Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

2 komentáře

Dobrý den,

jsem zde poprvé tak omluvte pokud bude něco nesrozumitelně,nebo uplně špatně řečeno.
Jak už je asi poznat z nadpisu,vlastním stilo .... .Vše je zatím docela v pořádku,až na pár drobností a právě k tomu bych potřeboval vaši radu.
Při nastartování se mi občas stane,že mi to trošku zaklepe jak nafťák,byť je to 1,8 benzín.Dále při otáčení volantu na místě,nebo při mírném pojezdu trošku,ale opravdu nepatrně piští servo.A poslední dotaz se týká přední nápravy.V pravotočívé zatáčce,kdy se auto nahýbá na levé přední kolo,začne v tomto kole pravydelně a docela hlasitě lupat.Při podrobném hledání i v servisu se žádná pohyblivá nebo uvolněná část kola nenašla.Možná souvysející věc s tímto jevem je,že se mi již dvakrát rozsvítila kontrolka kontoly ABS a podvozku.Po dalším nastartování už nesvítila.

Za přízpěvky,nebo rady předem děkuji
Nevím v jakém servisu jsi byl, ale na uváděné závady by měli přijít. Já Ti mohu poradit snad jen v jednom a to je klepání toho motoru - jedná se o variátor, ten máš zřejmě špatný. jev se projevuje jen krátce a to do doby, než se v něm natlakuje olej.
MH :yes: