Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

rest
Zdravím. Dnes som si všimol že mi nefunguje smerové svetlo v pravom spatnom zrkadle O II 1.9 TDI. Je tam LED? Da sa to vymeniť, alebo je tam poistka? V manuáli som sa nič podrobnejšie nedočítal tak nechcem byť za * v servise. Ostatné smerové svetlá idú v pohode.
zmulin
*,nebo zákazník?......
Co řešíš, člověče? Přijedeš do servisu, řekneš že Ti nefunguje blinkr v zrcátku a o víc se nestaráš. To je jejich starost. Proč bys měl být za *? Od toho tam přeci jsou, nebo ne?
Jde vo to že když viděj že tomu vůbec nerozumíš patřičně tě natáhnou. Jo pane, to sme museli ozebrat zrcátko, vyměnit ledky či žárovky, byly špatný kabely a támhle to, vono to tvrvalo dlouho a núčtujou ti 4 hodiny práce a 500 za díly....
Já bych to zase tak moc nedramatizoval, obvolám si dva tři servisy s tím,že nejde blinkr a kolik asi u nich vyjde oprava a uvidí se. V takovémto případě bych se do výměny sám nepouštěl. Ještě mám v paměti, jak jsem si u O I vyměňoval sám osvětlení SPZ. Samozřejmě jsem nakonec skončil v servisu a tam jsem potom mohl být za toho * považován. (pro ty, co tuto žárovičku nikdy neměnili rada, napřed zevnitř rozebrat 5. dveře)
to bylo první co sem si na stratusu měnil sám. rozebíral sem to 2x, neb poprvé sem se díval co je to tam za zárovku. Trvalo to 5 minut a to sem nadával že to do toho nárazníku jde blbě vsugerovat, neb se musí celý světýlko vyndat ven... >😁

Takovýhle prkotiny si dávat do servisu 😁
Najprv musis vytiahnut zrkadlo (nie srobovakom lebo ho rozbijes)niecim plochym z umelej hmoty ,staci trochu podpacit a vyjde same,potom vyberies umely kryt na smerovke a vymenis ziarovku,ta je taka ista ako v ostatnych blinkroch.Robota na 15 minut.