcete: Defendlock, EVVE, ...

[odkaz]

prajem príjemné ilúzie bezpečia.
Tommy100
To ti nepomůže,protože univerzálem většinou nejdou auta nastartovat,jen otevřít dveře a vykrást >😁

Forman1993:Záruku nijak neřeším,ty dva roky to fungovat musí a razítko v servisce mám 😉

Ve škodovce za ty ceny bych si nenechal ani umyt okno :roll:
Tady je ta stránka s paklíči a různým nářadím k otevírání aut www.locksmith.cz .Po shlédnutí těchto stránek se mi skoro nechce věřit jak je jednoduché otevřít teměř každé auto a jak jsou výrobci automobilů nezodpovědní,že montují do aut zámky které jdou otevřít univerzálními klíči..Asi není dneska problémem otevřít zádné auto.Proto bych byl určitě pro skrytý vypínač.Ten systém s magnetem je výbornej.Myslím,že potřebná součástka se jmenuje jazýčkové relé.To relé stojí pár korun.Myslím,že zloděj má malou šanci na takovej spínač přijít.Stačí pak přes místo kde je relé umístěné (obvykle pod palubkou) přejet magnetem a může se startovat.
A smím se zeptat, jak jsi to udělal se zárukou???
Tommy100
Tak to mám taky.....od škodovky to nemám,nic si nenechávám dělat u škodovky :?
Nepraktické - musí vždycky do kufru. Bude pršet a nejdřív do kufru a pak do auta.

Z imobilizéru jsem jako nejlepší kdysi viděl takové čidlo nalepené někde ze spodní strany pod plastovým dílem a bylo potřeba přes to přejet magnetem. Zvenku na palubce nebylo vůbec nic vidět.
RobodCi
čerpadlo na O I. TDi v kufri - na lampičku batožinového priestoru - zamenil teleso svetla za podobné s vypínačom - ako kedysi boli v žigulíkoch a embéčkach. Vždy otvorí kufor, akože niečo pozrie, hľadá...a prepne - nenapadlo by nikoho čo robí...
V jednom aut? jsem m?l tajný vypína? normáln? na palubce. Jenže to byl originál spína? na mlhovky, takže na první i druhý pohled vše originál. Pokud nebyl zapnutý, nenastartovalo to.
Jako bývalý detektiv krim. Policie Vám poradím skrytý vypína? ale je p?i n?m pot?eba ?ÁDN? p?emýšlet. Zlod?ji mají dobrou logiku a tuší nebo v?dí kde vypína?e majitelé umis?ují . Je nutno vymyslet naprosto originální místo kde by to nikoho nenapadlo schovat. Jinak alarmy, a jiné elektronické v?ci dob?e znají umí ovládat a není to p?ekážkou. Pokud se však jedná o oby?ejný model ?kodovky, je otázkou zda má smysl uvažovat o spolehliv?jším systému zabezpe?ení než je skyrytý vypína?. O tom vždy. V?tšina hlášených krádeží škodovek je pojiš?ovací podvod / dle statistik a mího zjišt?bní cca 60%/ . Škodu již necht?jí ani zlod?ji, pokud se nejedná o Octavii v nejvýkon?jších verzích nebo Superb v nejluxusn?jší výbav?. Nic proti tomu, ale je t?eba vid?t v?ci reáln?.
Je tu ale jeden há?ek. Co záruka???

Aby jsi o ni nep?išel musíš si vše nechat ud?lat od Škodovky ?i od schváleného elektriká?e (žádného neznám).

A pak se nastoluje otázka - Je to v?bec k n??emu? Když je to p?ímo od Škodovky? Jak alarm, tak ten vypína? bude po?ád na stejném principu, ?i ten vypína? na stejném míst?! Ne? A pak sta?í mít zkušenost ?i si jen zjistit si informace a auto jak bez ni?eho! :?
Tommy100
ten "tajný" vypína? jsem m?l ve felicii a mám ho i te? ve fabii 😊
RobodCi
Mýliš sa - je to aktuálne, ale naš?astie nie je až tak ve?a tých debilov s vymetenými mozgami, ?o sú ochotní iba preto aby nemuseli pracova? riskova? basu....naš?astie vä?šina ?udí doposia? má aký-taký rozum. Okrem toho nedávno som dostal mailom link na stránku firmy v ?R ?o normálne predáva "pak?ú?e" asi na všetky autá - od tých ?o nepoškodene otvoria zámok dverí i spína?ku až po "vytrháva?e" zámkov....! Polícia im to ale vraj nemôže zakáza? - oni to "iba" predávajú - chránime zlodejov?
Kdyby to s tím bump-key bylo tak snadné, tak kromě jiného na sídlišti nebude ani jeden neykradený byt!!!!
To video bolo praveze aktualne, nedavno to vysielala nejaka holandska televizia...
Sprint
To video je hodně starý, několik let.

U dnešních zámků by si s tím neuspěl ani náhodou.

Já bych volil Construct nebo Defend-lock.
Ja mam Fabii 1,9TDi a mam tam dodělanej vypínač na odpojení palivového čerpadla.Stalo to asi 120kč a ve Škodovce na to ani nepřišli při garanční prohlídce,mam to už asi 3roky a zatím auto je doma.Mam tam i Construct. >😁
ija to vidim tiez skor na ten skryty vypinac, ale zase kombinacia alarm+skryty vypinac tiez nie je na zahodenie.Zlodej bude v tom ze obisiel alarm a bude mat nervy z toho ze to nejde.... >😁 bude tam este vypinac :arrow:
nejlepsi mas poridit si neco co ti zamkne radici paku

Videl som dnes video ako to obycajnym bump-klucom prekonaju do 5-10 sekund 😊

Vidim to na ten skryty vypinac...
nejlepsi mas poridit si neco co ti zamkne radici paku
JOB
No jestli myslíš Škodu 100 tak tam nemusíš dávat nic a jestli máš na mysli nějakou novou tak tam nemusíš taky nic protože ti jí ukradnou i tak >😁
Vedeme diskuzi, zda je vhodnější skrytý vypínač či alarm. Zdá se, že vypínač je výhodnější ze dvou důvodů. Je levnější a není umístěn dle nějakého schématu. Myslíte si totéž. Je prý však nevýhodou, že se ztrácí záruka pro zásah do konstrukce vozu. Je to pravda?