0
Řídit auto bez klobouku by snad ani nikdo neměl jen si to vyzkoušejte. Mít v autě 50 stupňů a vaše pleš se pod kloboukem paří. To pak máte tolik vzteku, že by jste ten klobouk nejradši sundali. Jinak nevím proč tohle téma někdo založil, když do něj nic nenapsal.
0
Pro mě je klobouk, vajíčka a případně francouzká hůl v autě něco jako Kainovo znamení.....
0
Dostal jsem chuť na vajíčko.
0
Tak si jich usmaž třeba kotel, tady je řeč o autech
0
Ja jsem jeste z ty mladsi vekovy kategorie a klobouk se znackou Adidas nosim i kdyz ridim. To bude uricite sok pro tebe az kolem tebe profrcim 200km/hod. a v KLOubouku.😊)
Jseš fakt šikovnej hacker, ale jdi DO *, jó ?
Díky moc !
Díky moc !
Co je to tu za bordel, *, ze jsem tak sprostej!!! Jakej * to tu takhle *, sorry, ale fakt jsem se nasral...
To víte, jeden zakomplexovanej zmetek je deprimován tím, že nedokáže nabourat žádný významný server, tak si léčí své komplexi na menších a hůř zabezpečených serverech. Doufám, že na Auto.CZ našli tu díru, jinak se ten blbec vrátí a bude to dělat pořád.
No jo. Zakomplexovanej amater. Kdyby sem aspon psal neco originalniho, ale porad to samy... desatnik je to, zadnej kapitan.
Btw: V historii ani hledat nezkousejte, tam je proste porad to samy az do 1800, dal me to nebavilo.
Btw: V historii ani hledat nezkousejte, tam je proste porad to samy az do 1800, dal me to nebavilo.
No jo. Zakomplexovanej amater. Kdyby sem aspon psal neco originalniho, ale porad to samy... desatnik je to, zadnej kapitan. Jedna pecka za klobouk, druha za jeho vejce.