Ahoj všichni. Jsem normální kluk, který nemá fůru peněz na nové auto. Tak jsem hledal starší. Na které bych měl peníze. Chtěl jsem auto BEZPEČNÉ, VELKÉ, celkem RYCHLÉ a ekonomické k tomu. Hledal jsem hledal až jsem narazil na VOLVO 740GL. Toto auto má můj kamarád r. v. 1988. Najezdil v něm mnoho km bez jakékoli poruchy a já sám mám z tohoto auta dobrý pocit. A já jsem se do tohoto modelu hlavně r. v. 1990 vzhlédl.
Mé první zkušenosti. Auto je to celkem tiché, velmi pohodlné a prostorné. Spotřeba není zas tak hrozná může se dostat pod 9l na 100 ve městě a mimo z vlastní zkušenosti(kdy nás jelo v přeplněném a přeloženém autě 740 z Juhošky 5 při rychlosti 140km/h místy 160km/h, kdy jsme se honily s Maserati) z dlouhých cest se spotřeba dostane bez problémů pod 8l/100km. Příjemné měkké sedačky, které i po dlouhých cestách vás udržejí celkem svěží při životě.
Otázka:: Zajímalo by mne, zda víte o nějakém pro a proti proč toto auto koupit, či nikoli. Po poruchové stránce motorové, převodovka, koroze, brzdy a jihé neduhy.
Dík za Vaše přízpěvky zdraví Bandaska 😃)
0
740 je spolehlivej stroj. Kdyby jsi chtěl ještě k tomu krásnější stroj a se super-super-super sedadlama, zkus najít 780 Bertone, nejlepší Volvo všech dob 😄
Mé první zkušenosti. Auto je to celkem tiché, velmi pohodlné a prostorné. Spotřeba není zas tak hrozná může se dostat pod 9l na 100 ve městě a mimo z vlastní zkušenosti(kdy nás jelo v přeplněném a přeloženém autě 740 z Juhošky 5 při rychlosti 140km/h místy 160km/h, kdy jsme se honily s Maserati) z dlouhých cest se spotřeba dostane bez problémů pod 8l/100km. Příjemné měkké sedačky, které i po dlouhých cestách vás udržejí celkem svěží při životě.
Otázka:: Zajímalo by mne, zda víte o nějakém pro a proti proč toto auto koupit, či nikoli. Po poruchové stránce motorové, převodovka, koroze, brzdy a jihé neduhy.
Dík za Vaše přízpěvky zdraví Bandaska 😃)