Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

29 komentářů

Zlodeji aut, ozvete se!!! Kdyz uz mate tu drzost a okradate lidi o jejich majetek, ozvete se!!! Mate strach, vy zbabelci podelany?!?

V noci z 23. na 24.12. jste mi v Praze Repich ukradli Forda Mondeo. Ukradli jste mi jedinou poradnou vec, kterou jsem mel! Delal jsem od nevidim do nevidim 7 let a kdyz si poridim za vsechny uskudlene penize 6 let stare auto, vy mi ho ukradnete. Mate z toho poteseni?!?

Tak co, srabi?!? Kdyz uz nemate odvahu podivat se mi do oci, alespon se ozvete!!!
Jsou to ***. Asi bys taky střílel, kdybys měl čím, na koho a kdy. Já rozhodně. Nesnášim je bytostně *. Kdyby chtěli všichni vychcípat. Pokropil bych je z minigunu. Bart
Parchanti jsou to *....Ja nekoho videt jak se sere do ciziho auta tak ho snad ZABIJU.Policajti by meli vic makat. Jo aspon ze zavedli tu databazi kradenejch aut na internetu.
Databaze je sice hezka vec, ale dokud to nebude 100% on-line, je to na dve veci... Zatim je to jen vyber z ostre policejni databaze. Sam pan Drbohlav z MV mi to potvrdil!

Dalsim problemem je jeji plneni. Pokud tam nebude auto vkladano okamzite pri nahlasovani, tak to take neni to prave orechove. Chapu, ze policajti nemaji dost penez na kompjutry a jine potrebne vybaveni - to je vec tech dvou nasich klaunu VK & MZ a jejich poskoku. Timto jim chci "srdecne podekovat".

Zaroven bych chtel "novemu majiteli" meho vozidla poprat hodne stesti. Protoze jestli ho nekde potkam, tak se z toho bude hodne dlouho lecit!!!
Saab
Já bych zavedl tresty ze středověku, tam zlodějům useknuli ruce. Jinak mému známému ukradli před pár lety Favorita (béžová barva, základní výbava), policajti mu rovnou řekli, že auto nenajdou. Ale měl štěstí auto našli, tak si pro něj jel a místo béžového Favorita před ním stál Favorit v černé metalíze s elektronama, autorádiem, alarmem apod. Ale podle čísla karoserie i motoru to auto bylo jeho. Bohužel ho koupil chudák (kterého lituji), který si auto koupil, nechal si ho přestříkat a vybavit a pak teprve šel na DI ho přihlásit a tam mu ho sebrali a nedostal ani odškodné za úpravy. Takže si nedělejte úpravy dřív než auto přihlásíte.
Ja jsem jezdil na audině více než tři roky. Koupil jsem ji na inzerát, několikrát jsem s ní byl v zahraničí.Po takové době a několika kontrolách na celnicích by mě ani ve snu nenapadlo, že to moje auto není moje.Jednou si tak vyjedu za známým do Mnichova.Obvyklé kontrola TP na rakouských hranicích,přejedu rakousko,německé hranice a zničeho nic mě na dálnici předjíždí A6 s majáčjem na střeče.Následovala obvyklá kontrola dokladů a pak se ti policajti začali šťourat pod přední kapotou,z auta jsem nesměl vystoupit,ten jeden mě hlídal měl neprůstřelnou vestu a neustále si držel za pasem 9mm.Zebrali mě veškeré papiry,musel jsem za něma jet na stanici,tam mě řekli že to auto není moje ale bylo před několika lety ukradeno rakušákovi v ČR.To byl jeden z nehorších okamžiků v mém životě.Nato mě prohledali i peněženku, mohl jsem si vzít z auta svoje věci .... a skončil jsem v dešti před policejbni stanici se svýma zavazadlama,víc jsem je nezajímal...to auto mělo přeřažené čísla karoserie,jak je možné že ti naši policisté přihlásí takové auto!!!!!????????
Zajimalo by me jak to ti policajti mohli poznat, ze je ta Audina kradena, kdyz mela cisla prerazena. Nebo tam byly fluorescencni neviditelne znacky na karoserii? U nas se takove znacky nabizi spolu s kodovanim skel ale praktici tvrdi ze jsou to vyhozene penize...
Měli sebou v autě velký kufr, vevnitř bylo pěkné nádobíčko.Vzali nějaký hadřík a něco jako ředidlo a v místě nareženého čísla karoserie "sundali" lak.Já jsem tam nějakou známku po přeražení neviděl, ale domluvte se s německým policajtem, který má radost z dalšího úlovku.Pak ještě utrousili poznámku že čeští policajti potřebují brýle.
Moji babicce ukradli jeji S 125 L, potrebovala to auto k doktorovi atd. Je to preci jen starsi clovek. Policajti ji rovnou rekli, ze ma smulu. Museli jsme se slozit a privezli jsme ji z nemecka ojete Clio. To je jeji vytouzeny model. Az nekoho uvidim motat se kolem auta, tak ho prerazim.
Klídek, nic s tím stejně neuděláš. Mně nějakej pitomec ukradl auto který sem měl pod oknem, tak 15 metrů, (červený SEAT IBIZA rok 94 3dveře MBI 82-21 , v noci 10. - 11.ledna Kolejní ulice, Brno) když jsem zavolal policajty, tak se mi akorát vysmáli a eště sem musel jít k nim pěšky, prej museli k případu, ale když jsem došel na policii už tam byli a šli ze svačiny. Jo a k těm trestům: trhal bych koule, stahoval kůži a teprve potom zabil. A kdyby tohle náhodou čet ten dotyčnej: Jestli tě to auto už nebaví koupim ho zpátky.
To Tvoje brečení ti nepomůže. Oni se stejně neozvou. Maximálně nějakej *** kterej si s Tebe udělá *. Zatím se mněj a přeju ti aby se Ti to tvoje auto vrátilo. Hulič
Netreba snad připomínat: "www.mvcr.cz" potom "Pátrani po ukradených vozidlech" - seznam ukradených aut Policie CR
Seznam domácích vozidel je príma ale co ta zahraniční vozidla? Nevíte někdo o obdobných databázích na WEBu v cizině?
zeptej na see na CEBII!
ZNOVU OPAKUJI: Databaze zatim neni on-line a neni uplna. Navic je to zatim jen vyber z ostre policejni databaze. Tohle mi napsal p. Drbohlav MV CR.

Jen pro pripomenuti - moje auto se tam vyskytlo az 5 dni po nahlaseni kradeze!!!
Pokud tedy nekdo koupi auto ze zahranici a to bude kradene, jako se to stalo mě. Tak mu mvcr asi nebude nic platné.Moje auto na mvcr zaregistrováno není, asi to bude temi 3 roky, ale proc tam nedavaji strasi kradeze?
Starší krádeže tam nedávají asi proto, že je nemají v elektronické podobě.

Slyšel jsem příhodu, jak jedno BMW bylo hlídané všim možným, kromě jiného také přes družici. Druhý den přišel majitel hlídaného rodinného domku (paláce) do "opancéřované" garáže a auto fuč. Auto přes družici okamžitě našli - na počítači mu ukázali mapu Moskvy a přesně ulice, kde se pohybuje. Řekli mu, že kdyby bylo na severní kvočně nebo mu ho ukradl Sadám Husajn do Iráku, tak mu ho do tří dnů přivezou. Moskva je jediné místo na světě, kam pro to auto prý nikdo nepojede. Tak majitel už půl roku může na vyžádání sledovat, kudy jeho auto jezdí a čekat, jestli třeba si zloděj nevyjede za hranice. Pojišťovna prý odmítla náhradu, protože není splněna podmínka, že auto nelze nalézt. Blbá smůla.
Moc se mi to nezda! Nevim, myslel jsem, ze to ma dosah jen v CR a SR. Mylim se??
Systém vyhledávání družicí je po celém světě, stacionární systémy (SherLog, ...) jen v ČR.

K té cestě do Moskvy: jak jsem slyšel od člověka ze zabezpečovací agentury, tak prodávám, je docela možné, že to nebylo druhý den a že tu rychlost jakou se ocitlo v Moskvě si tam přidal jen pro zvýšení dramatičnosti vyprávění, ale podstatu události mu docela věřím, protože jinak to byl rozumnej chlap.
Mnoo,to se zajimave cte,takova kradez zazobancovi s barakem a pancerovanou garazi.I kdyby byla ruska mafie sebekouzelnejsi,jedno nedokaze,dopravit se do druheho dne az do Moskvy(a to pocitam 24 hod a cestovni prumer me jde na 140 km/hod).Nevim jak vy,ja jsem tam byl,a bavorakem pres Polsko a Belorusko je to tak na utrzeni naprav.Jako ze se to stava.(Jedine,ze by leteli letadlem-odletaji Antonovem z Ruzyne,to je pekna predstava).Neco,co se da nazvat dalnici je az pred Moskvou.Takze,asi se to stalo,ale ne takto.
Druhy den po odcizeni "asi" v Moskve nebylo 😉. Bud slo o pojistovaci podvod a majitel byl dobrej herec-ochotnik, anebo to nebylo druhej den.
mysli, ze staci, aby auto prejelo jakkoliv caru. Pak uz je to mnohem vetsi problem najit a dostat zpet. Cim dale od Cech a blize k Moskve, tim hure.
Kazdopadne by si kadej corkar zaslouzil useknout obe ruce!!!
Useknout Hlavu(aby nevidel na cest), kdyby nemel ruce mohl by krast auta postizenejm 😄
Poslouchejte, databaze MVCR je uplne na *, protoze, kdyz ukradnu auto, tak ho hned zavezu do dilny. Behem par dnu mu preklepu cisla, prelakuju ho, nebo se jinym zpusobem snazim zmenit mu vizaz.

Myslim si ze za 14 dni auto znovu vyjede s novyma dokladama zakoupenyma napriklad v Annonci (nejaka totalni havarie) a na serveru MVCR najdes leda tak velky *. Tato sluzba je dobra tak mozna proti nejakym zoufalcum, kteri namontuji jine znacky a snazi se to prodat. Mne se zatim nekdo pokousel ukrast auto dvakrat (MB a Golf), nastesti se mu to ani jednou nepovedlo. Uff. Bye Mila
Opravdu by mě zajímalo, co by na ně platilo. Možná ani ty fyzicý tresty ne, tak do plynu s nima. Sou to *, protože jak se má cejtit člověk, kterej celej život šetří na auto a pak mu ho ukradnou? Tak auto už nikdy mít nebude. Škoda, že podvodníci nemaj zvláštní SPZ (to je možná diskutabilní 😄 ), těm ať kradou... Mě naštěstí nic takového nepotkalo, ale opravdu se každej večer modlim. Zatím mi "jen" vyrvali anténu ze střechy a sebrali malý zrcátko a poškrábali auto. To bude asi závist...
urazit jednu ruku, ne obě, ale aby jedna říkala té druhé, jak je to krásné něco držet...
Mam jeden takovy vesely napad. Vymyslet mechanismus paralizujici zlodeje, kdy za sebou zavre dvere. Nejakej rajskej plyn, nebo rozprasena droga spojena s elektrickym kontaktem, proste maximalni sok. Nekde jsem cetl o samovypoustejicich ventilcich, to neni spatny. Kdyz jsem jeste bydlel v Butovicich, Praha 5, tak jsem jednou v noci videl dve postavy, jak zkoumaji auta na parkovisti. Kde videli blikatko, tak sli hned dal, kde videli zamceny volant, tak mu hned zkouseli dvere. Pak nekomu spustili alarm a zdrhli. Byli to amateri.
a zavolal jsi poliše? Určitě ne co? Zbytečný?? Možná, ale tim, že na to všichni serete je to zbytečný tuplem.
To je presne ono ... to me taky sere jak jsou lidi lhostejny ... jelikoz chodim pomerne pozde spat, tak dost casto cumim na parkoviste a jiz mnohokrat jsem takhle volal policajty ... jenze vzdy kdyz mi vykradli pred domem auto, tak zadnej takovej dobrak s v baraku nenasel ... ale to me stejne neodradi se takhle vecer z toho okna kouknout ... preci jen je lepsi mit auto nez vyplacenou mizernou pojistku ....
Nevěděl jsem, jestli mám řvát smíchy nebo si ukroutit hlavu, když jsem četl o nálepkách od policajtů v Brně - ta nálepka "Nejezdím v noci". Zloděj překoná 4 zabezpečení a nezvládne sloupnout nálepku - nechápu !!!