Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

21 komentářů

příznivci i odpůrci tohoto monstra, které je daleko populárnější v USA než u nás: Co to změnit?
No jasne, ale jak?
Třeba právě tím, že zde o něm budeme psát a diskutovat??? A co vy připojíte se taky??
Myslim si ze Hummer je fajn auto, ale kto by si ho kupil. Vsak take velke hovado na nasich cestach ani nevyuzije.
Ono ale nejde ani tak o vyuziti, jako o jeho cenu. Jenom pro informaci: cena plne vybaveneho Hummeru je cca 5 milionu Kc, a vyse pojistneho na rok se pohybuje okolo 200 tisic Kc. To snad nepotrebuje komentar.
Taky si myslim že jedinej problém jsou peníze. Jinak si myslim že právě tohle auto je na naše silnice! Kdo jezdí po Praze tak mi musí dát za pravdu. Kolikrát sem si povzdechnul "Mít tak teď Hummera". Řek bych že máme tu smůlu že to auto neni určený pro velkou masu lidí ale jenom po ty bohatý který s tim jezděj na párty po dálnici. Koukal jsem na jedny stránky a tam byl popsanej rozdíl mezi vojenskym a civilnim Hummerem. Neni tam snad jedna součástka stejná , ale i přesto je to auto jak má bejt. Můžu jen říct škoda, taky bych si dal.
Mít tak Hummie! To je na Pražských dírách taky můj dost častý povzdech. Nicméně si to auto nedovedu představit v úzkých uličkách v centru. (Já nevím třeba ve Školské) To bych musel hrnout zaparkovaná auta před sebou.😄. O nějakém off-roadu do Pražského terénu uvažuju už dlouho, ale Hummer je fakt monstrum hodící se na větší plochu (zeměpisnou). Pak to taky není auto do Evropy vzhledem ke spotřebě. V Evropě se narozdíl od USA platí spotřební daň z PHM a tak by si myslím koupi Hummera rozmyslel i bohatý Američan. A to nemluvím o clu a DPH. Z této představy je mi úplně zle. Nedivme se, že tady Hummer stojí okolo 5 miliónů. V USA stojí daleko daleko méně... Díky Vám soudruhu Delorsi!
Ahoj lidi,

vysvetli mi nekdo, proc se u nas ojete Hummery prodavaji tak draze (viz bisco.webjump.com), kdyz se napr. na adrese
[odkaz]

prodavaji uz od 40000 $ ?
No zajímavá debata !! Ale já to vidim jako že HUMMER je určen hlavně jako nepřekonatelný přibližovátko v jakémkoli počasí a klimatu, a nevim jak vás ale mě jízda po silnici trochu nudí ! Já nejsem z Prahy, nevim jaký tam máte silnice ale neni nad zapadanej venkov kam silničáři zablouděj jen zřídka a na těch kopečkách je to někdy zajímaví, ovšem s HUMMERem by se to asi změnilo v nudnou jízdu a rutinní tahání ostatních neHUMMERů z příkopů a kopečků ! A s HUMMEREM si vychutnat tu naši přírodu to by nebylo špatný ....a konec konců taková Afrika není moc daleko..... Jeho absolutní jízdní vlastnosti jsou nepřekonatelný a jeho vzhled taky ... Kdo netouží po HUMMERovi tok neví co to je ( nebo ví jakou má spotřebu ) !!! Se tu mějte fajn .....
Na vlastní oči jsem ho viděl na ulici jednou a to v Českém Brodě asi tak před 4mi lety, kdy se tady o něm skoro nevědělo. Je to šílený stroj. Kromě té ceny bude problém i v jeho šířce, která je vážně děsná. Auto pro efekt je to cool, když nepočítám to, že tam pro hlavu není moc místa, ale pro ježdění? No, thanks. A za 5 000 000Kč? To si odpustím jízdu v mírném terému naší domoviny a jdu do Porsche 911 Turbo.
Je fakt, ze se na to Porsche budou asi lip balit zensky.
matuS
2candy> ale zasa musis uznat, ze v hummerovi sa bude lepsie trtkať, ako v nejakom malom porsche 😉
No, co se táče vnitřního prostoru, tak si myslím, že v některých ohledech by mohlo být to Porsche i prostornější, ale v Hammeru je to rozhodně lepší ( ta jízda ).
HUMMER ma sice velky vnitrek, ale na druhou stranu pomerne malo mista pro cestujici, protoze spoustu mista zabiraji stredove panely, jenz zakryvaji motor. Takze kdyz si v nem budete chtit za...at, tak jedine na tech stredovych panelech. Neco jineho je to u Wagonu - ten ma velky zavazadlovy prostor s rovnou podlahou... Ale to Porsche by taky nemuselo byt spatny - kdyz se sklopi sedacky...
matuS
Ale to Porsche by taky nemuselo byt spatny - kdyz se sklopi sedacky... No hej, ale s hummerom si vyjdes niekam do prirody, romantika, ohnicek, spekacky....ked mas porsche, tak ti ostava fakt len hotel...
Pánové ....

Jestli na něco zbalíte opravdu pěknou a chytrou holku tak jedině na HUMMERA. ( vždyť by musela bejt blbá kdyby se ji to auto nelíbilo )!!

Né že bych si ho chtěl pořídit kůli babám ...

A jestli bych chtěl někde s holkou tak by to bylo rozhodně v HUMMERovi a ne v něčem jiným.

Jo určitě jo .....
, ale mám pocit, že za tímto účelem asi Hummer vyroben nebyl. Ale kdo ví ...
Ahoj lidi, na tematu HUMMER: vse co vas napada byl prave prekrocen pocet 100 prispevku.

Jeste par slov k jizde HUMMERu se zenou ...

po vycerpavajici jizde obtiznym terenem dojedete na misto, kam byste se jinak nedostali. Zena vaseho srdce sedi vedle vas ... jak nejlepe to oslavit ? Kdyz je venku zima, zapnete si topeni. Kdyz je teplo, muzete vyndat deku, a jit na travu. Potom muzete zacit...
Ahoj vsichni,

minuly tyden jsem se dozvedel, ze jakasi ceska firma zabyvajici se distribuci a natacenim dokumentu o moderni vojenske technice natocila dokument s nazvem "HUMMER V AKCI".

Meli pry zapujceneho armadniho Hummera - variantu pickup s platenou korbou) a ukazuji tam co vsechno zvladne. Mely by tam byt zabery, jak s Hummerem cvici specialni policejni jednotka URNA atd.

Bohuzel ale nevim, kdo ji natocil ci kde se da sehnat. A proto se vas ptam - nevite nekdo nejake blizsi informace ? Byl bych vam vdecny.
Je to tady nejaky mrtvy ...