max. výbava ? seš si jistej ? co je podle tebe max. výbava ? má to třeba i navigaci ? 17" alu kola, tažný, střešní okno atd. ???
esli jo, tak to jsou docela dobrý ceny 😜
esli jo, tak to jsou docela dobrý ceny 😜
naprosto suhlasim - za tie $$$$ jedine Mazdu 6 😄
Jestli toužíš po něčem s maximální výbavou tak se jeď podívat do autobazaru AUTOTEP v Teplicích na E55 hned za TP ([odkaz] Je tam super Passat W8, 300 kobyl, 2002, dost slušně naloženej Pašík (takový domácí kino co je v tom autě nemám ani doma v obýváku), pořizovačka dvě míle a teď se prodává kolem 600.000, najeto 70.000 km. Jestli máš rád VW tak se na to jukni a pak mě můžeš za odměnu povozit. Dobrou noc, jdu do peří.
:idea:
:idea:
W8 😜odobného Pašíka jako ojetinu si koupil v prodejně Renault jeden lékař z Brna,první noc to tam vydrželo,ale po druhé už na sídlišti auto nebylo a nikdy se nenašlo.Osobně bych něco takového a Pašíka zejména,nekoupil. Takže znovu říkám coby majitel Laguny2, Mazda6.Nebo pro rozšíření sortimentu Avensis.Proč kupovat jeté,když může být nové a původ naprosto jasný :!:
Kup si novou octavii 2.0 FSI Elegance za 620 000 a můžeš si nakonfigurovat za 80 000 věci který budeš skutečně potřebovat 😉 ale moc jich nebude, když vidím to jejich super radio za 11 klacků tak mě chytá vztek :x :x :x ještě že ho prodejci dávají ve většině případů zdarma >😁 a myslim si, že když si necháš udělat nabídku od několik prodejců tak se můžeš dostat s cenou pod 600 000.
:-! one-z
:-! one-z
😄 Tahle kára má Sherlog Satellite. A neslyšel jsem, že by se nějaké auto vybavené tímto zařízením ztratilo. Vlastně občas nějaké zmizí, ale pak policie zjistí, že šlo o pojišťovací podvod či něco podobného. A jinak kdyz někdo parkuje auto za dve míle na sídlišti, tak je vůl.
Passat W8 měl můj šéf v práci, jel jsem s ním dvakrát z Ostravy do Prahy. Auto nebylo špatné, ale kvůli apetitu šlo pryč. Když tomu naložil 6000 ot. na čtverku, jel 225 km.h Spotřeba se pohybovala od 17-23 litrů Nat95. Ale zvuk osmiválce je nepopsatelný, říkal, že nejrychleji jel s vypnutým omezovačem 260 km.h u Amberku na rovné dálnici. A taky litoval, že je to manuál. Spojka se musela opravdu silně zašlápnout a to nebyla porouchaná :😉 >😒] Ale 6q je 6q 😉
Ánek: Kdo tu hovořil o autě za 2 melouny.Sám jsi nabízel Pašíka,který stál tolik nový a dnes je za 600 t. Trochu jsi to celé obrátil. Ale to neva.Nic to nemění na faktu,že koupit jetého Pašíka za 600,když se dají koupit daleko lepší auta za podobnou cenu jako nová je hloupost,pokud člověk není nadšenec typu GTI v diskusi NEWS-známý Apoštol dokonalosti 😁
IT: Asi jsem jako GTI. Každý mluvíme o něčem jiném. To auto má naloženo za 600.000 a tenhle Pašík je úplně někde jinde než nová Oktávka. Je naloženej z fabriky + polaďenej motor u CIMBU, na míru podvozek od HP Sportu, super muzika 5+1 a kino, atd...... To chce, ne vidět, ne projet, ale mít. Já mít 600 v kešeni, tak žádná Mazda, Focus, Tucson, Avensis, Octavia a co ja vim co tu ještě padlo za tipy. To auto má pro každýho něco a nevim o ničem co by mu chybělo. Prostě mě chytlo.
Ánek:Nejsme v rozporu:já bych za 600-700t koupil novou M6 či Avensise,ty jetého Pašíka.Jeté auto jsem nikdy neměl,tak proto může mít i plazmovou TV s úhlopříčkou 1,5 m, děkuji,mně stačí nové.Kupovat navíc auto, po kterém jdou zloději jak slepice za zrním..ne,to bych neudělal.Ale kdo chce,proč ne? 😉
sepp1 - jazdim M3 2.0 od septembra, 8500km, ziadna porucha. Najvacsim problemom su stierace, ale ja mam M3 rv04. Na novych to je uz udajne vyriesene (zmenili konstrukciu stieracov). Priemerna spotreba 8.5l (mesto 30%/obchvat 70😖
Pripadne pozri sem :arrow: [odkaz]
Pripadne pozri sem :arrow: [odkaz]
Ta O2 je od seppa v kategorii "jeté", tak nechapu proc by se nevesla do 700k? nova tezko, to s vami souhlasim...
Ja bych bral C-max 2.0TDCI...prakticky, docela pekny,rodinny auticko😊
pokud se nebojis hyundai, Tucson by taky nemusel byt spatna volba.
Avensis je vyborny auto, otazka jak s 1.8...diesel by to vyresil!😊
To Haldo: s BMW M3 bych taky jezdil rad😉) kor za 8.5/100 😁
Ja bych bral C-max 2.0TDCI...prakticky, docela pekny,rodinny auticko😊
pokud se nebojis hyundai, Tucson by taky nemusel byt spatna volba.
Avensis je vyborny auto, otazka jak s 1.8...diesel by to vyresil!😊
To Haldo: s BMW M3 bych taky jezdil rad😉) kor za 8.5/100 😁
nová : Mazda 3 1,6MCD Touring popř. 2,0 Sport
Ford Focus C-max 1,6TDCi, 1,8 TDCi, 2,0 TDCi výbava Ghia
Hyundai Tucson Highlander 2,0 CRDi Elegance
mírně jetá : Toyota Avensis Combi 1,8 benzin
jetý : nový VW Passat 2,0 TDi max.výbava
jetá : Škoda Octavia Nová Combi 4X4 1,9 TDi PD max.výbava
Škoda Octavia Nová Combi 2,0 TDi max.výbava
on dost zalezi jak s autem a kam budes jezdit. treba v Cmaxu se moc pekne sedi. clovek sedi vejs, dobre se nastupuje a jizdni vlastnosti jsou super.
pohodlne sezeni bude i v tusconu ale to je takova velka krava a treba do mesta se moc nehodi.
passat v sedanu je nahouby neni z nej vubec nic videt to uz je lepsi kombik ale ten ojetej za ty prachy jeste nebude nejspis ale jinak je to prima auto