Ahoj . Trochu bych upravil výklad člena Nice One. Záruka mobility zahrnuje taky proplacení ubytování popř. ostatních výdajů spojených s poruchou auta. Bývalému klientu klekl v italii Superb a po zpětně po předložení účtů za ubytovaní a servis mu škoda vše proplatila a to se vyplatí 😜 PS: nejsem zastáncem Škoda Auto a.s.
Pokud je auto v záruce, neplatíš nic.
Máš nárok na bezplatnou opravu a pokud se oprava nestihne ten den i na ubytování zdarma.
Pokud už není, ale máš prohlídky v servisu, je to jak píše Nice One.
Máš nárok na bezplatnou opravu a pokud se oprava nestihne ten den i na ubytování zdarma.
Pokud už není, ale máš prohlídky v servisu, je to jak píše Nice One.
No auto je 2 měsíce po záruce, takže když se něco poškodí a já zavolám Škodu, tak akorát zadarmo přijedou, odtah do servisu, oprava, náklady na ubytování nebo odjezd domů si platím sám. Chápu to dobře?
Jo chapes 😊
Ja mam pro tento ucel pojisteni asistencnich sluzeb, ktere mi v nutili, kdyz jsem uzaviral leasing. Hradi mi i praci, ubytovani, nahradni vozidlo. (samozrejme ze jsou dane nejake limity), takze mobilitu stejne nevyuziju 😊
Ja mam pro tento ucel pojisteni asistencnich sluzeb, ktere mi v nutili, kdyz jsem uzaviral leasing. Hradi mi i praci, ubytovani, nahradni vozidlo. (samozrejme ze jsou dane nejake limity), takze mobilitu stejne nevyuziju 😊
Nice a ostatní: ještě jednou dík 😉
Nějaké asistenční služby máš i v povinném ručení a něco si můžeš i připlatit.
Povinné ručení např.obsahuje:
V případě havárie (nehody) vozu máte na území ČR zajištěny tyto asistenční služby😒br />
odtah nepojízdného vozidla do 75 km zdarma
bezplatné uskladnění nepojízdného vozu do 10 dnů
V případě havárie (nehody) nebo poruchy vozu máte mimo území ČR zajištěny tyto asistenční služby😒br />
odtah do 75 km, resp. do ceny 120 eur zdarma pro osobní vozidla a 75 km, resp. 300 eur u vozidla od 3,5 do 12 t
jeden bezplatný nocleh pro osádku vozu do 50 eur/os.
právní pomoc do 750 eur
finanční výpomoc (na základě složení jistoty třetí osobou v ČR) v naléhavých případech do 1000 eur
uskladnění nepojízdného vozidla až do sedmi dnů, do ceny 13 eur/den
vzkazovou službu a telefonické tlumočení při jednání s úřady
Povinné ručení např.obsahuje:
V případě havárie (nehody) vozu máte na území ČR zajištěny tyto asistenční služby😒br />
odtah nepojízdného vozidla do 75 km zdarma
bezplatné uskladnění nepojízdného vozu do 10 dnů
V případě havárie (nehody) nebo poruchy vozu máte mimo území ČR zajištěny tyto asistenční služby😒br />
odtah do 75 km, resp. do ceny 120 eur zdarma pro osobní vozidla a 75 km, resp. 300 eur u vozidla od 3,5 do 12 t
jeden bezplatný nocleh pro osádku vozu do 50 eur/os.
právní pomoc do 750 eur
finanční výpomoc (na základě složení jistoty třetí osobou v ČR) v naléhavých případech do 1000 eur
uskladnění nepojízdného vozidla až do sedmi dnů, do ceny 13 eur/den
vzkazovou službu a telefonické tlumočení při jednání s úřady
Vysledek je ten, ze mas vzdycky jistotu ze pro tebe prijede servisni vozidlo, ze te odtahnou, opravi, poskytnou nahradni vozidlo, ubytovani,...atd.
Proste ze se o tebe postaraji.
Ovsem zdarma je jen prijezd toho servisniho vozidla. Vsechno ostatni si platis sam.