Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

2 komentáře

eypo
Ahojte, nevím jak vy, ale já po letech sledování tv pořadů s tématikou automobilismu už normálně vypínám. Poslední kapkou byl autosalon na tv prima. já dřív nemusel p. Dolejše z autorevue, ale dnes říkám zlatej Dolejš... když auto testoval, věděl jsem o co jde, jaká v něm je technika, motor, nápravy, technický novinky... dnes? Ti samozvaní e😜erti z autosalonu ... co to je proboha? Dva přiblblíci v elektromobilu ( v každým dílu) co jednak neuměj česky a druhak se chovaj jak haranti a reportáže nemaj ani hlavu ani patu a obsahově jsou naprosto mimo ( co mě zajímá že merunka jede do lázní a oni o tom 15 natáčej, když mi o autě nic neřeknou...). kamera stihne během jedný vteřiny 3 záběry na blinkr, zadní světlo a podvozek a to vše nejlépe ještě pod 45 stupnovým úhlem asi abych se v křesle nakláněl. jedinej kdo tam podává trochu relevantní info je ten motorkář sršeň. ty blondýny tragický nejsou ani hezký ani fundovaný, melou nesmysly. v každým dílu mi cpou hybrid nebo elektromobil, ačkoli každej dnes ví že to není nic ekologickýho (vozit 200+ kg baterií, dělat krátery po těžbě kovů do baterií v kanadě a jinde, mít horší jízdní vlastnosti a spotřeba vs výkon kravina). Neříkám vývoj jde dopředu, ještě že tak, ale proč neodprezentujou ten hybrid nějak rozumně a ne v každým díle? po testu auta mám tak maximálně vyblikaný oči, o autě nevím nic, nedozvěděl jsem se nic o technice ani o tom kolik auto žere když s ním jedu pod plynem (ten blb vrtal řekne že když jedu pomalu žere to X a když jedu rychle tak řekne že to je víc???) Mě to ale sakra zajímá, zajímá mě jaký má auto nápravy, jakou techniku používá motor, zajímaj mě slabý a silný stránky auta a ne kecy a přiblbé chování. naprosto mě dostává jak se může z nějakýho blba stát samozvanej e😜ert v tv kterej má naprosto neprofesionální vystupování a o autech ví jen to co 5ti letý dítě. možná jsem zaujatej ale jak je možný že nemáme kvalitní pořad? na CT1 to ještě jde ale taky žádnej zázrak. poslední dobou se daj akorát testy číst tady a na autowebu a autoforu, občas něco bylo na automagu. co vy na to? vy jste spokojeni ?

Je pár výjimek, samozřejmě sleduju jako kde kdo top gear, což je vynikající zábavná show ( o autech se toho člověk taky moc nedoví)
Anonym
Kup si automobil revue pokud tě zajímaj techniký údaje aut a jakou to má nápravu, to je nejlepší časopis ohledně technických dat.