Můžete dát vědět,zdali tam mají šanci se k autům dostat i fotoamatéři a "fandové"? A je tam na okruh autobus.doprava z centra Brna? Nemám auto...A máte už prozatímní seznam přihlášených aut,která tam přijedou ? Díky, na shledanou.
...Koukám,že "u Bervidů" nemají na Internet, aby zákazníkům odpověděli...
Težko říct, jestli to Bervidi čtou, ale mě říkal kamarád, který to tak nějak spoludělá, že by mělo být vše OK. Ovšem autobusová doprava na okruh... to asi nebude na to bych řekl, že nikdo nemyslel. Jinak podle mě by se k autum mel dostat kdokoliv, jelikož kamarád mě říkal, že někteří lidé chtějí kolem svého miláčka ochranou stuhu. Takže to snad bude jako venku. Auta se někde pěkně seřadí a všichni si ho budou moci prohlédnout.
Jinak souhlasím s tím, že Bervidi jsou dost nevstřícní. Taky se mi to již stalo. Jsou holt pro zákazníky kteří chtějí celá kit od carlsona, atd. a nechaj tam aspoň 100 000 Kč. To je fakt, ale s tím asi nic neuděláme. Čau Ondra...
Jo a taky nevím proč se forum zakládalo tady a ne v tuning sekci??? Nechápu zhola nic....
Jinak souhlasím s tím, že Bervidi jsou dost nevstřícní. Taky se mi to již stalo. Jsou holt pro zákazníky kteří chtějí celá kit od carlsona, atd. a nechaj tam aspoň 100 000 Kč. To je fakt, ale s tím asi nic neuděláme. Čau Ondra...
Jo a taky nevím proč se forum zakládalo tady a ne v tuning sekci??? Nechápu zhola nic....
Kdo tam všechno bude nevím , ale já jedu na 100% . Mám Lancia Delta HF Integrale v barvách Martini Racing.
Samozrejmne ze tam jede autobus, nevim ted sice ktere cislo ale jede! Auta budou pristupna pro vsechny, je to na otevrenem parkovisti a mimo jine budou otevrene boxy atd. Ja tam budu s bilym BMW M3 E30.
Čau. Jsem z Brna, takže Vám poradím. Jede tam autobus č. 68 z Mendlova nám. na Masarykův okruh. V sobotu a neděli jede 7:00, 8😁0, 10:00 a 11😁0h. Jeslti přijedete do Brna na hl. nádraží, tak se dostanete na Mendlovo nám. tramvají č. 1. Ta jezdí zhruba po 10-ti minutách. Jinak jízdní řády Brna najdete na www.dpmb.cz. Zatím, Meg.
Od Bervidů rozhodně nejsem. Jen jsem četl v časopise: AUTOSPORT a TUNING číslo 2/2k na
straně 5 o akci Bervidu. Tak se prosím hned nerosčilujte.
straně 5 o akci Bervidu. Tak se prosím hned nerosčilujte.
Takže už můžete najít info na😒br />
[odkaz]
nebo v Tuningu 3/2000... já tam pojedu s 205GTI...
[odkaz]
nebo v Tuningu 3/2000... já tam pojedu s 205GTI...
Nazdar chlapi je tu někdo, kdo pojede z Mladé Boleslavi, nebo okolí? Pokud ano, tak se ozvěte a mohli bychom udělat od nás do Brna kolonku. Z Prahy se organizuje taky kolona a tak bychom se tam případně připojili. pokud by měl někdo zájem, tak mám i jedno volné místo v autě. Pojedu Feldou.
Tak zatim se mějte.
Čau Jenz
(Samozřejmě ji mám upravenou)
Tak zatim se mějte.
Čau Jenz
(Samozřejmě ji mám upravenou)
Jak je to s tou kolonou z Prahy? Chci se pripojit 😃)
Pokud chcete vědět podrobnosti o koloně z Prahy, přesné místo srazu a čas bude znám po 15.3. Zatím je předběžně sraz v 7.00 na dálnici za Prahou. Kdo bude chtít vědět podrobnější informace, tak mi zavolejte 0604 703149.
Čau Jenz
Čau Jenz
Co máš za upravenou Feldu? 😄
Pavle mám felicii 1,3 MPI. výkon se pohybuje okolo 60 kW, ale brzy bude o 8 kW vyšší. Jinak tam mám zatím jen nějaké ty drobnosti, jako kola pedály mračítka, modré žárovky a.j. Mám ji totíž jen půl roku, takže na větší úpravy zatím čeká. Zatim se měj čau Jenz.
Jenzi, díky za info. Jinak sem si uloži Tvuj mobajl (ja mam 0603 465 865) a s kolonou z Prahy taky urcite pojedu - viz stranky Bervida taky a tak...no na ty dalnici se asi jen tak neztratime. Myslim, ze v ten den na dalnici bude "zivo" 😄 Uz se "tesim" na diru v penezence a nadrzi 😃) Ja pojedu s 205GTI s taky upravenou, ale motorove zatim ne krome sport. filtru, potrubi a svicek. Nechci motor poslat do kopru 😄 Zatim !
čau Pavle
Už se na to taky těšim bude to docela bomba.
Před srazem ti zavolam a dohodnem se, kde si dáme spicha a hodíme pokec. Kamarád má taky Peugeota 205 GTi ale bohužel nemůže jsou to skvělá vozítka.
takže čekej zpravu tak kolem 20.3 a dohodnem to ukladam si taktéž tvůj mobil.
zatim se měj čau Jenz
Už se na to taky těšim bude to docela bomba.
Před srazem ti zavolam a dohodnem se, kde si dáme spicha a hodíme pokec. Kamarád má taky Peugeota 205 GTi ale bohužel nemůže jsou to skvělá vozítka.
takže čekej zpravu tak kolem 20.3 a dohodnem to ukladam si taktéž tvůj mobil.
zatim se měj čau Jenz
P R O S Í M , P R O S Í M !!! JENZi - nebo někdo jiný - nemáte 1 místečko v autě - ale jen na 1 den = RÁNO tam a VEČER ( nebo v noci) zpátky ? V sobotu nebo neděli -to je mi jedno. Jsem po rozvodu bez auta ... Z prac.důvodů tam nemohu zůstat přespat ! PŘISPĚJI na benzín , dám profi fotky , nafotím na zakázku vás nebo kohokoli. Slušný, čestný . Děkuji předem , přátelé ! Jsem ze Staré Boleslavi-Brandýs-Praha . Počkal bych někde u MHD . Můj tel.= denně 19-22,oo hodin : 0202/ 812 882 . PŘEDEM DÍKY !!!
Ahoj gregory já bych jedno místo v autě měl, ale po tom srazu jedu ještě za jedním klukem, který mi bude dělat motor. Takže se vrátím až v něděli večer. Ale neboj z Boleslavi pojede hodně lidí, tak se ti zeptám. Místo určitě bude.
Čau Jenz
Čau Jenz
Čau... zdravím alexe 😄.... zitra budu v práci a budum přemýšlet i o stránkách... Jinak já také zkouším prostřednictvím www.autotuning.cz udělat hromadný odjezd z Prahy. Navrhuji 6.00-6.30 u Benziny za Prahou (někde u toho mekáče) a pak odjezd do Brna. Tam to má začínat v 9.00, tak bych raději vyjel dřív než v 7,00, ať máme dobrý fleky a hlavně ať to nemusíme zbytečně moc hnát. Přeci jen ject v koloně je něco jiného, než to prát sám do Brna rychlostí okolo 200... I když neříkám, že pokud jedui sám, že tak nejezdím 😄
Ok, takže zatím. Ondra
Ok, takže zatím. Ondra
No jedu urcite taky, a jak jiz bylo nize psano dosti lidi z Magea a CoolCars jede take. Zatim vim o jednom Lancer Evo IV, Golf II GTI, Golf Rallye G60, Favorit 90PS (moje) a jeste dasli kary, ale ktery to budou presne nevim ... kazdopadne jsem take pro variantu, aby to bylo driv ... hlavne pokud chceme jet v nejaky rozumny kolone, tak tech 130-140 je idealni rychlost. Ikdyz bych radeji tak 160-170 aby to nebyla takova doba, ale bude bezpecnejsi ... mam trochu obavu aby se moc nekravilo, bude to podle me docela husty ... kazdopadne piste davejte vedet a pokud by byla jiz dana nejaka hodina, tak mi napiste na riehelen@email.cz at se nekde srazime ...
Zdar chlapi, tak Sraz je 25.3 ráno v 6😁0 na parkovišti před velkoobchodem MAKRO v Průhonicích.
Už se na vás i na ty vaše mazlíčky moc těšim.
Zdar Jenz
Už se na vás i na ty vaše mazlíčky moc těšim.
Zdar Jenz
Tak já s kámošem k tomu přidáme dvě Imprezy. Nejsou sice tůningovaný, ale ňák to snad překousnem 😃)))))
Konecne snad nejaka poradna akce. Ja jsem na to docela zvedavej. Hlavne aby bylo good pocasi to co jsem zazil dneska v Praze v tom bych tam teda nechtel jet.
Jeste bych se chtel trochu pochlubit
jestli nekdo jeste neznate: www.auto-tuning.cz
rad uvitam i vase prispevky
P.S. zdravim Ondru_K, dneska jsem poprve v tehle
kavarne a docela se mi to zamlouva
Jeste bych se chtel trochu pochlubit
jestli nekdo jeste neznate: www.auto-tuning.cz
rad uvitam i vase prispevky
P.S. zdravim Ondru_K, dneska jsem poprve v tehle
kavarne a docela se mi to zamlouva
Netankujte 30. dubna 2000 ! ! !
Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!
Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.
Je nejvyšší čas na reakci postižených.
Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.
Rozhodující den je 30. dubna 2000.
Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.
Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.
Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale😒br />
NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!
Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.
Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
Děkuji
----------------------------------------… />
Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)
---
Příchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]
Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000
Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!
Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.
Je nejvyšší čas na reakci postižených.
Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.
Rozhodující den je 30. dubna 2000.
Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.
Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.
Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale😒br />
NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!
Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.
Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
Děkuji
Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)
---
Příchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]
Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000
Nazdarek...tak moji upravenou 205 neuvidis 😒(( po... se mi cidlo na sytici, jako naschval vcera, takze novy muzu mit az pristi tejden...takze tam dorazim s nekym v "normalnim" aute 😒((((((
Čau chlape, tak jak se ti to tam líbilo?
Já jsem tam byl s tou moji feldou, možná jsi ji viděl. červená, sport line, červené sedačky, A na zadním okně měla nápis RS Sport tuning. Proháněl jsem ji tam na okruhu. Jezdil jsem za tou červenou Feldou z Air desingu. (Jestli víš o kterou jde) Tak napiš jak jsi se měl. Zatim čau Jenz
Já jsem tam byl s tou moji feldou, možná jsi ji viděl. červená, sport line, červené sedačky, A na zadním okně měla nápis RS Sport tuning. Proháněl jsem ji tam na okruhu. Jezdil jsem za tou červenou Feldou z Air desingu. (Jestli víš o kterou jde) Tak napiš jak jsi se měl. Zatim čau Jenz
Jestli to bylo na me ... tak jsem docela spokojen ... trochu me tam zamrzel ten smrtak ... docela je to divnej pocit. Ale to nema smysl probirat ... skoda pocasi ... btw. ja jsem jezdil s tim klukem s Lancerem Evo IV, co jezdil dverma napred ... takze zazitky neskutecny ... uz jsem s nim jezdil v Praze a tohle bylo neco ... jinak kamaradi z Brna co tam meli pravou M3 E30, tu v chameleonu, tak ji v nedeli opreli, protoze nejaky * se v idelani stope zastavili a vymenovali si mista ridice + si sundavali bundy, takze aby je nesejmul tak to hodil ven ... proste pocity docela dobry az na to ze se tam sesla spousta lidi co se chovali jak ***i a to hlavne na okruhu ... jinak po dalnici ti to jelo velmi dobre ... je teda fakt ze ja mam Fabo postaveny hodne od spoda, takze v maximalce nemam takovy zrychleni, ale i tak jsme jeli velmi slusne....
to Riehelaus. Favo ti tedy jelo opravdu moc pěkně to ti povim, ale te sila byla znát, Do kopce jsi mě předjel a z kopce a na rovince to bylo naopak.
Popremyslej o tom srazu.
Zatim zdar Jenz
Popremyslej o tom srazu.
Zatim zdar Jenz
Zdar lidi, tak co říkáte na akci.
Mě osobně se to líbilo až na to počasí ráno,
to bylo opravdu drsný. Já a ICE jsme dojeli
do brna O.K. akorát jsme přejeli odbočku a
museli se vracet. (nebyli jsme sami)
Smůlu měli ty borci v Hondách naštěstí jeli
až za námi.
Já jel pak okolo toho když jsem se vracel
z Brna.
Pomalu se na sraz opravdu nejelo.
zatím čauky AleX
Mě osobně se to líbilo až na to počasí ráno,
to bylo opravdu drsný. Já a ICE jsme dojeli
do brna O.K. akorát jsme přejeli odbočku a
museli se vracet. (nebyli jsme sami)
Smůlu měli ty borci v Hondách naštěstí jeli
až za námi.
Já jel pak okolo toho když jsem se vracel
z Brna.
Pomalu se na sraz opravdu nejelo.
zatím čauky AleX
Koukam, ze se rozjela diskuze na tema srazu. Co vy na to ? Organizoval jsem to prakticky sam a hlavne zacatek byl brutal, protoze mi pomocnici zustali viset v zacpe a tak jsem se malem rozpulil. S tim pocasim to nevyslo (melo byt to ctvrtecni, ale to bychom se na okruh asi nevesli. Podle brnaku bylo prez 10 000 lidi. Upravenych aut bylo prez 1000 a jeste skoro 700 tech seriovek. Ja moc nechatuju, tak poslete komentare na lexa@berid.cz
Lexa Holub - Bervid tuning
Lexa Holub - Bervid tuning
Jo jo, si pis...byl sem alespon vasnivym divakem v zatacce hned po cilovy rovince...tam bylo veselo 😄 s Tebou celkem taky 😃) kamos tam prohanel taky 205 a jeste Imprezu...zejtra to mozna shlednu na videu 😄 Ale az na to pocasi to tam bylo cool...jen ty magori co na parkovisti dali rucku a za jedna gumovali pul minuty...😄
Chlape jestli mas nejake video, popr. fotky, je mozne mi ji treba nahrat ???
Cau Pavle
Tak jsi mě tam tedy taky viděl, to je supr.
Docela jsem tam tý mý berušce dával čouda a stala jse mi taky taková pěkná věc na zpáteční cestě z Brna musel jsem dokonce volat UAMK. napiši ti později co se stalo. Ja to tam mam taky natočene, tak bychom si mohli dat sraza a skouknout to někde co vy na to chlapi.
Zatim se mějte zdarec (musim jit pracovat, je to dnes hrůza)
Tak jsi mě tam tedy taky viděl, to je supr.
Docela jsem tam tý mý berušce dával čouda a stala jse mi taky taková pěkná věc na zpáteční cestě z Brna musel jsem dokonce volat UAMK. napiši ti později co se stalo. Ja to tam mam taky natočene, tak bychom si mohli dat sraza a skouknout to někde co vy na to chlapi.
Zatim se mějte zdarec (musim jit pracovat, je to dnes hrůza)
Jo ten Lancer Evo se mi libil nejvic - byl sem se mrknout v druhy zatacce za cilovkou a vzdycky sem slysel piskot a pritili ste se 😃) nadhera...
Az to video shlednu, napisu co a jak...
Jenzi, na druhou starnu jsem rad, ze sem trochu usetril desticky a vzorek (205/50 nejsou nelevnejsi) 😃)
Az to video shlednu, napisu co a jak...
Jenzi, na druhou starnu jsem rad, ze sem trochu usetril desticky a vzorek (205/50 nejsou nelevnejsi) 😃)
Zdarec,
tak jak to jde. Našel jsem na adrese [odkaz] fotky ze srazu, tak si je odtamtud můžete stáhnout. Zatím je jich tam 50, ale slibují ještě další stovku, tak jsem na ně zvědavý. Co se týče videa tak máme hodinový šot a nahrál jsem to i na CD, takže to teď pouštím v práci z počitače. Zatim se mějte a tuningu zdar.
tak jak to jde. Našel jsem na adrese [odkaz] fotky ze srazu, tak si je odtamtud můžete stáhnout. Zatím je jich tam 50, ale slibují ještě další stovku, tak jsem na ně zvědavý. Co se týče videa tak máme hodinový šot a nahrál jsem to i na CD, takže to teď pouštím v práci z počitače. Zatim se mějte a tuningu zdar.
Ten Lancer byl opravdu supr, jestli jste si všimli, tak měl sliky, a tak mu to krásně sedělo.
Svézt se v něm musel být docela zážitek, to vám povim. Někdo tam z něj natáčel, ta kazetka musí být docela supr, docela bych jí skouknul.
PS:Jinak na druhou stranu, bylo docela dobře, že pršelo, protože pokud by bylo sucho, tak bychom tam ty pláště asi oprvaddu nechali. Takhle to krásně klouzalo a pláště tak neplakali.
Svézt se v něm musel být docela zážitek, to vám povim. Někdo tam z něj natáčel, ta kazetka musí být docela supr, docela bych jí skouknul.
PS:Jinak na druhou stranu, bylo docela dobře, že pršelo, protože pokud by bylo sucho, tak bychom tam ty pláště asi oprvaddu nechali. Takhle to krásně klouzalo a pláště tak neplakali.
koukal jsem na ty fotky z brna. jedna otazka: bylo tam taky nejaky pekny auto nebo samy vraky jak je videt na tech fotkach?
Tak a teď budu muset být i sprostej. Ty jsi asi pěkný hovádko viď. Čemu říkáš vraky? Podle tebe je asi př. Lancer evo VI a Focus od Wolfa vrak. To jen tak na začátek.
Tak jestli ano, tak to si s tebou asi nemáme tady o čem povídat. Ono se říká že se vždy všude najde nějaký ......, který musí prostě něco zkritizovat a zkazit. Tak se měj krásně a zamysli se nad sebou.
Čau Jemz
Tak jestli ano, tak to si s tebou asi nemáme tady o čem povídat. Ono se říká že se vždy všude najde nějaký ......, který musí prostě něco zkritizovat a zkazit. Tak se měj krásně a zamysli se nad sebou.
Čau Jemz
samozrejme ze ten lancer neni vrak a ten ford od wolfa neni vrak (ale hnusnej je az to boli). ale to jsou svetle vyjimky. vraky jsem myslel ty hondy, volkswageny a bmw... ze se lidi nestydi s tim vubec nekam jet. brr
Víš prostě každý není tak majetný, aby si koupil drahé auto a nechal si ho upravit u nějaké renovované firmy. Já mám například obyčejnou Felicii s něco málo úpravami na motoru a exteriéru. A vrak to určitě není. Prostě to byl sraz všech fandů tuningu, kteří se tam přijeli pochlubit každý s tím co má a samozřejmě i na co má. Musím ti opět oponovat něteré ty staré šunky jak píšeš, byly náhodou moc pěkně udělaný. Co máš ty za auto, že takhle kritizuješ?
Čau Jenz
Čau Jenz
... taky bych si dovolil pochválit tu šou s Lancerem,nevím jestli to byl ten same co jsem viděl já (asi kolem 12 hod v sobotu).Byl jsem na rovince u boxů a můžu jenom pochválit - moc dobrá šou.Jízda i zvukový efekty - paráda 😄
Hele Crowbar, kdyz se Ti ty auta nelibi, tak si bez stezovat treba na lamparnu ci na nadrazi, ale neopruzuj tady. Osobne si myslim, ze na tech fotkach jsou docela dobre kousky. Trochu pripominas OCTAVIEho, kterej taky o spouste veci vi prd, ale do vseho keca. Takze se pochlub, co mas za zazrak, ze muzes kritizovat. Osobne bych rekl, ze Tvuj Fiat bude jeste vetsi srot, nez jakykoliv z tech aut na fotkach.
Jenzi, meli bysme toho uchylaka, co nevi co je to tuning, trochu zprazit. Nemyslis? To se mu to tady pise, jenom kdyby se mel ukazat, aby by to bylo horsi 😃)
Nebudeme si dělat žádné tlaky chlapi. Vždyť raději ani nenapsal co má za Fiata a tak přeci není důvod se s ním hádat. neví co je to tuning a chce jen kritizovat. Tak at si to užije, když ho to baví. Třeba dostane rozum uvidíme.
Tak zatim.
Tak zatim.
Cau Jenzi, byl jsi na okruhu i v nedeli ? Jde me o to jestli nemas nahrany jak kamos na Ccku naboural tu bilou M3 mozna si ji videl jezit i v sobotu . Asi ve treim kole sme skoncili na Ccku v posledni zatacce ve sterku protoze na mokro ty 245/40 + nahon na zadek nebyly zrovna ideal 😃. S tim EVO VI me kamos svezl jak jsme jeli vecer do hospody a lidi kteri nas potkali museli mit pekny divalo pamatuju si jak na nas cumel taxikar kdyz sme jeli po kolejich do zatacky dverma napred 😃
bohužel jel jsem v sobotu domu, ale snad jsem vás tam viděl jezdit. Ale natočené to asi nemám. Škoda.
Tak to vam povim, ze to bylo neco ... myslim ze tohle Brno dlouho nezazilo ... a uz vubec ne chodci a nekteri kolem jedouci ... peklo na silnici bych to klidne nazval ... ale vse dle predpisu, ze jo Dring .... 😁DD
vyměním 205 GTI za Evo! 😃))))))
I když co s Evem...kdyby to bylo tak TDI 😄 Jako ta Audinka co tam jezdila 😃)
Jo zivit to Evo bych moc nechtel. Za ten den v Brne tam projel 5x plnou nadrz, oddelal gumy a desticky, takze to TDI by co do spotreby bylo o neco lepsi ... ale jediny TDI co bych chtel by bylo R-TDI od VW co zkousej pro Superturismo ...
Myslis toho kombika s nemeckou znackou ? Tomu to teda jelo jako blesk neveril sem svym ocim pri najezdu do Ccka nas dostala ( jeli jsme s M3 ) . Ten clovek sel starsne pozde na brzdy ale to auto se vubec nenaklanelo proste bomba.
Tak chlapi konecně jsem to natocil, to bylo ale problémů. Dohodnout se s nima to bylo umění. Ale nakonec to stálo za to. Je tam natočené to vaše EVO, jak to bere dveřmi napřed. Je tam pěkně zfilmovaná taky ta žlutá Audinka.
Tak kdo má něco natočeno, nebo kdo by se chtěl jen podívatať se ozve a uděláme sraz, kde bychom to mohli zkouknout. Pokud by byl nějaký zájem dohodl bych v Boleslavi nějakou hospodu, kde by se to uspořádalo.
Tak to zvažte a ozvěte se.
Čau Jenz
PS: Objevil jsem nový systém zabezpečení vozu, za 350 Kč. Je to něco jako pískování skel, ale je to levnější, nemusíš nikam jezdit, vyleptáš si tam VIN číslo (číslo karoserie)a pošleš to do té firmy, která okamžitě tvůj vůz dá do dytabáze. Pokud ti někdo ukradne auto, (Každý si to myslim rozmyslí a půjde vedle, výměna všech skel není žádná levná záležitost), tak zavoláš na jejich dispečink, kde dají okamžitě hlášku policii a na hranice a tam to začnou kontrolovat. vypadá to docela zajímavě co vy na to? já jsem si to včera taky koupil a hnedle dnes si to udělám. Tak zatim Čau Jenz
Tak kdo má něco natočeno, nebo kdo by se chtěl jen podívatať se ozve a uděláme sraz, kde bychom to mohli zkouknout. Pokud by byl nějaký zájem dohodl bych v Boleslavi nějakou hospodu, kde by se to uspořádalo.
Tak to zvažte a ozvěte se.
Čau Jenz
PS: Objevil jsem nový systém zabezpečení vozu, za 350 Kč. Je to něco jako pískování skel, ale je to levnější, nemusíš nikam jezdit, vyleptáš si tam VIN číslo (číslo karoserie)a pošleš to do té firmy, která okamžitě tvůj vůz dá do dytabáze. Pokud ti někdo ukradne auto, (Každý si to myslim rozmyslí a půjde vedle, výměna všech skel není žádná levná záležitost), tak zavoláš na jejich dispečink, kde dají okamžitě hlášku policii a na hranice a tam to začnou kontrolovat. vypadá to docela zajímavě co vy na to? já jsem si to včera taky koupil a hnedle dnes si to udělám. Tak zatim Čau Jenz
Dring: No dyt...odhaduju ze vic nez 5cm nad zemi to nemel...hezky lapidlo na asfalt, ale nechtel bych s tim zavitat do kaluze 😄
Tak panove, koukam, ze byste radi videli video z vnitrku vozu EVO VI - ja ho mam, ale verte mi, je to stridani se zaberu stropu a podlahy. Kameraman stezi udrzel moc, natoz kameru. Ja bych zase rad shlednul vasi hodinovku, je to mozne ? Lexa@brvid.cz
profesionálem.