Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

53 komentářů

Ja mam auto cerne a je to snad ta nejhorsi barva co znam. Je na ni hrozne videt spina. Ale ma i jednu vzhodu. Bezva se na ni opravuji tecky od kaminku.
Strieborná
Mám černou metalízu, umeju to, utřu do sucha a za dve hodinky to můžu dělat znova, protože je na tom fakt všechno vidět.
stribrna metaliza a seda. Pak je jeste dobra bila na snehu a cerna, popr. tmave zelena (modra) v noci.
Nejhezčí je světlemodrá metalíza na Peugeotu 306.
... preco sa na najhorsiu farbu pozerate ako na tu 'ktora sa najviac zaspini'... Jednoznacne najhorsie farby su tmava zelena a tmava siva, pretoze splyvaju s cestou a preto su NAJNEBEZPECNEJSIE. Najlepsia je asi biela, lebo okrem tych par dni, ked je cerstvy sneh, je vidiet na ceste najlepsie. Toto mna trapi ovela viac ako to, ze ci musim auto umyt raz za mesiac alebo raz za 2 hodiny.
Dobre videt je i ma oblibena cervena, taky zluta.
matuS
dabel> je mi to jedno, lebo stale svietim
2Matus: ale zboku tie tvoje zapnute svetla nie su velmi vidiet 😄 Napriklad ked sa v hustom dazdi priradujes na dialnicu a podobne, dobre viditelna farba ma svoj vyznam... Osobne vyberam farbu podla bezpecnosti a prehrievania interieru, takze najblizsie bude auto urcite svetle, najskor zlte, prinajhorsom cervene, ale to uz sa dost na slnku hreje... Cierne a vsetky odtiene sedej su dost nebezpecne, navyse sa to priserne hreje, spina je na tom tiez hned vidiet, ja nevidim ziadny dovod kupovat cierne auta, pokial niekto nie je na tu farbu vyslovene vysadeny.
JASNE ... dyt to rikam... ZLUTA 😃
matuS
wawrik> to zboku uznavam, to je fakt. btw tiez mas pravdu v tom, ze cim svetlejsie auto, tym vyzera menej spinave. co mame v robote seat inca, to je biele, a aj ked je uplne *, tak vyzera celkom slusne.
ja mam auto bordove a som spokojny, lebo ho mam zadarmo 😄
keby som si mal vybrat, tak beriem bud biele, alebo tyrkisovu metalizu - ta sa k tomu auto skvele hodi
No ja som mal biele auto a teraz mam tmavozelene a ked stojim na pekle letneho slnka tak to je prast jak uhod. no a ked by som mal klimu tak uz je to fakt fuk. a na felicii ajtak vypada tmava zelena najlepsie
Je to jednoznačný: ta, která i po 10 letech drží jako blázen, plech pod ní nerezaví a nevadí jí ani létající štěrk - pak by mi byl odstín tak totálně jedno....!
Ještě jeden důvod proč nesnáším tmavozelenou metalýzu.. Po 3 zimách bylo na předku vozu asi 1000+1 ranek a ran po kamíncích a šutrech. Vlivem světlezeleného podkladu mělo auto při pohledu zepředu slušné neštovice. Škodovácký lak stál za h...o, doufám, že na mém novém je lepší. Čau LN
matuS
novak> imho ani najlepsi lak ta neochrani pred kamienkami. tie rozdrbu vsetko...ale ked to nechces mat, tak si kup ten kozenkovy kondom napredok, ale vyzera to riadne smiesne 😊)
Ale jo to beru. Pokud jsou i díry ve světlometech, tak se není co divit. U barev jde o kombinaci podkladové barvy a vrchního nástřiku. U tmavězelené metly je podklad úplně světlounký. U stříbrné je bílý. Je jasné co je vidět víc. Čau LN
Pojdme se bavit o barvach, ne o prakticnosti.
matuS
novak> je jasne, ze ti vadi, ze to je vidno, ale problem je, ze ti to za rok zhrdzavie a tie * to neuznaju...co je to sakra za pozinkovanie, ked to odlupne kamienok?!? 😞((
Nejlepsi barva je samozrejme cerna.Na Octavce s chromovymi listami a klikami se to obzvlast vyjima.Magicky perletovy efekt je taky pekne zradlo.A hlavne jich moc nejezdi...
pro venkovský balíky - na Prostějovsku a Hodonínsku je jich obzvlášť plno. Stmívá se, jedete úzkou okreskou alejí stromů a najednou si to středem silnice šine černá Octavie se zhasnutými světly, aby si vidlák neopotřeboval žárovky. Stalo se mi mnohokrát, šedivou Škodu 120 nebo tmavězelenou Felicii mají nesvítíci sedláci taky v oblibě. Vždyť žebřiňák taky nemá světla a dá se s ním jezdit, že. Musím říct, že mnohdy jsem byl nucen reagovat opravdu velmi hbitě... No ale žiju, takže - ZDRAVÍM VENKOV, *!
Musíš si hlavně všimnout SPZky, ono se klidně může stát, že ten maník byl "třeba" z Brna (příklad). Já mám zase nejhorší zkušenosti s BZL ..... Ale k tématu. Taková bílá pasuje jen na malá auta, tmavší barvy spíš na větší. 6lutá se mi líbí u menších sporťáků. Sám mám zelenou metlu. Hezká, ale nepraktická.
Pokud tam nemas klimacku, tak te chci videt, jak nekde jezdis ve 30 stupnovim vedru. Ty vubec Kamile, budes nejaka trubka !! Co jsi psal v diskusi na felicie, tvuj bohatej tatka ti koupil tvoje prvni auto a ted na vsech diskusnich chatech akorat blbe krafas !! Budes asi dost dobrej vylizanec !
Nechci se zastavat Kamila, ale myslim si, ze klimu asi ma. Ale chtel jsem rict, ze hodne aut uz se vyrabi s atermickymi skly, ze i kdyz stojis na slunci, tak uvnitr neni taky hyc jak v aute s obycejnymi skly. Mozna ty atermicka skla maji jiny vyznam, ale i kdyz mam tmavemododre auto, tak je v nem podstatne chladneji nez ve stribrnem Formanovi.
Je podle mě kravina - bavit se která barva je nejlepsi. Pro každýho je nejspíš nejlepší taková, jaká se mu líbí. Já osobně preferuju metalické barvy.
Všetky farby sú krásne
ale to asi mame nejak v rodine - rodicia maju cervenu corsu, ja cerveneho matiza, brat kupil cerveny mits. lancer, bratranec ma cervene mits. 3000 GT (to je zase ale pochopitelne 😊, kamarat, s ktorym vacsinou jazdime na "akcie" ma cervenu feldu, niekedy to pred nasim domom vyzera ako by tam parkovala cela coca-cola - uz len prilepit biele emblemy 😊
TO LOGIN: Tvoje odmítání stříbrné metalízy má nějaký reálný důvod nebo je to jen o pocitech?
nechápu, stříbrná metalíza je zatím nejlepší (téměř samočistící ....) Moje minulé auto mělo tmavězelenou metalízu a to byl děs - už nikdy. ČAu LN
Ma to realny duvod - za sera je spatne videt a vlastne i za svetla. Rozsvitit sice hodne pomuze, ale ne vzdycky.
Ona taky barva vozu souvisi s povahou cloveka. Cholerik treba uprednostnuje cervenou, flegmatik modrou nebo zelenou atd. Nekde jsem o tom cetl, ale uz si to nepamatuju
Ale myslím, že každý preferuje barvu, která vyjadřuje to jaký by chtěl být ne jaký je. Černá - temnej drsňák, bílá - jemnej milej, červená - veslej a šťastnej, modrá - elegantní, Žlutá - divokej a nespoutanej 😃

Mějte se... Džon
Mate dobrou diskuzi ... podle me je to hlavne o vkusu a mimochodem na kazdy auto se hodi jina barva zkuste si dat zlutou na rolse to proste nejde...
A videls Beatlesackyho Rolse? Ja myslim ze jde vsechno, kdyz je to vkusne udelany.
Můžete mi někdo poradit v jaké barvě je nejhezčí

VW Golf 4 Osobně se rozmýšlím mezi tmavě modrou

nebo stříbrnou. Můžete uvést i jiné barvy. Díky.
Mne vice zaujme tmave modry Golf IV nez stribrny ....
Ja bych taky raději tu modrou, ve stříbrné moc vynikne velká oplechovanost auta - Golf IV. Viděl jsem i jeden hezký se světle zelenou metalízou.
Díky, za názory a typy. Kromě stříbrné a tmavě modré jsem teď objevil ještě jednu pěknou barvu

tak zvanou "jazz blue" je to podobný odstín jako

nápis - BARVA VOZU, Jaká je nejlepší - vedle nápisu Motor kafé nad těmito příspěvky. Tedy za předpokladu že máte dobře vyladěny barvy na monitoru. Chtěl bych se zeptat jestli se podle vašeho názoru na Golf 4 hodí nebo je moc kýčovitá

a časem se okouká. Díky.
Takovou jsem na Golfu IV taky viděl, docela se mi líbila, auto vypadalo fakt dobře, možná že se časem ale okouká, je dost extravagantní. Ale klidně bych si ji zvolil, tedy jen na tomto autě, u jiného by to asi nesedělo.
to filam: Mně osobně ke Golfu sedí temně zelená petrolejová metalíza. Z Tebou navrhované světle modré bych měla docela strach, protože jakákoliv chybka na ní hodně vynikne. U IV Golfů je teď docela oblíbená i ta světle zelená hrášková metalíza. Ale pokud váháš mezi stříbrnou a tmavě modrou, asi bych se přiklonila k tmavě modré metalíze... navíc bych řekla, že i možný následný tuning karoserie bude rozhodně zajímavější.
Stribrna
Naprosto super je žlutá!
Žádná - prostě auto jako zrcadlo.
auto, ve kterem bych se videl by asi nebylo pro ostatni tak pekne😄. Jinak si mi libi barvy na Alfe, z jedne strany modrava, z druhe nazelenala. Je za ni priplatek ( jmenuje se myslim duhova ) kolem 70 000 Kc. Radsi projist, prozrat, prochlastat.
1) nepoškrábatelná, neodlupitelná, nepoškoditelná 2) pak taky neušpinitelná

3) za splnění podmínek 1 a 2 na odstínu nezáleží

4) ne každý odstín je stejně hezký na každém autě. Třeba růžovofialový (světle žlutý, bledě modrý...)brouk, kachna nebo velký bentley, to se dá pochopit - ale v tomhle odstínu A8, 735, Hummer, ale třeba i Almera, Toledo, Brava atd. - no je mi blivno jen si to představit natož to potkat
champagne metalic.
Zelená Májová - Felicie - bomba !!!
Stříbrná metalíza je krásná, ale hlavně praktická! Alespoň pro vozy používané denně. Já mám na jednom z vozů tmavě zelenou perleť Tormallard a je na tom všechno vidět. Prach, zaschlé kapky....ještě že je to jen auto na víkend. Aby vypadalo hezky, musím jej po umytí utřít jelenicí do sucha.

Takže ještě jednou: STŘÍBRNÁ METALÍZA !
Najkrajšia je čierna a tmavo zelená.Tiež velmi pekná je strieborná.Bordová ktorá sa dáva na AUDI tá nemá chybu
Na Subaru se hodí tmavě modrá přesně taková jak má subaru impreza WRC.
tmavě modrá na Impreze - to souhlasí! (zkus si ji představit v oranžové metalíze! 😃)