vybírám si svoje první auto a po přečtení některých článků na internetu i v novinách jsem kvůli nepoctvivosti prodejců již klasický bazar vyřadil.
Chtěl bych se ale zeptat, jak se díváte na zánovní auta (1-3 roky stará, do 20 tisíc kilometrů), která jsou nabízena přímo u autorizovaných prodejců, kteří prodávají i auta nová? Je i zde na místě mít obavy z podvodu (přetočené kilometry, vyměněné díly apod) nebo nikoliv?
Děkuji za názory.
Flash666
0
obavy asi ne podle me, kamarad si takhle koupil mazdu 6 rv2008 uz facelift a usetril +-200tacu takze to byla dobra koupe jinak zkusenosti jiny snima nemam, jediny co je minus je neustale klesajici hodnota auta jako u noveho automobilu
Enthusiastic.driver
0
U stáří 1-3 roky prakticky nemáš šanci narazit na špatné auto - a i kdyby byl nedejbože stočený tachometr (což bude ovšem stejně vysoce nepravděpodobné), tak auto, které za 3 roky najelo třeba 200.000km na tom vůbec nebude špatně - dlouhé cesty se na stavu podepisují zdaleka nejméně a pro celkovou kondici auta představují minimální zátěž.. A imho to prostě vůbec nepoznáš.
vybírám si svoje první auto a po přečtení některých článků na internetu i v novinách jsem kvůli nepoctvivosti prodejců již klasický bazar vyřadil.
Chtěl bych se ale zeptat, jak se díváte na zánovní auta (1-3 roky stará, do 20 tisíc kilometrů), která jsou nabízena přímo u autorizovaných prodejců, kteří prodávají i auta nová? Je i zde na místě mít obavy z podvodu (přetočené kilometry, vyměněné díly apod) nebo nikoliv?
Děkuji za názory.
Takže já bych strach vůbec neměl 😉