Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
23. 8. 1999 14:57
neregistrovaný "LuMi"
25. 8. 1999 10:00
neregistrovaný "radimbo1"
neregistrovaný "LuMi"
23. 8. 1999 14:57
divák
Zdravím všechny fandy motor. sportu!

Jsem pravidelným návštěvníkem GP motocyklů v Brně.

Nechci tentokrát diskutovat o sportovní úrovni

závodů, ta je mimochodem rok od roku lepší a zajímavější,ale chci mluvit o tom jak je postaráno

o fanoušky. Bohužel musím konstatovat , že je to rok od roku horší, stánků s občerstvením ubývá a to co se děje s cenami je hrozné. Tento rok to dosáhlo vrcholu!! Nejenom, že už nejsou názvy jídel v češtině, ale už Vám nerozumí ani prodavač,protože umí jen německy!! Jeden příklad za všechny: Kupoval jsem si u tohoto německého prodavače klobásu a když jsem si chtěl dokoupit suchou housku, tak mi ji nabízel za 10 KĆ!!!!

A kafe ? To jsem na celé tribuně D neviděl prodávat nikde! Je toho víc, ale nechci psát teď dlouhý příspěvek. Jaké máte zkušenosti Vy ostatní? Proti německým fandům nic nemám, ale nelezeme jim do * a náš fanoušek aby si jídlo vozil raději sebou!!!!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "radimbo1"
25. 8. 1999 10:00
Re: divák
Má stejný názor jako ty i když jsem tam tento rok bohužel nebyl, ale předchozí roky jsem jezdil pravidelně. Rok od roku jde vidět jak se služby zaměřují jenom na * Fricky a tím pádem se úroveň zhoršuje pro nás všechny ostatní, ale s tím se v naší republice moc dělat nedá. U nás chce každý vydělat co nejrychlejším způsobem.........