0
Hele, Golfe přestaň vykat, to se tady moc nenosí.
Přejít do diskuze
NE!!
2Oddie: až tak zase Valaši natvrdlí nejsou, jsem to pochopil s tím hatlapatlou,jenom jsem Tě zkoušel....ale už se mi ozval dobrovolník, co vlastní krásnou VR6, co se nekazí.....no Kazan přeci...
2Oddie: až tak zase Valaši natvrdlí nejsou, jsem to pochopil s tím hatlapatlou,jenom jsem Tě zkoušel....ale už se mi ozval dobrovolník, co vlastní krásnou VR6, co se nekazí.....no Kazan přeci...
Kdyz uz jsem se tak rozepsal, chtel bych se na neco zeptat. je mozne na me prepsat automobil, neni-li mi jeste 18let. Slysel jsem ze ano. Pokud nekdo vite jak to je tak napiste. Diky.
Pro SMUDLU: Dobry den, cetl jsem si diskusy a vidim, ze shanite programatora v Html, je mi 17let a Html umim, zdarma bych vam stranky vytvoril a umistil na web, pro vas by to byla nabydka vozu on-line a pro me zviditelneni me tvorivosti, zkratka reklama pro oba. Pokud mate zajem o spolupraci ozvete se na: kovar.miroslav@atlas.cz , mohu vam poslat mnou jiz vytvorene stranky pro posouzeni kvality. Zatim nashle.
Vkládat není problém, ale jinak jsem totální laik, respektive jsem normální uživatel, který na spoustu juž objeveného pracně přichází. A žádného hatlapatla neznám, já mám akorát slušné kamarády.....
No, neříkej, že ve svém okolí nemáš někoho, kdo to hatlapatla umí. Tak si od něj nech napsat nějaký základ a do něj už budeš jen vkládat a upravovat, ne? To zas tak složitý není, když to zvládne i moje mladá...
Ty, už jsem o tom uvažoval, ale problémem je moje 0 znalost html, takže z toho asi nic nebude, švarný jinochu.....
šmudla: a nechtěl by sis udělat www stránky s nabídkou toho bazaru, abychom mohli okukovat ty poklady online? Já bych si je třeba nastavil jako oblíbenou stránku 😊))
Fígl je v tom, že nemusím vydělat na každém autě 20% marží. Raději jich prodám 10x tolik mírně levnějších než za průměrné ceny málo za normál price. Nějak musíš najít svoji parketu a kdo někdy vozil auta, tak nemůže nesouhlasit že to jde jedině snížením marže a taky rozšířením servisu pro zákazníka. Musel jsem kvůli tomu rozjet bazar, kde stojí výhradně auta z protiúčtů. Není to sice na zbohatnutí, ale nestěžuju si.
Šmudla> Taky, že moc kšeftů ten bratránek nemá...
Pokud to ale nelepíš, tak při dnešních cenách ojetin v tuzemsku máš asi celkem těžký chleba, ne?
Pokud to ale nelepíš, tak při dnešních cenách ojetin v tuzemsku máš asi celkem těžký chleba, ne?
Huf: Je vidět, že jsi se takovou věcí nikdy nezabýval. Nemohl bys pak nikdy tvrdit, že tím zápaďák pohrdne. Ona na některý fajnovosti je i tam pěkná pronta, jejíž prvních několik míst tvoří výhradně zápaďáci, kteří tak dělají docela solidní byznys. Solidní v tom, že jsou slušní a nechaj to ještě za takový prachy, že na našince přesto ještě něco zbyde. Takže až bude někco někde stát na něco frontu, bude to určitě tím, že tím, na co tu frontu stojí, pohrdá s pýchou a opovržením. Je to přeci logický, že jo? 😃
Jo, dostal jsem na něj zálohu a onen dobrý muž to pak zabalil, takže mi zůstalo auto , kterého se musím zbavit stůj co stůj. Mezi námi děvčaty mě konstrukce tohoto auta dost děsí, ale když to někdo chce, proč ne..... .2 Hufnagl: jsou dovozáři a dovozáři, tvůj bratránek to možná lepí jak vlaštovky hnízdo, ale moc rozumný přístup to není. Pokud se chci udržet, musím být solidní, ne jako náš společný krajan Schreiber ze Želechovic...... .Konkurence je tak obrovská ,že nemáš šanci , pokud lidi ojebáváš.
Huf: Promiň, ale to samé platí i pro Fabii - teda až na ten kufr;o)(zvlášť Junior, to je věc, docela se ti divím, že nenapíšeš výrobci, jak ti zavedením Junioru pošramotil image slušné Fabie;o)))
DP> Uznávám, že dobrý tuning udělá právě z aut tohoto typu velmi podařené kousky. To jo. Origoš neupravený kus ale fakt není elegantní, ani sportovní. Prostě věc, která z A do B odveze moc věcí v kufru.
Na Smíchově (u Arbesova náměstí) stojí super Toledo, model 1991 s 1.9D. Je pěkně stříbrný, má super spojlery, vytažený blatníky, nárazníky, kapotu a masku, navíc ještě nízko sedí na slušnejch hlinikovejch ráfcích. Kdybych byl do svého ex. Toleda takový nadšenec, jako je tenhle, určitě bych podnikl něco v tomhle stylu!!!
šmudla> Mám bratránka, co se zabývá tímtéž, čím Ty. Taky tahá nabořeniny ze západu (B,CH,A...) a tady to za minimální náklady opraví a následně prodá. Možná, že už proto bych o podobné koupi nikdy ani neuvažoval. Nechci to tím pádem nějak srážet, ale je mi to proti mysli. Zápaďák to nechce (pohrdne tím), tady se to polátá a ještě s výdělkem se to prodá někomu, kdo ve většině případů netuší, co a jak.
Včera mi byla nabídnuta zánovní M3 bouchlá (oprava samozřejmě v ceně), bratru za 1.650.000Kč. Jsem se zasmál a poděkoval.
BTW2, Toledo možná svou funkci plní, ale je ošklivé (obecný fakt) a jestli jsi s ním někdy jel (věřím, že ano), tak sám víš, že je to podvozkově dost chabý stroj (ostatně jako vento).
Včera mi byla nabídnuta zánovní M3 bouchlá (oprava samozřejmě v ceně), bratru za 1.650.000Kč. Jsem se zasmál a poděkoval.
BTW2, Toledo možná svou funkci plní, ale je ošklivé (obecný fakt) a jestli jsi s ním někdy jel (věřím, že ano), tak sám víš, že je to podvozkově dost chabý stroj (ostatně jako vento).
DP: Jo rejže 😊) No jo když já potřebuju auto kterýho si nebudu moc vážit a budu ho používat jen jako auto na ježdení a aby sloužilo mě a ne já jemu 😄 On je Caddy moc rozmazlenej, kdyz jedu k pumpe tak vzdycky zastavi u hadice kde je V-power, parkuje zasadne jen na krytych parkovištích a jezdí jen po nejlepších silnicích, prostě aristokrat s vlastním erbem 😄 Takže to chce rejži, která bude stát v zimě venku 😊)))))
Smudla: Aha až tak 😄 No tak se určitě domluvíme. Sice ne na tomto modelu, neb penize budu mit k dispozici az na jare 😒 Ale budu rad kdyz mi das na sebe cislo, kdyby se nekdo z nas prestal objevovat na MC. Kontakt v ramci utajeni muzes poslat na ace@senior.cz. Budu ti zavazan...
To ace2: Tuhle mi někdo psal něco o rejži a sám uvažuje o žlutý zimnici, he he ;o))) BTW Objektivně řečeno, Civic je asi dobré auto, jen se mi líbí víc jako čtyřdveřový sedan ;o)))
na hlášku o Toledu se fakt nedá reagovat, technika koncernová, design odpovídající době vzniku a v pravdě obrovský kufr a nakonec taky móda, taková Octavie poč. 90-tých let.... .Hele , ace:Honda Civic 5D ´98, najeto 80.000km, červená, dřevo a RMG, price - CZK 175.000,-, dovoz NL, nabořená lehce na zadek ( nárazník a PZ světlo )-oprava je samo v ceně.
Na té první to byly 2x vzpěry předního příčného stabilizátoru, pak 2x čidlo ABS (od té doby vím, co je uvnitř), ložisko (velmi brzy), servomotor nzamykání kufru a co já vím, co ještě... ještě zavzpomínám
Na druhé se neustále vyklalo sedadlo řidiče, odešel radiátor topení, občas svítila kontrolka airbagu atd...
Prostě to bylo drahé auto.
Na druhé se neustále vyklalo sedadlo řidiče, odešel radiátor topení, občas svítila kontrolka airbagu atd...
Prostě to bylo drahé auto.
ace2> Bez ohledu na naše předchozí rozepře mám nutkání Tě varovat. Lagunu nikdy!!! Měli jsme 2 laguny. Obě nové, 2.0 RXE (ABS, automat.klima...)
1. 1994-1997, 130.000km
2. 1997-2000, 110.000km
Pohodlí nadprůměr, ale spolehlivost hrůzná. Sralo se to jak blázen. A obě, i když každá jinak 😲(
1. 1994-1997, 130.000km
2. 1997-2000, 110.000km
Pohodlí nadprůměr, ale spolehlivost hrůzná. Sralo se to jak blázen. A obě, i když každá jinak 😲(
Smudla: Využiju tvé znalosti dovozu. Na jaře bych si rád pořídil druhé auto na normální ježdění. Samozřejmě ojete do cenové hladiny 200tis Kč. Přemýšlel jsem o Renaultu Laguně Hondě Civicu/Accordu, a ted nově o Mitsubishi Charisma. Na staří mě zas až tak nezáleži (kolem 96-97) ale dam prednost zachovalosti a najezdu km (kolem 70-80tis) Nejhorší na to je že jsem rozmazlen a rád bych automat, klimatizaci a motorove maximalne do 1850 ccm. Kupovat ho budu stejne tak za 4 mesice, ale ted se probiram cenama ojetin a vybiram co pokud mozna nejlepsi alternativu. Jinak je mi jedno jestli to bude 3dv. 4dv. 5dv. Možná ti udělam na jaře kšeft 😄
Asi tak nejak. Toledo je IMHO na stejen urovni jako Octavka. Stejne naladený podvozek. Více místa vzadu. O motorech a tak se nema smysl bavit, neb je všechno stejné.
DP> Titulek Tvého předchozího příspěvku by měl být bez "Re:" ;o) Toledo předchozí generace je totiž ksindl nejed designově, ale rovněž podvozkově. Taky je to jediné auto, které vypadá bez zástěrek ještě hůř. A navíc ta půlmetrová lešeňovka za koncovým dílem výfuku... To auto nemělo kromě nízke ceny ojetiny jedinou výhodu 😄)))
BTW, měl ho bratranec (2.0) a byl znechucen...
BTW, měl ho bratranec (2.0) a byl znechucen...
Nejlepší Seat je Toledo, model 1995 s motorem 1.9TDI (81kW)!!! Od té doby jsou Seaty už jen malé krabičky (vyjma Alhambry, což není můj favorit) BTW Jsem bývalí majitel Toleda 1.9D, model 1995 a tohle auto nemělo jedinou chybu!!!
Smudla: Jelikož zrovna tebe bych nechtěl popichovat, nechám Ledwinku a Tatru být. Znám hodně zapřisáhlých tatrováků a jejich argumenty nelze přehlížet, ale ani přeceňovat. Navíc u týhle firmy je potřeba hodnotit zvlášť osobáky a zvlášť náklaďáky.
Tak jak Tě respektuju, tak na Ledwinku mi nesahej, profe! Rám s centrální rourou je asi nejlepší koncepce vůbec, Porsche opustilo vzducháče motor přece až s Boxsterem, resp. s novou 911, která má stejný už jenom název. Starý Ferry se u Ledwinky učil a nebyl to věru špatný žák. Myslím si že myšlenky Tatry prokázaly životaschopnost, 700 nevyjímaje. Bohužel ji zabyla neschopnost managementu a nabubřelost českých podnikatelů, kteří tatru nikdy nezkusili a jezdili v medvědech. To, že Havel si vozí * v medvědu, te%dka nově v Saabu, se nedá komentovat.
Co se Tatry týká, je velká škoda, že přestala s výrobou aut,které vyráběla v 30. letech, které měly 6, 8 i 12 válce chlazené kapalinou. Pak přišel Ledwinka s vzducháčem a páteřovým rámem a bylo po všem 😒.
S 1203 bych to tak dramaticky neviděl, když už se jazzman ohání rokem vzniku. Posuzujme to podle jednotného klíče! Na 60. tá léta to taková hrůza není. Mexické a brazilské mutace VW, Fordů a GM bych sem netahal, je to určeno pro tamnější trh se všemi specifiky z toho vyplívajícími. 504 Peugeot, který se dělal někde v Latinské Americe ještě před pár lety mě taky příliš nebere. Berme pro porovnávání auta z civilizovaných krajin na podobné technologické úrovni, nebo se tak aspoň tvářící.
Jazzman: Tak to jsi opravdu trefil ! Na Š 1203 - TAZ jsme úplně zapoměli! Jak se to jen mohlo stát? Vždyť tohle auto opravdu nemá konkurenci jak ve zrůdnosti vzhledu, tak konstrukčně. Bude to asi tím, že jsme na tyhle stroje tak nějak zvyklí. Bože, my hledáme nejhnusnější krám všude kolem a on nám parkuje pod okny! Kam se sere Multipla ? Naše Škoda 1203 - TAZ Trnava, to je ten pravý "ozajstny hnoj" - volně přeloženo: "nejhnusnější ***" ! Ještě jednou ti, Jazzman gratuluju! To je opravdu nejlepší typ na vítěze týhle rubriky!
To smudla: Tak Rumuni boli urcite dokonalejsi. Ich Oltcit bol kralom vysokej spotreby - mimochodom to bol prekopany citroen. V aute ARO si sa viezol 5m a tlacil si ho 10m. A vidim, ze nepoznas take lahodky ako nova Lada, Tavrija, Maruti a spusta dalsich. To nehovorim o dieselovom Punte, Thalii, ale hlavne o prestarnutych modeloch VW, Oplu a dalsich vyrabanych v Mexiku a inde. To Espero je sice prekopana Ascona, ale cenovo uplne inde, takze je to OK. Neide len o to, ze CO, ale aj za KOLKO. To Espero malo napr. svetlomety s cirou optikou a 16V motory v case, ked sa o tom mnohym autam renomovanych znaciek len hmlisto snivalo. A mimochodom, Japoncom sa tiez kedysi vsetci smiali, dnes maju z nich v gatiach.
.... mal si na zdvihaku S105/120? Bolo v tej dobe cosi horsie? (snad trabant, ale tu zoznam konci). Cestny titul najhnusnejsieho auta vsak urcite patri TAZ 1500 (S1203). To je ozajstny hnoj.
.... mal si na zdvihaku S105/120? Bolo v tej dobe cosi horsie? (snad trabant, ale tu zoznam konci). Cestny titul najhnusnejsieho auta vsak urcite patri TAZ 1500 (S1203). To je ozajstny hnoj.
No ja jsem Espero mel a zas tak hrozny me to nepripadalo. Kupoval jsem to novy v roce 1996. Dizajnove uz to bylo sice trochu starsi, ale zas na tom nebyly zadny vystrelky. Jizdni vlastnosti asi nebyly noc moc, ale ja jsem s tim jak zavodnik nejezdil. Vybava byla taky slusna. Spotreba 7 l/100 km. Pravidelne servisovano. Zavady byly minimalni. Menili se jen 2 elmagnety ovladani zamykani. Jinak nic. Brzdovy desticky vydrezeli 120 tis a kotouce se ani nemenily. Pneumatiky Kumho vydrzeli celkem taky dost kupoval jsem novy dopredu a predni hodil dozadu( v zime jsem jezdil na zimnich). Motor v pohode.
Trochu to zaclo korodovat na spodku prednich dveri, ale nebylo to nic hroznyho.
Po 155 tis km jsem to prodal. Co me nastvalo byla cenova politika Daewoo. Ja to v roce 1996 koupil za 500 tis a za rok to zlevnili na 380 😒. Jinak jsem byl celkem spokojen.
Trochu to zaclo korodovat na spodku prednich dveri, ale nebylo to nic hroznyho.
Po 155 tis km jsem to prodal. Co me nastvalo byla cenova politika Daewoo. Ja to v roce 1996 koupil za 500 tis a za rok to zlevnili na 380 😒. Jinak jsem byl celkem spokojen.
Opravuju svou hitparádu *, na čelní pozici dosazuju Daewoo Espero, to je teda nářez. Dovezl jsem teďka jednoho z Belgie ( na objednávku, ne dobrovolně ) a tady už končí moje chápání. Je zajímavé sledovat kam vede převzetí výroby do automobilně pionýrských oblastí. Jak ti Korejci dokázali Asconu přemutovat do takového paskvilu? Myslel jsem si, že nejlepší v tomto směru jsou Rumuni, sportovně musím uznat svůj omyl, Korejci jsou lepší. Nikdy jsem nevěděl, že tohle Daewoo je překopaná Ascona, až jsem to zvedl na zvedáku, tak se mi rozsvítilo......
ace: Caprice jsem ti včera přivezl "pod nos". Dal jsem ho do tý ohrady na Rohanským ostrově - areál Mtrostavu - k Jirkovi (ATS), kterej říkal, že má nějakýho zájemce. Když to nedopadne, dá to na oči ke klukům na Argentinskou.
To byl sedan ne ? Tedy Renault Megane Classic... ja bych řekl, že to tak hrozný není. IMHO vkus. Jo Profe kde bydlíš ? Rád bych se někdy podíval s dovolením na tvé Caprice 😊
Včera jsem jel za něčím příšerným, co mělo na spodní hraně kufru našroubovanou chromovanou lištu, která přečuhovala ještě přes povrch koncových lamp. Chvíli jsem na to zíral a spíš jsem si myslel, že si to někdo doladil podle vlastního vkusu, ale na to to bylo zas moc nový. Tak jsem typoval, odkud to povane vítr a vida: Renault Megane ! Nevím, jak to vypadalo z boku, nebo ze předu, protože mě to ujelo, ale ze zadu to bylo opravdu ohyzdný. Brr!
Nikdy, coupe je vzacny. Sedanu je spouta a to i ČR... Hele jak to asi myslel s tím, že vymění za benzín ? Asi nechce aby mu někdo nabídnul slavnou 5.7 diesel 😊.
No jo něco do města by to chtělo. SMART nebyl tímto gremiem schválen 😒 tak jsem uvazoval o Hyundai nebo Mitsubishi Charisma, vse by melo byt do 200 kKč a s motorem do 1.8 a nejlépe combík rok tak 96-97 najeto 60-80 tis km s A/C, Automatem 😄 no ten automat bych ozelel. Fňuk, nerad. Ale auto bez klimošky to fakt ne 😞
No jo něco do města by to chtělo. SMART nebyl tímto gremiem schválen 😒 tak jsem uvazoval o Hyundai nebo Mitsubishi Charisma, vse by melo byt do 200 kKč a s motorem do 1.8 a nejlépe combík rok tak 96-97 najeto 60-80 tis km s A/C, Automatem 😄 no ten automat bych ozelel. Fňuk, nerad. Ale auto bez klimošky to fakt ne 😞
No jo to už ty cadillacy někdy dělaj - jinak Annonce😒br />
Cadillac de Ville, sedan, 4dv., 6 míst, el. výbava, automat. klima, kůže, výborný tech. stav, 4,5l V8, 4st. automat, r. v. 1989, velmi pohodlný a spolehlivý, rozumná spotřeba 9-12l, prodám nebo vyměním za benzín - nejlépe automat, r. v. nerozhoduje - nabídněte. Tel.:0723/075553
Ctěl jsi přece něco malýho do města.
Cadillac de Ville, sedan, 4dv., 6 míst, el. výbava, automat. klima, kůže, výborný tech. stav, 4,5l V8, 4st. automat, r. v. 1989, velmi pohodlný a spolehlivý, rozumná spotřeba 9-12l, prodám nebo vyměním za benzín - nejlépe automat, r. v. nerozhoduje - nabídněte. Tel.:0723/075553
Ctěl jsi přece něco malýho do města.
😄 Ach jo, jako male děti. Místo toho abyste se mi v rámci kamaradství podivali na můj startér... někdy se protočí, takové to známé "cvak - bzzzzzzz" a někdy nastartuje v pohodě... kdo mi pomůže ? PLS 😊
Hufe, už se mi po tobě zastesklo. A naprosto s tebou souhlasím - v tomto tematu má Tvá Fabie nezastupitelné místo.
To MC Editorial: není možné notorické ***y, kteří stále mění nicky nepouštět do roomů? Přispívá nás sem pár lidí vzhledem k počtu obyvatel a ani v takové komunitě nejsme schopni se chovat v normě.......
vůbec,ale vůbec tomu nerozumíte,nejlepší je jedině fabia tdi s čiptunningem,všechno ostatní stojí za *!
No to je právě ta potíž. v Saratoze šel zvuk pěkně od motoru, byl slyšet každý zdvih válce. Pomalé rozjíždění bylo radostí ze života 😊
Ne že by V8 mělo vyloženě špatný zvuk. Když vezu kolegu co ma LeBarona tak musím mít stáhnutý okno, aby mohl poslouchat V8 😄 Ono to bude výfukem. Minulej majitel si nechal delat výfuk a chtel to mít bublavé, ale na můj vkus je to příliž. Má to stejnou charakteristiku jako třeba V8 Camaro. Takže na srazech mi to je pochváleno, ale pro sedan se to moc nehodí. No věc názoru, nechám to tak. Alepoň si lidi co čekají na bus topu můžou poslechout jinej zvuk než zvuk hřebíků v pračce (Favorit/Felicia)
Ne že by V8 mělo vyloženě špatný zvuk. Když vezu kolegu co ma LeBarona tak musím mít stáhnutý okno, aby mohl poslouchat V8 😄 Ono to bude výfukem. Minulej majitel si nechal delat výfuk a chtel to mít bublavé, ale na můj vkus je to příliž. Má to stejnou charakteristiku jako třeba V8 Camaro. Takže na srazech mi to je pochváleno, ale pro sedan se to moc nehodí. No věc názoru, nechám to tak. Alepoň si lidi co čekají na bus topu můžou poslechout jinej zvuk než zvuk hřebíků v pračce (Favorit/Felicia)
no to mi neřikej, jak muze mit něco hezčí zvuk, než V8. To temný, chraplavý dunění. A co teprv pořádnej obsah!!!
No jo, no jo pořád 😄 Musím tedy poznamenat ze v Saratoze jsem mel V6 3.0 od Mitsubishi... A ten motor mel hezci zvuk, nez Caddy 😒 No jo, co naplat.
Renaul se snaží. Řekl bych že je to něco jako Chrysler a USA. Začínají dělat nekonvenční design a chtějí se odpoutat od přílišné uniformity
Asi nejsem normální, ale nejvíc mě oslovovaly starší auta, na ty nové si musím všeobecně dlouho zvykat. Poslední, co jsem přijal bez řečí, byl GolfIII, Alfa 155, první 406, první Mondeo, poslední vajíčko 80, Omega bez faceliftu. Moderna mě prostě nebere, a to ani pseudoretro. Nové VW mě už spíš šokují svou uniformitou, Fiat nekomentuju a Renault je moc revoluční, taky Volvo jsem měl raději, když byla 850 v kursu.
Všechny výplody z koncernu Volkswagen, zdá se mi, že jdou cu grunt - před patnácti, dvaceti lety byli aspoň průměrní, ale teď ?
Smudlo ta Lybra me prekvapuje........ ale proti gustu......... zrovna tak nova Laguna se mi moc libi i kdyz priznavam ze hatchback je hezci
Zajimavy jsou derivaty rady 2110/11/12 alias 110/11/12 pro rusky trh, treba s dvoulitrovym Opelem to musi byt pekny delo. No ja jsem na slovo "zpracovani" dost alergickej ale ve 2110 jsem sedel nekdy v roce 98 na Autoshow a o vnitrek dveri kryty jen slabou latkou jsem si malem roztrhl nohu 😒(( O vrzajicim viku kufru u noveho vozu ani nemluve.... Ale ty auta jsou proste zvlastni.... Tata mel 02 combi a bylo to super auto ackoli bylo uz nejakych deset let stare.....
je podle mě Passat poslední generace (vlastně i ty starší), fabia zejména sedan a obecně všechny deriváty VW Grouppe.
1.)Fiat Doblo a Multipla, 2.)Renault Laguna Grandtour 3.)Lancia Lybra 4.) Audi A2,nová vectra 5.) drtivá většina žluté zimnice, mimo větších čtyřkolek a třeba nové Imprezy
Autokomplex: Jo, tomu se říká italská karosářská škola 😃) Kovářova kobyla vždycky bude chodit bosa 😊.
U mě vede Multipla, jinak souhlasím. A ještě bych si dovolil neopomenout korejské skvosty. P.S. Ten Fiat, to je ale úrodná půda, že? Dobló, Multipla, Palio, Seicento, Panda...
Čau Alexi a vůbec všichni staří známí, vím co myslíš ( ach jo ) , bez ohledu na design ve mně dřímá pocit, že auta jsou čím dál víc spotřební zboží, hlavně z hlediska proběhu kilometrů, tedy životnosti. Lada 110 a další z té řady nevypadá špatně, stejně tak i nová Samara, co se má dělat za dva roky ( viz některé z prázdninových čísel SM ), zápory jsou hlavně v katastrofální úrovni zpracování a v archaických interiérech, poslední kvalitní Lada byla Samara Baltic, byl to model pro Německo ( před krachem německého dealera ) a dělali to ve Valmetu, takže to bylo úplně o něčem jiném, sám jich několik dovezl a dodnes je s nima naprostá spokojenost. Ve skrytu duše jsem stále žigulový, na 2107 jsem kdysi začínal.
Me je taky evropsky design blizsi nez vychodoasijsky, ale musim uznat ze styliste Nissanu odvadeji skvelou praci. Kdysi strohe linie nahradily extravagantni tvary.... Uvidime jak bude vypadat nova Micra, ale studie mm.e a nova MM (petidverova) leccos napovidaji. New Edge se mi libil u Focusu, Ka a Pumy, ale nove Mondeo je snad az prilis strohe. Pritom Ford v minulosti dokazal sokovat svet neotrelym designem, neni to zas tak davno a urcite vis ktery typ mam na mysli.....
fšechno je otázkou vkusu, proti gustu žádný dišputát atd. osobně je mi bližší prostě evropský náhled na design, zastávám New Edge á la Mondeo.
hlavne sedma E65 je evoluce klasickych tvaru, smudlo 😃))) Nova Primera je dost extravagantni na to aby se mi moooc libila, aspon podle fotek. Az ji uvidim v realu, tak uvidim 😃)
huf> souhlasim s tebou, btw nejake upravy na 5tce byli v roce 2000, nove motory nebo napr. svetla, ted tam sviti jeste krouzek u dalkacu, to je vcelku pekne. Ted jezdi po Pardubicich nova cerna 5tka, upravena, nejspis i motoricky a ne malo, je fakt povedena..
r> Pokud budeš posuzovat design vozu podle toho, co má právě soused nového, budeš mít vždycky jen starý žigul, který bude naopak to nejkrásnější auto na světě.
* by sem fakt neměli mít přístup...
* by sem fakt neměli mít přístup...
Nejhnusnější auto na světě je bezesporu bmw 5-tkové řady.(poslední provedení)Mohli mu ted udělat nějaký facelift místo té trojky.Na tak na * design se už nemůžu dívat těch 6 let.
Brouk je dobrej, ale mel by stat treba jako Fabie a ne jako predrazenej Golf. Super je at vazicka na kytku a speedometr je taky pekny. Yaris je auto do mesta, ale vnitrni prostor a motor jsou opravdu na spici. Jinak se mi u Yarise velmi libi kaplička s počítačem. Velmi povedene, ale to zalezi na vkusu. Jinak naprosto super je novej Nissan Micra ten nema naprosto chybu 😊)) Fakt velice povedene.
Baryk: OK, ale nebudeš si to brát osobně, když se do toho "krasavce" občas strefím. Sranda musí bejt, ne? 😃
Jo z toho si nic nedelej, to já taky. Nebo si predstavuju mlady frajirky, hlavně že mají BMW a proto jsou frajeři největší ... hlavně na silnici. Co si budeme namlouvat 540 je moc pekny auto. 3xx je nic moc, je to male auto sic treba s peknym motorem, 7xx je už moc přerostlé a celkově nepusobí vyvážene. 5xx je tak akorát. Jenom jsou ti Bavoři fakt chladní, žádná fantazie. Holá němecná ergonomie, ale to k nim zjevně patří.
Jo, tak přesně ten jsem taky viděl profe, a zorvna mezi ty lidi, kterým se to líbí patřím. Tečka. Nebudeme se o tom dál hádat.
Já myslím, že všechno je otázka času. Auta, který se nelíbily budou za pár let skvělý veteráni. Mě se od začátku nejvíc hnusil multipla, pak jsem ho viděl (a leknul se) několikrát na silnici. Nakonec jsem si do něj parkrát sednul na autosalonu a můj vztah k němu se stabilizoval.
To se mi mnohem nelíbí brouk. Nevím co na něm všichni viděj za super a retro, mě to přijde jako jezdící poklop od sejrů.
Jo eště se musím přidat k těm příspěvkům BMWxšusťáky - taky jich pár znám. Přiznám se, že se mi (ve skrytu duše) BMW líběj, ale odrazuje mě od nich něco jinýho. Jsem z města (žil jsem tam do 18 let), kde cca 30-40% procent populace tvořej cikáni. A ty tam maj oblíbený právě BMW (nejlíp řadu 5 a 7). A když teď vidím bavoráka, vybavím si v něm cikána hulákajícího na ženskou: "éržíko, dělej, jedééme k frantóvi".
Omlouvám se všem příznivcům této značky, ale už se toho snažím zbavit téměř 10 let...
PeeKaa
To se mi mnohem nelíbí brouk. Nevím co na něm všichni viděj za super a retro, mě to přijde jako jezdící poklop od sejrů.
Jo eště se musím přidat k těm příspěvkům BMWxšusťáky - taky jich pár znám. Přiznám se, že se mi (ve skrytu duše) BMW líběj, ale odrazuje mě od nich něco jinýho. Jsem z města (žil jsem tam do 18 let), kde cca 30-40% procent populace tvořej cikáni. A ty tam maj oblíbený právě BMW (nejlíp řadu 5 a 7). A když teď vidím bavoráka, vybavím si v něm cikána hulákajícího na ženskou: "éržíko, dělej, jedééme k frantóvi".
Omlouvám se všem příznivcům této značky, ale už se toho snažím zbavit téměř 10 let...
PeeKaa
florida: Já vím, Subaru jsem taky měl. Ale ty lidi do toho skočí a úplně jim to stačí, že to jede jako prase. Na to, co bude dál a kolik to bude stát už nikdo nemyslí.😃
Já to říkám pořád, černý Eldorado je černý Eldorado. Až vás tím budu otravovat tak řekněte, možná přestanu 😲
to prof:Ja nikoho nechci popudit, ale co slysim od lidi kteri Subaru kdy meli, tak to je jenom kritika na to auto a ani jsem ho nikdy nevidel v zadnym hodnoceni , myslim v motoristickej casopisech vysoko...Nemluvim o zadnejch zavodnich autech, to je neco jinyho, tam maji dobry vysledky dokonce i Mitsubischi , coz je jeste vetsi hruza nez Subaru...
Baryk: Sorry, ale i kdyby to Dobló bylo 4x4, tak se to na jeho odpudivým designu nijak kladně neprojeví. Dneska jsem to zase potkal v takový libový AVIA-modrý barvě. Vypadá to jak strašidlo. Ovšem nepochybuju o tom, že se to některým lidem bude líbit.
Celkem Tě chápu,profe,je to takovej americkej trend,přechod od osobních aut k pickupům,tuším,že nejprodávenějším autem v USA za loňskej rok byl Ford F něco,pickup.
když na sněhu umíš jezdit a nebydlíš zrovna někde na horách nebo tam kde napadne metr sněhu, tedy pokud bydlíš třeba v praze, tak můžeš jezdit i s dvou kolkou, tady se spíš off road hodí na špatné silnice... pořád nechápu, proč by mělo být Doblo 4x4, když ostatní vozy této kategorie 4x4 nejsou. Kupříkladu Seat Inca, VW Caddy, Renault Kangoo, Peugeot a Citroen berlingo.... Když chceš dodávku 4x4, ta si přeci můžeš koupit Silverado, RAM, Opel Campo či jak se to jmenuje, Toyota Hilux, Nissan pickup atd..... doiblo je vozítko pro malé podnikatle, kteří si stím po praze přivezou třeba housky...
Ted jsem si vzpomel na dalsi ,vypada sice trosku lip bez ty tri o kterych jsem se jiz drive zminoval ale taky dost sila, SUBARU WRC, nebo jak se ten model presne jmenuje, minulej tyden jsem to videl poprve na silnici a uplne jsem se toho auta leknul...😄
Baryk, Píves: Jo, přesně tak. Dodávka (a ne zrovna malá) s pohonem 4x4 (však si na mně, Baryku vzpomeneš hned, jakmile nasněží). Já jsem totiž teprve nedávno (cca 1 rok) zjistil, že vlastně osobák nepotřebuju. Když to tak vezmu, tak nepotřebuju ani náklaďák ani dodávku. Jenomže pokud se zamyslíte nad otázkou: Proč vlastně nejezdit s dodávkou, náklaďákem, off-roadem, nebo pickupem zcela běžně, jako s osobákem? a odpovíte si na ni: Proč by ne!, tak po zhodnocení všeho, co tím ztratíte a všeho, co naopak získáte, zjistíte, že není důvod jezdit osobákem, kterej toho ze všech druhů aut umí nejmíň. Jde jenom o to udělat ten krok a osobák vám nakonec přestane chybět úplně samovolně. A nezapomeňte zblbnout manželku i děti a naučit je s tím jezdit 😄. Nebojte, zvyknou si. Ne, opravdu se mi tahle dodávka líbí. Taky jsem našel svůj vnitřní klid, který jsem neměl, a to sice proto, že jsem vůbec nevěděl, jaký normální auto, který se u nás prodává, se mi líbí. Prostě mě ty všechny nový auta vůbec nic neříkaly, nebylo na nich nic tak zvláštního, pro co bych se pro ně nadchnul, prostě nuda a prázdno. Odjakživa mě byly dodávky sympatický a nějak k nim tíhnu. Když jsem prodal Chevyvana, tak jsem teprve zjistil, o co jsem přišel. Ani Suburban ho nedokázal nahradit.(ovšem Chevyvan Suburbana taky ne 😄 ) Jo má to lehkej život ten, komu ty pekáče nic neříkaj ... Že jsem padlej na hlavu, si nemusíte jen myslet, je to tak a už jsem se s tím smířil.
Taky moc profa nechápu,čímž ale neříkám,že to je nepovedený auto - má přes 5 m na dýlku,to je slušné.Osobně bych od hyundaye zvolil jeduně XG,líbí se mi čím dál víc a za tu cenu je to hodně slušný.
No káčko je tedy fakt síla, viděl jsem jedno po "menší" kolizi, bylo bez plastů....hrůza...Yaris je ještě horší.....
prosim tě, dyt je to vlastně malá dodávka, na co ti bude ve městě 4 kolka??? Snad mi nechceš tvrdit, že si to koupíš jako vozidlo na zásobování horské chaty v Krkonoších!
Jinak,ono by se dalo říct zhruba to samý jako o káčku o většině současnejch aut týhle třídy,ten design jde podle mě v současný době hodně do pr..le.
Je fakt,že u Forda se v poslední době nejspíš pomátli,mrzí mě to,ale co se dá dělat,Scorpio byl poslední Ford,kterej mi něco říká.
Florida: A to kdybys to viděl v zelený barvě, tak by ses lekl, že vidíš obrovskou žábu, jako jsem se lekl já, když jsem viděl jedno Ka, který mělo zelený i nárazníky 😃)
to prof:Tak jsem se dival na ten Ford Ka, to je teda sila, to Ti povim, jeste mnohem horsi nez Focus i na fotce...😄
prof:Ford Ka jsem nikdy nevidel, ani na fotce, muzu se na neho teda podivat , alke na fotce to tak "nevyzni" jako ve skutecnosti...😄
To je pořád v pohodě, ale viděl jste někdo na vlastní oči to BMW 3xx Compact, je to fakt divný. Doporučuji nastudovat 😊
a tentokrát s vámi nesouhlasím, vyjíměčně, Doblo se mi líbí, je to docela zajímavé vozítko, rozhodně daleko lepší než Multipla, která se mi teda vůbec nelíbí...jak už jsem tu psal. Ale Doblo je takový zajímavý, a že má krabicovitý tvar mě vůbec nevadí....
No já jsem to viděl v Motorvision na satelitu a říkal jsem si, co to je? Myslel jsem, že to je něco, co se do Čech nebude vůbec dodávat. Příšernost. Jenomže pak jsem to viděl ve skutečnosti, přátelé, to překonalo všechny moje obavy a představy o tom, jak to bude vypadat. Krabicoidní, plastoplechová taliánská past, obludná a příšerná. Beru zpět všechno, co nepěknýho jsem kdy řekl a napsal o Multiple.
to prof:No teda to Doblo je taky věc,te´d jsem se na něj díval u fiata na webu,neznal jsem ho,je to ten samej pastyl jako Multipla.
no a nebo taky minulá Laguna kombi,to je taky paskvil,přilepenej zadek,ten kdo to navrhoval musel mít tak 3 promile.
Multipla je v pohodě, je to fajn auto, jenom přišlo a něco dřív než mělo. Pokrokovej design. Nemyslím si že je to hnusné auto, má natolik odlišný design, že u hodně lidech vyvoláva rozporuplné názory. Co se týče nehnusnějšího auta tak na tento měsíc to u mě vyhrálo BMW 3xx Compact, nejdřív jsem si myslel že je to nějakej Japonec, ale ne ono to BMW. To auto je divný, ze zadu nakopnutý, světla diskutabilní. Ze předu nic moc, zajímavej nápad je rozdělení svetlometů na jednotlivé čočky. Interier je klasika BMW. Ale celkově FUJ. Ty prachy bych za něho nedal.
Lufa, lak cerne perleti se skrabe, ale neni to umyvanim, protoze ja do mycek nejezdim. Pouzivam na to beznej vosk od Amwaye. Jinak moje tchyna ma taky cernou perlet, ale ta ji ma totalne opryskanou, protoze rada jezdi do mycky a jednou jela zanejakym prasetem s off-roadem, kterej asi projizdel vsechny mocaly co existujou 😄
Teda do Trabanta bych se netrefoval....je to zvlastni stroj to ano, ale dobre udelany je krasnejsi nez nektere sunky ojete vehlasnych firem.
Sam Trabiho nemam, ale na AutoTuningShow v Brne byl jeden uzasny cerveny. Ja jsem si u nej uvedomil, ze krasna auta jsou ta, jejichz majitel v nich jen nejezdi, ale dava do nich take kus sebe.
Hi
Sam Trabiho nemam, ale na AutoTuningShow v Brne byl jeden uzasny cerveny. Ja jsem si u nej uvedomil, ze krasna auta jsou ta, jejichz majitel v nich jen nejezdi, ale dava do nich take kus sebe.
Hi
To jsem se uz dlouho tak nezasmal, jak tech poslednich 15 prispevku. Pravda, jsem v praci a musim to dusit. Ono je ale skoda, ze trpi znacky jako adidas a bmw, i kdyz Adidas je leda tak od vietnamce z hranicniho stanku a BMW je nejaka trojita bouracka co smrdi vod kokosovejch stromku.
Tak taky vzdycky v kanclu poznam, kterej kuryr je pesak a kerej prijel, protoze ti s autem smrdej od stromku na 100 honu.
Taky je nejlepsi kdyz ma nekdo Kovralovy nebo "persky" koberce v aute a umely tygri potahy. Hmmm, v kombinaci s "fresh" vuni je to vonco.
Tak taky vzdycky v kanclu poznam, kterej kuryr je pesak a kerej prijel, protoze ti s autem smrdej od stromku na 100 honu.
Taky je nejlepsi kdyz ma nekdo Kovralovy nebo "persky" koberce v aute a umely tygri potahy. Hmmm, v kombinaci s "fresh" vuni je to vonco.
No tzn., ze se ty 4 smrtaky nestaly najednou pri jedne havarce, ale 4 havarky = 4 mrtvi. Ony byly jednu dobu 15 cm hluboke, hlavne v zime, kdyz napadnul snih, tak to zakryl, a kdyz do toho vjelo auto, nemelo sanci vyjet a koleje jej nasmerovaly primo do navesu kamionu. Takhle se zabil ridic S105 a spolujezdec Avie.
Jestli sem to dobre pochopil, tak Mfilip uz sedum let nespal...a jeho zena za to zrovna nemuze...😃)
P.S. Dostala me predstava nejakyho Helmuta, kteryho potkam v koupelne...😃)
P.S. Dostala me predstava nejakyho Helmuta, kteryho potkam v koupelne...😃)
mno ono to vypada jaka spatnych 7 let, ale clovek se s tim nejak szije a pak, kdyz je odklonili, tak mel pocit, ze tu neco chybi. Ono ti kamionisti jsou v 99 % pripadu slusni lide, kteri vubec nemuzou za to, ze tu za 7 let neudelali alsepon suchou toaletu se sprchou, ze diry a koleje ve vozovce vystali, protoze se celnici rozhodli flakat ( kvuli kolejim na vozovce se tu zabil 4 x jeden clovek ), atd ....
Ja jsem musel trochu poupravit mineni o kamionistech podle zeme kamionu. Protoze pred nasim barakem stala zhruba 7 let skoro nepretrzita fronta kamionu. Nejvice samozrejme Cechu, Polaku, Italu ( kdyz se vozil dobytek ), ale i Nemci, Ukrajinci, Rusove, Bulhari, Turkove. Nejvetsi dobytek byli kupodivu Nemci, sice jezdili v nejlepsich kamionech, ale nebyl pro ne vubec zadny problem koupit si nakup a odpadky potom hazet v lepsim pripade primo na cestu, v horsim pripade k nam do zahrady. Popelnice jsou asi ve 20 m rozestupech. Nebudete mi verit, ale toto jsem nevidel udelat zadneho ukrajince, rusa, bulhara, ale jen nemce, a par polaku a italu. Cesi jsou s turky uplne v pohode, ti cely den sedi v kamionu, pri zapadu slunce vytahnou koberecek a zacnou se modlit, a teprve pak muzou zacit chlastat, vzdy v klidu. Dale pak nejhorsi byla polska adidasova pakaz, ktera vozila vraky aut na navesech. Pri 48 hodinovem stani klidne ve 2 rano vytahli fajsel, rozsvitili svetla a zacali rovnat plechy a hulakat. Pri tom to byli pomerne solidni alkoholici a pouzite sklenene nadoby vyhazovali nejlepe primo na cestu. Nejvetsi pocet americkych korabu ma kupodivu UAN znacku. Za celou dobu se nam ze zahrady neztratilo zadne ovoce, dokonce ani zadna slepice 😃). Jeste jeden postreh: kdyz potrebuje nekdo z Bulharu, Turku, Cechu atd. natocit pitnou vodu, pekne prijde, zazvoni a poprosi. Nemec se vam klidne zacne smajdat po zahrade, je schopen pomalu vlezt do baraku a po natoceni vody ani nepodekuje, jen beze slova odejde. Jednu dobu mne ale nejvice stvali cesti policajti. Kdyz se v noci hnula rada, tak policajti potrebovali probudit spici kamionisty. To delali vetsinou tak, ze zajeli autem pred kamion do protismeru a na plny knedlik pustili sirenu. Mene bolestne pro spici obyvatele, ale o to bolestnejsi pri dvere kamionu, byl kracejici policista, ktery hulakal a baterkou mlatil o dvere kamionu ......
I když pamatuju si jak v roce cca 1995-6 prijížděl ke skladu s VOLVEM vystoupil přezul se natáhnul na sebe takový papírovej overal, co vidíte v televizi v souvislosti s slintavkou a kulhavkou, a šel zvednout plachtu na návěs. a byl to řidič ČSAD Frýdek-Pístek.
Jo viděl jsem už taky novou LADU kombi dobrel záhul, "zlatý němci v Boleslavi"
Jo viděl jsem už taky novou LADU kombi dobrel záhul, "zlatý němci v Boleslavi"
Já vím. Vždycky přemejšlím, proč se na těch pumpách vlastně ty * staví, když jsou buď zamčený, nebo se na ně ani nechodí.
Líčíš to moc hezky 😃)) Smutný na tom je, že s tím, kromě toho že si pěkně zanadáváš, nic nenaděláš...jedině, že bys jezdil s OT64, nebo jak se ten krám jmenuje....
A ještě jsem zapoměl. Postůj si někdy u pumpy a sleduj tyhle profesionály. První co je, tak vylezou se ze svýho korábu, obejdou ho a pochčijou jedno kolo. Pak vlezou do krámu a začnou pochcanejma rukama opatlávat automat na kafe. Pokud to dobře skončí, tak kelímek vrhnou z okýnka a odjížděj, pokud ne, tak vylejou kafe do regálu, když se tam nakloněj nad něčím, co je zaujalo.
to prof: to zní taky zajímavě, zejména když jede v levym pruhu 85,5 a předjíždí nějakej jinej kamion, co jede 85,4....
to tomcat: viz BMW a ADIDAS mluvíš mi z duše. Znám ale ještě jednu vražednou kombinaci Golf, růženec na zpětným zrcátku a olezlá blondýna. Ve zdejších krajích též oblíbená kombinace
Jinak co podle mého zvedá lidem mandle na desingu FABIE je hlavně nízko uložená ochranná lišta na čumáku. PRÝ nová desingová linie pro všechny Škody.
Nejhnusnější je MATES
Jinak co podle mého zvedá lidem mandle na desingu FABIE je hlavně nízko uložená ochranná lišta na čumáku. PRÝ nová desingová linie pro všechny Škody.
Nejhnusnější je MATES
jenze ti * v teplakach maji auta v cene tech svych teplaku, cemuz pochopitelne odpovida stari a kvalita vozidla. takovy pohled ve mne vyvola spise pocit litosti a od koupe noveho BMW mne rozhodne odradit nemuze.
to prof: silnice jsou plný krásnejch aut, netroufnu si soudit. Taky fajn řidičů je plno. Já jsem měl jenom na mysli, že když je u některý značky nadprůměrnej počet debilních řidičů, tak jí to sráží. btw znám pár lidí, který si kvůli tomu BMW nekoupili....
tomcat: A potom teda podle tebe nejkrásnější auto a jeho šofér?Víš, to jen tak, abysme byli v obraze.
Jetý BMW s * v šusťákách ADIDAS - to je největší humus. Jinak nic proti BMW, jenom jim to kazej *, co s tim jezděj. Slušný řidiči BMW ať prominou, vím, že taky jsou....
Souhlasím, že Thalia je hnusný auto. Člověk se taky nemůže divit, když na clio, který je tak pro prďoly nebo pro malý paničky naroubujou takovejdle hnusnej c sloupek.
Vazeni zmenil se muj zebricek nejhnusnejsich aut co se soucasne produkce tyce. Naprosta jednicka je Toyota Avensis Verso. Proti tomu je Yaris (i Verso) kraska k pohledani...
Já jsem to nemyslel na celou značku Renault nebo snad Fiat. Myslím si to jenom o těch modelech Thália a Multipla. To jsou pro mne hnusná auta, ale proti značkám vůbec nic nemám. Dokonce se mi líbí mnoho Fiatů i Renaultů.
Ale raději přece jenom ta německá!!!!!!!!
Ale raději přece jenom ta německá!!!!!!!!
audiňák> Nemyslím, že by lidi kupující Fiat nebo Renault neměli k autům žádný vztah. Fiat Coupé 2.0 turbo, Renault Laguna II, Megane Coupé IDE, Avantime... to jsou auta s hodně osobitým stylingem. Proti AUDI nic nemám (S6 se mi líbí), ale Škoda Montreaux A6ce vypáli rybník nejen protože je pěknější.
Tak na tohle mám stejný názor. Jednoznačně nepovedený Fokus. Mondea jsou podle mého názoru dost nepovedený auta.
Já myslím, že Renolt T. není sice krasavec, ale u nás si příznivce jistě najde. Dívaly ste se na cenu nového?????? Fiat M. je také trochu ošklivý. Jedno je ale jasné - jak Renault tak Fiat jsou auta pro lidi, kteří k autům nemají žádný vztah. Jejich užitná hodnota, kterou tito lidé jistě ocení je ovšem obrovská!!!!!!!
S tim A3 máš trochu pravdu. To, že sou ale i ostatní audiny nezajímavé je absurdní. Je to sice otázka vkusu, ale většina lidí si myslí, že audi dělá vůbec nejpěknější auta. Já si myslím, že audi rozhodně patří ke značkám, které jsou atraktivní na pohled a když se k tomu ještě přídá špičková kvalita zpracování a výbavy - není co řešit!!!!!!!!!!
podivejte se na www.lada.cz tohle auto je ten absolutne nejvetsi *, co si pamatuju, ze sem videl. Predstavte si ze stejnym zpusobem, jako Renault zprznil Clio na Thalii (* c. 2) upravite nivu, a este na to date laminatovou nastavbu. To je proste totalni absolutni *, ze horsi snad ani bejt nemuze, tahalia je proti¨tomu zazrak designu.
V posledním Autohitu je srovnání 18 kombíků do 500.000 Kč. Poprvé jsem tam viděl Ladu kombi 2111i a to je tedy síla (blíží se to nejvyššímu stupni ošklivosti = "hnusu fialovému").
Clovece, my budeme pro zapadni Evropu jeste dlouho, dlouho vychodni trh. V cem ti vadi "vychodni" trh, jak se te dotyka ? Proc by Thalia nemohla byt autem pro CR, jak se to pozna ? Vzdyt je dobre, ze tu je vetsi vyber aut, nebo by snad clovek mel zase vybirat jen mezi S 105-130 ?
nelibjej se mi kulaty auta bez naznaku jediny ostry hrany jako je audy A3, vypada to fadne a zastarale, chybi tomu dynamickej vzhled na to jak to u audi umi vyzbrojit. Vubec od audy vypada zajimave jenom zadek A6 a celi tetecko.
A viděl jsi už vnitřek? Jestli někdo říká, že Octavia má strohou přístrojovou desku,tak ať se podívá do novýho Mondea
Přikláním se taky k té Thalii. Dnes jsem ji viděl na vlastní oči a můžu říct, že to ještě horší než v té TV-reklamě. Hybrid, slepenec, nebo tak něco na ten způsob.
Já bych spíš řekl, že přišel nějakej ožralej Ital do disign centra Fiatu, na hromadě leželo několik tisíc součástek Multiply, on je vzal, jak mu to pasovalo je poskládal k sobě no a pak to zalil plastem (teď myslím palubovku). Jinak před disign stylem Fiatu klobouk dolů, italský disign hraje první housle, ale tentokrát to přepískli. Škodovka a celý VW by se od nich mohli učit. Nesmějí ale tak chlastat, mafiáni špagetový...
Verstapen: Ty si uchylak, tak malo informacnej hodnoty v tolkych prispevkoch. Uz sa necudujem, ze F1GP2 je na spici 😄
K tvojej ciernej parleti - neskrabe sa ti lak umyvanim? A cim to lestis a voskujes, aby si nemal smuhy?
K tvojej ciernej parleti - neskrabe sa ti lak umyvanim? A cim to lestis a voskujes, aby si nemal smuhy?
kdyz Fabii, tak cernou perlet......mam ji na oktavce a super az na to ze je na ni hodne videt spina. Casto ji myju
pistaciova na Fabii je djesna. Vypada to jako barvy, co se davaly na skodovky pred vice nez 10 lety
Mondeo III je podle mne osklivy, vypada jako Focus, takze srovnani s Passatem nesnese. Proste se Fordu nepovedlo. To uz i ten Focus je o neco hezci.
..tohle tema je ale o hnusnejch. Za nejhnusnejsi kombi povazuju asi Daewoo Nubira, mozna jeste neco jineho, nevim...jo jeste Mazda 626 combi je nehezka....
V40 - uvnitr vzadu je mista nepatrne vic nez v oktavce, takze malo. Jinak palubka nic moc, ale porad vzhlednejsi, nez japonci.
to Verstappen: No proti kombíkům Volvo nic nemám až na to, že většina z nich se mi nelíbí (moc hranatý). Ale alespoň mají svůj styl, což kulato-hranatý Passat Variant IV.generace podle mě nemá. Mimochodem předchozí kombíky Passat se mi docela líbili - ve svý době byly designově na slušný úrovni.
Co se týče V40, tak u tý se shodnem - taky se mi líbí. Ovšem uznej, že to vůbec není typický Volvo. Když jsem ji poprvé uviděl někdy okolo roku 1995, tak to byl pro mě taky nejhezčí kombík pod sluncem a nemohl jsem uvěřit, že je to Volvo. No jinak současná faceliftovaná V40 se mi líbí už míň. Taky si nejsem jistej jestli je V40 uvnitř dost prostorná (myslím hlavně vzadu).
Co se týče V40, tak u tý se shodnem - taky se mi líbí. Ovšem uznej, že to vůbec není typický Volvo. Když jsem ji poprvé uviděl někdy okolo roku 1995, tak to byl pro mě taky nejhezčí kombík pod sluncem a nemohl jsem uvěřit, že je to Volvo. No jinak současná faceliftovaná V40 se mi líbí už míň. Taky si nejsem jistej jestli je V40 uvnitř dost prostorná (myslím hlavně vzadu).
To se nám ten vkus ale liší, co? Mě V40 nic neříká. Taková šedá myš. RS4 nebo 540i touring na 18" mi jako kombi říká mnohem víc. A dnes jsem dva Passaty s těma kulatýma zadníma světýlkama předjížděl (v noci) a svítí jim to pěkně.
Co mas proti kombikum Volvo? Podle mne je Volvo V 40 nejkrasnejsi kombik. A pokud jde o novyho Passata, tak se mi dost libi zepredu, ze strany je taky peknej, zvlast efektni jsou chrom. listy. Ovsem zezadu me dostaly ty nechutny svetla. To jsou svetla, ktery by se hodily na auto o dve kategorie niz, ale ne na Passata.
Příchod Passatu poslední generace (před faceliftem) mě napřed potěšil, pak zklamal. Superzaoblený sedan se mi líbil o hodně víc než jeho předchůdce i když po čase se mi poněkud okoukal (mimochodem úplně opačný proces u mě proběhl s AR156 - napřed podle fotek "docela dobrý" časem "super kráska"). Zklamal mne ale nový kombík, kdy k hodně kulatý přídi nalepily zkosený zadek. Tehdy jsem si myslel, že VW na to neměli dost času nebo tak něco. Dnes mi se mi ale jako pravděpodobnější vysvětlení jeví snaha VW udělat Passat Variant IV ve stylu kombíků Volvo (?). Současný facelift by to potvrzoval.
Zrovna Clio sa mi prave v tejto farbe velmi zapacilo 😄, nakoniec som ale zvolil modru metalizu. A Megane Coupe s motorom ako ty v ciernej metalize = orgazmus!!! Celkom sa mi este paci cervena rallye co davaju na Fabiu, takeho Megosa coupe by som tiez mohol 😄
Jak na čem. Clio ani Megana Coupé bych takové mít nechtěl, ale na 330Ci od BMW by to asi hodně sedlo.
😄
Vo mne evokovala * ta bledohneda, co sa kedysi davno davala na Favority. To by mohol byt tiez kandidat do tejto rubriky - bledohnedy alebo bledozeleny Favorit (myslim tym tie stare "sedive" farby)
Vo mne evokovala * ta bledohneda, co sa kedysi davno davala na Favority. To by mohol byt tiez kandidat do tejto rubriky - bledohnedy alebo bledozeleny Favorit (myslim tym tie stare "sedive" farby)
Hnědá metalíza ve mě evokuje jen *. Sorry, možná mu to fakt sluší, ale já bych hnědou nechtěl. Jde špatně vidět.
Hnedy metalizovany Megane Classic ma tiez mriezku oramovanu a na veku zadneho kufra malu listu z chromu a celkom mu to sedi. Po takom som tuzil, manzelka vybrala neico mensie 😄 S tym Passatom, pacilo sa mi to auto az dokedy nezacali vyrabat tento posledny model (nemyslim facelift). Ten trosku zaobleny Passat (predchadzajuci model) v kombiku bolo fakt dobre a pekne auto. Nazor na terajsi Passat som uz uviedol. Toto je ale rubrika o najhnusnejsie auto a sem Passat aj ked sa mi nepaci rozhodne nepatri, nie to zase az take zle. Len mi to auto nie je sympaticke. Taky Jaguar ma proste dusu a vzdy mam radost, ked nejakeho uvidim, aj ked asi nie taky prakticky ako Passat.
Nedramatizoval bych to. Na Passatu ta trocha chromu sedí. Pěst na oko by to byla na jakémkoliv Renaultu. Včetně mého. A zkus najít plně vybavený Mercedes nebo Jaguár s porovnatelným vnitřním prostorem za milión možná 1.1 milionu. Passat je přesně to, co potřebuje 90% obchodníků a managerů. Velké bezpečné a spolehlivé auto s majestátným vzhledem a za reálnou cenu. Za MB či BMW nebo Jaga připlácíš hodně money za image. Na to si Passat v žádném případě nehraje. A když na něj hodíš ty 17", sportovní sedáky a máš interiér v běžové kůži (nebo emiši), tak je to hodnota za ty prachy nevídaná.
Proč si myslíš, že se nové Mondeo popasátilo? Protože Passat neměl v horním segmentu (prostorově) střední třídy konkurenta.
Proč si myslíš, že se nové Mondeo popasátilo? Protože Passat neměl v horním segmentu (prostorově) střední třídy konkurenta.
Neporovnavam Thaliu s Passatom. To proste nejde. Thalia je auto pre socialne slabsie vrstvy, ktore nechcu auto z korei alebo vychodnej europy. BTW dnes som ju videl na ceste a to zvysenie podvozku, aj ked je male, opticky posobi hrozne. Myslim, ze so znizenym podvozkom bude celkom pekna (samozrejme na 15" lucovych elektronoch).
Passat na mna posobi stale viacej snobsky v tom najhorsom zmysle slova. Hra sa na nieco, co vobec nieje. Jaguar alebo Mercedes je majestatny, Passat je len lacna nahrazka. Jasny dokaz je ta chromova lista okolo mriezky chladica - FUJ!!!
Passat na mna posobi stale viacej snobsky v tom najhorsom zmysle slova. Hra sa na nieco, co vobec nieje. Jaguar alebo Mercedes je majestatny, Passat je len lacna nahrazka. Jasny dokaz je ta chromova lista okolo mriezky chladica - FUJ!!!
mne by se "novy" passat vice libil, kdyby to nebyl facelift x-te generace. Nelibi se mi take facelifty, nefacelifty, libi se mi razantni zmeny jako Punto I -> Punto II, Mondeo II -> Mondeo III.
Nový Passat je podle mně tak 100x lepší (ve smyslu pěknější) nez Thalia. Je majestátnější a má kvalitní interiér. To se o Thalii nedá říci ani v nejmenším. Já vím, že je to o 2 třídy jinde, ale i tak.
Thalia nie je az take hrozne auto, ked som ju videl nazivo, celkom ujde. Z fotografii je ale nic moc. A novy Passat je otrasny, kazdy novsi passat je horsi a horsi. Zadne svetla - hroza - suhasim s vami. Dufam, ze Oktavka nebude nasledovat tento trend.
theo> Mě se nový Passat líbí. To, že je vlastně pěkný, pochopíš později 😄. Já jsem si ale jist, že se mi Multipla nikdy líbit nebude. Líbí se mi dynamický design a né skříň.
No myslím, že je tady další horkej kandidát - Thalia, praktická (aspoň doufám), ale otřesná, nevyvážená. On the contrary - Multiplu je třeba pochopit, možná se k tomu taky, byť později, dopracujete. Jinak novej Passat není vyloženě škaredej, ale fakt horší než jeho předchůdce, ty zadní světla jsou fakt dosti úporná snaha o zajímavej (a hlavně nepraktickej) detail.
Hufnágl: s tím Passatem nevím, naposled dojíždím v noci auto a z dálky si říkám, kterej úchylák udělal koncová světla jako dva kruhy nad sebou. A on to VW Passat. Blbě to vypadá a příšerně řeže do očí.
To se ještě uvidí. Jen v té době už nechci být na světě. Já jsem se současným designem spokojen. Nový Passat je pěknější než starý, Nové BMW 3 je pěknější, nový Megan je pěknější, až na pár Fiatů a Hyundai spolu s Daewem a Kii (stejně jako Civic a Impreza) kvituji dnešní design s povděkem.
fakt si Doblo uz videl ? Mne se libi moc. Nevim proc si myslis, ze se na designu projevi uspora nakladu. Uspory se projevuji jinde nez na nejviditelnejsich mistech, bez kterych se auto nebude prodavat. Multipla je draha, a mne se libi, bohuzel prisla pro nektere moc vcas.
Škoda, že úspora nákladů se vždy tak podepíše na designu auta. Neplatí pro Multiplu. Ta je škaredá a drahá. Ani zadarmo!
Můj tip: Renault Thalia. Jak tohle mohli od Renaultu vypustit, to fakt nechápu, opravdu dílo. Oproti tomu je moje neoblíbená krátká Fabia ještě pořád kočka. 😃
No jestli myslíte DOBLO, tak fakt moc krásy nepobralo, ale to je spíš užitkový auto. Je fakt že třeba taková Š 1203 je mnohem uhlazenější.
Kangoo považuju za auto pro lidi, který nosí cylindry. Jinak proti těm autům nim nic nemám, škoda, že moc krásy nepobrala.
nemyslis DIABLO ? Ma se letos zacit prodavatat. Jestli se ti nelibi, tak to chapu, pokud se ti nelibi i Kangoo
FIAT DUPLO, nebo DUBLO, už přesně nevím. Multipla je proti tomu zcela konvenční auto, kterýho si nikdo nevšimne, když přefičí kolem.
V patek mam jet za nejakym manikem, kterej mi doda cely obuty kola do 10.000,-. Taha to pry odnekud z Nemecka, ale to me nezajima. Gumy mivaji velmi casto jeste i "chlupy"!
Právě že jsem Multiplu uvnitř viděl a je mi líto těch, co v ní musí někam jet. Ten střední panel je totální fiasko ergonomie i designu.
Co je to pseudohrkač?
Co je to pseudohrkač?
Ty jsi neviděl ještě Tokyo...To by jsi koukal co dokážou z Yarise udělat... Ale jinak nemusíš mít strach, že by se mi líbil Yaris...
No dík, že aspoň v něčem se mnou souhlasíš. Víš, že sem napsal ta technika....no prostě stojí za prd. Pravda je, že sem si PT moc podrobně neprohlížel, ale tak jak jsem ho měl možnost vidět, tak je to to lepší co Američani uvedli na evropský trh a v porovnání třeba s beetlem je designově rozhodně na tom líp. Jinak říkám, proti M3 nic nemám (kvalitní materiály v interiéru, vynikající motory, na suchu dobré jízdní vlastnosti...) Ale designově to ani v interiéru není zázrak. Hliník sice působí hezky, ale to je jen otázka peňěz...stejně pěkně může vypadat interiér v Yarisu když ho obložíš hliníkem a dřevem a uděláš z něho RS verzi...
S tym mozem suhlasit. Po Viedni ich chodi uz celkom dost, tak ho casto stretavam a veru je to hnus. Stara Octavia s novym lakom - tak na mna posobi. Mne sa tieto pokusy o retro moc nepacia, ale asi si budem musiet zvyknut 😒 Naproti tomu sa mi veterany pacia az moc, vyzaruje z nich nieco, co ma pritahuje a to PT Cruiseru chyba.
No to mi povídej, že mám blbý vkus. Ale i to je fain, že nejezdíme všichni v tomtéž. (3200GT, Avantime, F360 Spider a C klasse souhlas, ale jinak jsi na tom uboze, když uvážím, že jsi krámu, jako PT Cruiser dal přednost před E46 M3).
Jo tu 156 myslím hlavně Sportwagon - to je designovej koncert a vrchol harmonie(i s ohledem na prostornost)
No nebudu tvrdit o multiple, že je nejkrásnější, ale určitě je hodně zajímavá a snad má i budoucnost. Nejkrásnější? 5D 147, F 360 Spider, Maseratti 3000 GT, 156, 166, Punto, 206,MX 5, Avantime, C-klasse taky není od věci, ta nová fiesta (návrh) taky nevypadá nejhůř, PT Cruiser, je po designové stránce taky zdařilý(až na tu techniku ve vnitř), Astra Coupe, kdysi se mi líbila i Almera ale s postupem času ztácí (vliv Renaultu, a snad by toho bylo i víc, ale takhle z placu si nevzpomenu...
No, díky, že mi neupíráš právo na vlastní názor. Místo toho ale napiš, co považujěš za pěknější. Hlavně, aby to nebyla Multipla.
No Hufnágl na názor máš právo, ale uvádět m-ka jako vzor krásy to chce odvahu. To auto v designu prakticky nic neznamená(a pokud zaprší tak ani po technické stránce 3 x nevyhoví)
Ted pres zimu jezdim na plechacich 185/60 R14 (vepredu Good Year Touring a vzadu Kleber), ale az bude pekne, tak nasadim elektrony 205/50 R15, ktery ovsem budu teprve kupovat.
Určitě často ano. Já mám však mozek v pohodě. Jak ale souvisí biceps s širokým nízkoprofilovým obutím?
To radio muzes vyhodit a dat misto nej panel za 180,- do ktereho muzes zapasovat jakekoliv a-radio.
mfilip> Brava je pěkná na velkých kolech. Viděl jsem ji taky na 14" plecháčích a to je pěkný úpadek. Kola pomohou každému autu. Jen Multiple ne.
Bravu bych ale stejně nechtěl kvůli tomu interiéru s tím rádiem. A vajíčka, jak tomu říkáš, nemusím. Audi 80 (vajíčko) je to nejškaredší Audi za moc dlouhou dobu (kromě A2).
Bravu bych ale stejně nechtěl kvůli tomu interiéru s tím rádiem. A vajíčka, jak tomu říkáš, nemusím. Audi 80 (vajíčko) je to nejškaredší Audi za moc dlouhou dobu (kromě A2).
spokojenost, takovych jako ty, jsem uz presvedcil .... 😃) Mne se taky Brava v 95' nelibila, ale tim designem se dobre trefili, oslovil mne az pred rokem .... Pro mne je dulezite, ze se mi libi takove auto, na kterem muzu porad, at se divam z jakekoliv strany vychutnavat a objevovat nove a nove pekne veci. Multipla je trosku jiny pripad, pro mne je tak oskliva, az je pekna. Ale je nesmyslne draha, zaklad 1.6 myslim 499 999,-. Zrejme takove auto nebudu nikdy kupovat. Libil se mi prijimaci technik ve Fiatu, kteri maji prodejnu udelanou z byvaleho kulturaku, a v hale misto sedadel maji vystaveno asi 15 aut a mezi nima Multiplu. Povida, ze jedine Multipla se mu od Fiatu nelibila a divil se, co mu to dali na plac. Ted rikal, ze se pristih, ze v kazde volne chvilce vstane, a zamiri k Multipla a furt po ni pokukuje, bo ho strasne zacala pritahovat. Za 1/2 roku prodali 2 kusy
No bravu mozme dat medzi pekne auta ale mareu by som nechal medzi skaredimy 😄 toto auto sa mi vobec nepaci.. a Multipla 😄 to neni auto.. Takto by som to nepomenoval. Mozno je prakticke pre ludi co maju vecsiu rodinu, ale to by som bral asi nejakeho vana. Multipla je proste NAJSKAREDSIE auto za poslednych 20 rokov. Ina vec je priestor v interiery, ktory tam je asi dost velky. A este k Hyunday cupe.. no ako sa mi pacil predchadzajuci model, tak sa mi tento vobec nepaci.
Mám další kandidáty na ošklivce: nové Hyundai Coupe FX a Daewoo Matiz a Nubira. mfilip> Brava jde. Teď jsem ji viděl zlatou před Carrefourem a není špatná. Vyjímám ji proto spolu s Mareou z mého žebře. Spokojenost?
Dík, vidím to stejně. Ke kabriu mám asi tohle: Je fakt krásné, avšak mam-li pouze jedno vlastní auto, jeví se mi kabrio poněkud nepraktické (hadrová střecha, přechod tepla atd.). Pokud budu jednou disponovat rozsáhlejším vozovým parkem pak to bude něco jiného. Multipla ... 😃))))))
Neches hajit Megane, tak sa toho ujmem 😄. Megane sa mi velmi paci, ten predok je dokonaly. A zadok sa mi tiez paci, na vsetkych modeloch. Podla mna je to jedno z najkrajsich aut na trhu. Ale najdokonalejsi je Megane Cabrio. Interier v Megane tiez nie je zly, ale su aj krajsie.
mfilip, nehnevaj sa na mna, ale Multipla je fakt ohyzdna. Boky rovne ako autobus, predok rozkuskovany, a pomery jednotlivych casti auta k sebe vobec nepasuju. Interier nemozem posudit, lebo so v nej nikdy nesedel. Nehnevaj sa, tot moj sukromny nazor.
mfilip, nehnevaj sa na mna, ale Multipla je fakt ohyzdna. Boky rovne ako autobus, predok rozkuskovany, a pomery jednotlivych casti auta k sebe vobec nepasuju. Interier nemozem posudit, lebo so v nej nikdy nesedel. Nehnevaj sa, tot moj sukromny nazor.
Vajíčka mi nikdy nechutnala. Interiér Bravy a Marey jsou divné. Nebudu hájit svůj v Meganu, to by znělo levně, ale musím řict (napsat), že mám nejraději němce (auta, ne chlapy). Interiér v BMW (lépe vyšší výbavy s hliníkovým obkladem a navigací) je 100%. Jinak, jeden z paramatrů, proč jsem tátovi doporučil Octávii L&K byl přávě interiér. Tvar i barva mi prostě sedí. A místo v zadu je pro něj podružná věc. To auto jezdí obsazené 3ma lidma jen málo. Interiér Multiply je ODPORNÝ. Jako by designér (jinak evidentně sjetý) nanosil do auta věci, co tam chce mít a zapoměl je rozmístnit dle ergonomických i estetických krirérií. (ať žije suchý německý funkcionalizmus)
V tehlete kategorii, pokud budu mluvit pouze o designe mne oslovuje nejvice italsky design. Japonsky vubec ne, krome Corolly hatchback, a Hondy Civic ( predchozi typ ). Almera, yaris, Colt nic. Asi nejvice se mi vzdy libil z japoncu predchozi typ Mitsubishi Galant s tim mirne zkosenym predkem k narazniku. Z francouzu se mi Renault prestal libit. od Citroenu Xsara se mi kdysi libila vic a nejvice z francouzu asi novy P406 a 206. Od nemcu, zejmena VW je to v podstate jedno, lisi se to akorat velikosti, ale zasadni rozdily mezi Bora, Passat, Octavii nevidim. Tedy z nemcu asi Golf, Opel s novejsi Astrou mi nerika taky nic.Zbyva Italie a tam je to jasne, agresivni vajicko Brava a vetsi sestra Marea.
Zkusme (čekal jsem, že mi to sám navrhneš) ohodnotit normální auta do cca 600.000tisíc.
Je to o kompromisech. Ještě bych dodal, že třeba octavia 1.4 na 14" kolech se mi vůbec nelíbí. Na druhé straně, 1.8T na liťácích minimálně 16" (pro AUTOKOMPLEX 18") zvláště v L&K a s nějakými spojlerky, křidílkem ... je podle mně velmi vydařená. I Brava na 16" bude vypadat dobře. Já jsem kupříkladu volik Megana Coupe IDE zvláště kvůli designu (samozdřejmně nejen-motor, výbava...). Alfa 147 i 156 jsou dost pěkné, Golf Generation, Bora, Honda Accord ...
Je to o kompromisech. Ještě bych dodal, že třeba octavia 1.4 na 14" kolech se mi vůbec nelíbí. Na druhé straně, 1.8T na liťácích minimálně 16" (pro AUTOKOMPLEX 18") zvláště v L&K a s nějakými spojlerky, křidílkem ... je podle mně velmi vydařená. I Brava na 16" bude vypadat dobře. Já jsem kupříkladu volik Megana Coupe IDE zvláště kvůli designu (samozdřejmně nejen-motor, výbava...). Alfa 147 i 156 jsou dost pěkné, Golf Generation, Bora, Honda Accord ...
Neboj pavuciny na ni nebudou, je o ni pomerne zajem. Navzdory pomerne velke cene. Loni se jich tusim prodalo kolem 100. Nerikam, ze si ji nekdo musi kupovat, ale ja si na kazdem soucasnem aute az na vyjimky najdu neco , co se mi libi.
To mfilip: Omlouvám se. Otevřel jsi mi oči. Ruším pořadník na M3 a objednávám Multiplu. U Fiatu z ní smetou pavučiny a třeba mi dají i slevu 100%, aby se další nestvůra objevila ve Zlínských ulicích. A ještě něco. Multipla se určitě tak nekrade, nemusím ji proto ani zamykat.
1. Multipla
2. Matiz
3. Opel Agila/Suzuki Wagon R+
4. ostatní FIAT (kromě Coupe)
5. staré Toledo
Je až s podivem, kolik lidí nemá vkus a kupuje Ohyzdy. Možná se ale mýlím a vkus nemám já.
Super: Vanquish, M3, M5, GT3, ...
2. Matiz
3. Opel Agila/Suzuki Wagon R+
4. ostatní FIAT (kromě Coupe)
5. staré Toledo
Je až s podivem, kolik lidí nemá vkus a kupuje Ohyzdy. Možná se ale mýlím a vkus nemám já.
Super: Vanquish, M3, M5, GT3, ...
Neviem ci si ju videl nazivo - v bledomodrej metalize na elektronovych kolach je fakt velmi pekna.
Nová Corsa se ti fakt líbí ? V takovým jednadevadesátým bych řekl,že je dobrá, ale teď je rok 2001 !
Moj skromny rebricek😒br />
1, Fiat Multipla
2, Chrysler PT Cruiser - fakt hnus
3, Opel Agila a Audi A2
4, Mercedes A
5, VW Passat (posledna generacia) a vsetky nove Audi
Napriek vsetkym, celkom sa mi paci Fabia a Matiz je tiez pekny. BTW: Nova Corsa je velmi pekne auticko.
2, Chrysler PT Cruiser - fakt hnus
3, Opel Agila a Audi A2
4, Mercedes A
5, VW Passat (posledna generacia) a vsetky nove Audi
Napriek vsetkym, celkom sa mi paci Fabia a Matiz je tiez pekny. BTW: Nova Corsa je velmi pekne auticko.
Zajímavé, zajímavé názory zde vidím, je mi však nepochopitelné jak se někdo dokáže i v této klidné kavárničce hádat kvůli rozdílnému názoru. Souhlasím s Těmi, kteří tvrdí o Fabii a Fordu Ka, že jsou to skutečně hnusná auta. I na pohled, i motorově. Konrétně Fabii bych zařadil na úroveň Favorita - především motorem.
Alfu 146 považuji za jedno z nejhezčích aut na trhu.......Alfa 147 je skutečně hnus, skutečně hnus, ta přední nevýrazná maska auto opticky kazí.....
Mě zas cokoliv s názvem Alfa Romeo nesmí do baráku. Tahle značka je pro mně mrtvá.Omlouvám se všem, kteří mají jinej názor, ale od toho tu je takle kavárnsa, abysme si svý názory vyměnili.
Nevím z jakého titulu si říkáš R.Barrichelo protože myslet si o alfě 147 že je nejhnusnější auto je trochu dementní. Asi máš doma Fabii že?
Italské auta jsou nádherné a originální výtvory s maximálně vyváženými proporcemi kterým německý koncern VW a mercedes nesahá ani po kotníky!!! A zbytek aut se pohybuje v těžce šedém průměru!!! ze kterého lehce vystrkuje růžky Subaru. Ale německé auta (VW a mercedes) absolutní šit ze všech šitů!! včetně * poněmčného koncernu škoda.(škoda nemůže mít špatnou pověst protože žádnou nemá!!!!)
Italské auta jsou nádherné a originální výtvory s maximálně vyváženými proporcemi kterým německý koncern VW a mercedes nesahá ani po kotníky!!! A zbytek aut se pohybuje v těžce šedém průměru!!! ze kterého lehce vystrkuje růžky Subaru. Ale německé auta (VW a mercedes) absolutní šit ze všech šitů!! včetně * poněmčného koncernu škoda.(škoda nemůže mít špatnou pověst protože žádnou nemá!!!!)
Jo a ještě jsem zapoměl na jednu sortu aut - auta s rozškleběnýma předníma světlama. A těch je čím dál víc- Fokus, Ka (obecně hrůza), Nový Megane scénic..
U mě je jasný kdo vede, je to hned několik druhů aut:1)auta co vypadaji,že se v zatáčce převrátí (Audi A 2 - obzvlášť odporné, Hundai Atos, Daewoo Matiz,..) 2) auta co se v zatáčkách převracejí (Mercedes A) 3) obrněnci (Fabia) 4)rakvičky (Citroen BX) No a mimochodem, Multipla tady (mezi škaredejma až hnusnejma ) nemá co dělat, to jste si asi spletli rubriku...
Zajímalo by mě kdo vyhraje,jestli to někdo dokáže spočítat kvůli poblbanejm elektrárnám.
U mě vede Multipla v závěsu s Oplem agila,Yarisem Verso a Hyundai Atos.
Většinou to všechno vypadá jako ze Sluštic.
U mě vede Multipla v závěsu s Oplem agila,Yarisem Verso a Hyundai Atos.
Většinou to všechno vypadá jako ze Sluštic.
Jezis Smart, jeden postava v Hradecke ulici v Praze 3. Jeste ze je aspon cernej.... jinak je to takovy divny 😄 Ale Maisto ho dela jako model v 1:18 a ten se mi libi. Ale neni to auto, takova kabelka na ctyrech kolech....
Sousedivic Škoda - když tam vidim ty jejich prasečí hlavy, tak je to fakt nehnusnější auto na světě.
No přece Multipla, to je jasné! Šerednější už to být nemohlo.Mimo to, nic proti new-edge, ale Ford Ka krásy taky moc nepobral. Není nad starý poctivě plechový a pořádně hranatý auta.
to mfilip: jestli myslis Isettu tak ta je puvodem italska, jestli myslis Zundappa Janus tak ten mel dvere z cela i zezadu. Byl pojmenovan podle rimskeho boha ktery mel podle povesti dve tvare, kazdou na jedne strane hlavy.
Na prvni pricce zcela jasne Fiat Multipla, 2. Opel Agila, 3. Toyota Yaris Verso, 4. Toyota Corolla (pred faceliftem), 5. Mazda MPV
Tak váženy
Vím že odbočujem od tema ale musím povedať svuj rebriček nejhnusnejších aut
1 Mercedes A
2 Fiat Multipla
3 Daewoo Tico
4 Ford Focus
5 Toyota Yaris Verso
Vím že odbočujem od tema ale musím povedať svuj rebriček nejhnusnejších aut
1 Mercedes A
2 Fiat Multipla
3 Daewoo Tico
4 Ford Focus
5 Toyota Yaris Verso
no ten nissan je strašně vošklivej!! vošklivej!, vošklivej!, ale ten provoz.... a jako nákupní taška... možná je to funkční, ale stejně je vošklivej
Tak jsem se vykecali, někteří kecali z cesty (laici), někteří do toho trochu vidí (lidé s všeobecným přehledem) a někdo holt v JE Dukovany pracuje (MK44). Nebudu to rozebírat dál je to totiž na hoooooóóóóóóoooodně dlouho...
Jinak to jde s MC nejak z kopce. Nikdo se nehada, kazdy je se svym autem spokojen. Nikdo nic nema proti Fiatu, proti VW, jen obcas bleskne tema Japonci versus zbytek sveta. Temelin jsme probrali, Velke sedlo proberem v pondeli, nova pravidla uz nejsou takovym trhakem jako kdysi. Cele to je nejake zdechle, ani Octavie uz nepouziva internet, bo setri na benzin, ten s hvezdickou a chromovanymi klikami asi nekde prodava vina, anebo vali pupky na Oskara nekde na jihu. To bude asi tim casem. Je tu hyc jak svina. A nejhorsi jsou komari. Ty bestie nejdou najit. Chtel bych se umet schovavat jak komar. Prijemny vikend.
On i ten brouk byl designove nekde jinde nez tehdejsi auta poplatna te dobe.. Podobne jako 2CV je velmi prakticky, cenove byl velmi vyhodny. No, ale ze by se design 2CV nekdy lidem libil. S Broukem uz to bylo lepsi, ale co rikate na to nemecke auto, ktere melo otvirani z cela. Jezdili s tim i policajti. Je to skarede, az to je pekne.
jsem rad, ze si mne pochopil. Chybi komplexnejsi reseni vyroby elektriny v jad. elektrarnach. Mozna existuje, snad ti lidi, kteri to vymysleli maji vse uz vyresene. Mam na mysli, ze kdyz chce nekdo vyrabet jad. energii, ma dobre propocitane vyhody, vi ze se bez ni neobejdem, ma vyresene odpady. Jen se tim utesuju, prestoze se Temelin zacal stavet davno pred revoluci, kdy byly uplne jine predstavy o vyhledu enegeticke spotreby v Ceskoslovensku ( Temelin mel kryt i spotrebu na Slovensku ). Jak to tak vidim, tak budeme stejne devastovat krajinu uhelnymi doly az budem z uhli vyrabet synteticky benzin.
Baryku, to bylo jen tak na okraj. My se ti s tim opravdu nebudem * do tvyho fora "Rubens ..." Pokus se te dotklo neco drobne mimo tema, jses moc utlocitnej 😄
No ono to bude asi převážně v lidech, pak v lidech, v lidech a v lidech a pak taky v penězích an údržbu (opravy, servis čehokoli) atom.elektráren. Ve Francii mají z velké části reaktory nejméně "o třídu" nebezpečnější - tj. tzv. rychlé reaktory, pracující na parametrech, které jsou o pěkný kus blíž atomovému výbuchu. A přitom tam (dosud) "záležitost Černobyl" neměli. Principiálně lze reakci v reaktorech toho typu, co je v Dukovanech nebo Temelíně zastavit podstatně snáz než u rychlých reaktorů. A když tady Westnghaus demontoval už nainstalované součásti ruského bezp. systému a dávali tam svůj, tak se nechali slyšet, že ten jejich je modernější, složitější, hezčí, ale že ten ruský je naproti tomu podstatně jednodušší na ovládání (což by mohla ocenit zejm. obsluha za skutečně krizové situace, no a pak taky třeba my všichni okolo, že...). Takže od té doby jsem poněkud na rozpacích, pokud jde o tak extrasuperkvalitu toho am. zázraku. Myslím si, že úvod tohoto příspěvku je pravdivý. (A že byl v Černobylu před výbuchem bordel jak v tanku, to bylo jasný; a že by rusové neuměli udělat kvalitní a spolehlivou techniku, to je zase záležitost, jak si krmíme uši, tj. opačně než před rokem 89 - jistě, dělají ji v podstatě jako vzorky a ne masově, ale třeba Mir a jiné atom.el. jim dodneška nějak slouží a o vojenské=špičkové technice na obou stranách světa stejně všichni víme akorát velký prd. V TV na Max1 nebo Discovery komerčně popularizujou jednu stranu ve stylu filmu TopGun, ale i tam občas proskočí trochu jiná informace). Takže na závěr: změna systému řízení v Temelíně byla podle mě 1) záležitost politická (kšeft je kšeft) a za druhé, ale až za druhé se mohlo jednat o technickou spolehlivost zařízení. I když jako laik se možná trochu pletu, ale přesto si nemyslím, že bych se pletl víc než trochu.
.... změnte název tématu na JE Temelína Dukovany - vše o aktivistech a radiační ochraně, nechcete poslat na konzultaci odoborníky ze SÚRO??? Mám tam taky známí!!!
Nejhnusnější auto je Fiat Multipla.To je hrbatá
hromada odporně zkrouceného plechu,trochu jako
retardovaný delfín.A ještě další hnusy-Daewoo
Tico a Matiz a Hyundai Atos
hromada odporně zkrouceného plechu,trochu jako
retardovaný delfín.A ještě další hnusy-Daewoo
Tico a Matiz a Hyundai Atos
Ale jo. Ja sam jsem se musel kvuli tezbe uhli stehovat. Nemel jsem od 9 let zadne detstvi, protoze jsme staveli barak. Zadne penize, zadna spolecna dovolena. Jen to jadro nema ulplne jasne vyhody. Nemci jsou schopni do 20 let zavrit vsecny sve at. elektrarny a potom asi budou nakupovat uhli od nas a Polaku, anebo si rovnou koupi energii. Proste pokud tady bude v jadernych el. bude lidsky faktor, vzdy to bude smrdet. Nemame ani sklad vyhoreleho paliva s dobou uschovy vetsi jak 50 let. Je to fajne, je to zatim levne a co potom, kdyz neco unikne. Da se Cernobyl srovnavat s dusledkem znecisteni tepelnych elektraren ?
Co se tyka Temelina, jsem jednoznacne pro dostavbu. Mel jsem na to tema drobnout rozepri s redaktorem Respektu; oni to videj' moc cerne, protoze maj' moc kamaradu-ekologistu. Podle mne je Temelin sice "slatanina" ruske a americke technologie, ale prave diky tomu asi jedne z nejdukladneji kontrolovanych a zabezpecenych jaderek an svete. A porad se nemuzu ubranit dojmu, ze ekologisti (aby byli medialne zajimavi) zjednodusuji fakta ve stylu "co je ruske, stoji za h...o", "pravdepodobnost poruchy je 1:12000" (ceho k cemu, jake poruchy, atd...), "kriticka situace v reaktoru" (myslim, ze se jedna o chtenou - rizenou - jadernou fuzi a v tomto stavu je reaktor 90% doby). Ale lidi, kdyz slysej' slovo "kriticka", tak jim hruzou vstavaj' vlasy na hlave.
Ja bych pozaviral hnedouhelny elektrarny a postavil klidne vic atomovek. Jsem asocialni nelida a nezalezi mi na poctu nezamestnanych (dokud to nejsem ja 😃) Samo, ze to neprojde - tata Falbr to nedopusti. Radeji budem povrchove tezit (rozumej NICIT) krajinu, odsirovat tepelne elektrarny (a pritom nicit dalsi krajinu - kopce, ktery maj' tu smulu, ze jsou z vapence) apod. Tohle mne fakt sere, a potom se doctu, ze chtej ekologisti referendum. Jo, to by se jim hodilo, pac jsou mistri v manipulaci s lidma, a tupy dav je lehky takovymahle "takyargumentama" presvedcit o takrka cemkoliv...
Tak jsem se vykecal a cekam reakce...
Ja bych pozaviral hnedouhelny elektrarny a postavil klidne vic atomovek. Jsem asocialni nelida a nezalezi mi na poctu nezamestnanych (dokud to nejsem ja 😃) Samo, ze to neprojde - tata Falbr to nedopusti. Radeji budem povrchove tezit (rozumej NICIT) krajinu, odsirovat tepelne elektrarny (a pritom nicit dalsi krajinu - kopce, ktery maj' tu smulu, ze jsou z vapence) apod. Tohle mne fakt sere, a potom se doctu, ze chtej ekologisti referendum. Jo, to by se jim hodilo, pac jsou mistri v manipulaci s lidma, a tupy dav je lehky takovymahle "takyargumentama" presvedcit o takrka cemkoliv...
Tak jsem se vykecal a cekam reakce...
Ekonomika se zveda bez tradicnich energeticky narocnych provozu. Kdysi jely hute na 100%, giganty jako Vitkovice,NH jely na 3 smeny. Je nekolik pripadu treba v USA, kdy spocitali ze nez stavet novou elektrarnu, vyjde levneji, kdyz za penize, ktere by na elektrarnu padly, dotovali usporne zarivky. Zabili 2 mouchy jednou ranou. Ekologie + mensi naklady pro lidi. Podobne by to dopadlo i unas, jen tu na to nejsme zvykli.
U nas se dostavoval Temelin v dobe kdy stat dotoval primotopy ... Ja jsem pro dostavbu Temelina, ale pokud budou v Cesku plany na stavbu dalsi jaderne elektrarny, jak strasil Gregr,budu proti. Navic mi nepripada vhodne soustredit vyrobu 35 % el. energie do 2 jadernych elektraren, i kdyz maji byt Dukovany do nejake 20?? zavreny.
U nas se dostavoval Temelin v dobe kdy stat dotoval primotopy ... Ja jsem pro dostavbu Temelina, ale pokud budou v Cesku plany na stavbu dalsi jaderne elektrarny, jak strasil Gregr,budu proti. Navic mi nepripada vhodne soustredit vyrobu 35 % el. energie do 2 jadernych elektraren, i kdyz maji byt Dukovany do nejake 20?? zavreny.
teď zrovna ho akutně skutečně nejspíš nepotřebujeme, ale pokud v tomhle státě (nebo co z něj zbyde) má jít ekonomika nahoru... jen pro srovnání: v USA je spotřeba el.energie na obyvatele 3x taková jak u nás...
No zas takový blbci nejsou, protože vědí, že je lepší si lehnout před Temelín než před nějakou chemičku či černý dým chrlící komín. Protože tam by vo ně žádnej novinář ani neškrt. Spíš budou asi pěkně vyčůraný a vypočítavý - ovšem přírodě, tej rozuměj asi *. Většina z nich bude dost pěkně zakomplexovanejch blbečků. Pár sem jich viděl a stačilo mi.
Je to mnohem menší nebezpečí, než Tušimice a jim podobné. Jinak simulovali jsme přetížení reaktoru, únik páry by byl až důsledek přetížení. A pokud by se tak opravdu stalo, tak to vodnesem jenom my (je nas tam 5). Což je oproti obětem hnusnýho vzduchu z tepelek minimum.
No ja nevim, ale faktem je, ze aspon kvuli zelenym, se dozvime jaky bordel se deje v jadernych elektrarnach. Kdyby nebyli medialne zajimavi, tak bychom ani nevedeli, kolik Temelin stoji a jake mel problemy. A pak MK44 napise, ze simulovali unik radioaktivni pary a vsechno selhalo. Kdysi jsem byl pro jadro, ale dnes pri klesajicich odberech, vyvozu elektriny za hranice, trendech v zahranici .... uz nevim, jestli ten temelin fakt potrebujem.
Jdu do toho, kde si dáme sraz??? Čas mám ale až za 14 dní, to mám dovolenou. Bohužel dělám i o víkendech - Jaderná Elektrárna se nedá o víkendech vypnout. ČEZ sucks...
Myslím, že nejhnusnější auto všech dob je nová Almera. A víte proč? Protože na ni nemám. Fakt hnusná. Ps. neviděl jste někdo někde nedbale pohozenech 380 táců??? Kdyby jo dejte vědět.
=Daewoo Tico a jeho syn Matiz-rozjíždim celorepublikovou akci že se budu hrozně ožírat aš do poblití, ale eště před tim si vyhlídnu jeden s těchto "vozů" a pak ho od střechy aš po kola zbleju-tak se chlapi neupejpejte a poďte do toho se mnou!
Tohle auto je děs, vyrábět jen tyto vozy tak bych radši dobrovolně jezdil ZAZ TAvria!!! To je snad lepší!!!
Ano, to je ono. Zadek vypada stejne a predni svetla to ma tam kde je ma 99.9 % aut. U toho Ecobasicu mne jen prekvapilo, ze ta odklapeci maska je pruhledna a je videt plnici otvory kapalin. Jsou sice hezky barevne, ale lepsi by bylo schovat je za nepruhlednou masku. Jinak se mi libila kombinace cervene a sede barvy v interieru. Nevim, mozna to bude na www jizdy.
ecobasic-to je ta Multipla kobminovaným pohonem, že? Proč ne, nová technologile pohonu. K té kapotě, když tak nad tím přemýšlím, taky možnost a úplně koresponduje se snahou výrobců v poslední době, čili veškerý servis kolem vozu soustředit do autorizovaných dílen. K Maree, ten předek je přávě to, co se mi na ní nelíbí. Na tom autě působí, že je moc malý. U typu weekend se mně nelíbí tvar zadních koncových světel.
Co rikate na Ecobasic ? Byl v Jizde. Ma zasroubovanou kapotu motoru a pristup k provoznim kapalinam je resen odklapeci predni maskou. Dokonce i vymena zarovek probiha po odklopeni skla svetlometu. Ma se seriove vyrabet do 3 let. Kombinovana spotreba 2,7 l/100 km. Mne se na te Maree prave ten spicaty, agresivni predek libi ...
Třeba se tam někdo natolik ožral, že udělal pět nepravidelnejch oválů a řekl: "Pánové - škyt - to je MLTIPL" - "Cože???" - "MLTIPL" - "Jo aha??? To je MULTIPLA, to se bude prodávat, úchylů je na světě dost, tak dáme slevy lidem s výrazně sníženým IQ a je to!!!" 😲(
ještě mě napadlo, že Fiatu už nezbývá nic jiného než se orientovat na úchylné zákazníky. Jinak MULTIPLU vysvětlit nedovedu.
to není dobrý příklad. Bertone to vymyslel dobře. Buhužel to vedení soudruhů designově přizpůsobilo možnostem výroby a z linky to sjelo hodně pozdě.
Ono veškerý Fiaty (dle mého názoru) designoval vousatý úchylný odchovanec pomocné školy, kterou ani nedokončil... Ale vono i takový zvučný jmena jako Bertone můžou udělat nic moc design(Favorit - leč tam šlo asi hlavně o debilitu ze strany vedení tehdejšího Motokovu)
dnes jsem si tu mutantní zrůdu prohlížel. Některá auta jsou řekněme méně hezká, ale MULTIPLU bych snad dobrovolně rozbil kladivem..
Už vyrost, potkal jsem ji na doovolenej, přesně ja říkáš ošklivej, kufr naplácnutej na ošklivém autě... ošklivé káčátko na druhou.
Souhlas, Fabie není ľádná kráska, ale myslím, ľe jí v anketě o nejhnusnějąí auto brzy vyroste konkurent. Viděl jsem fotky čtyřdvéřové Fabie a Fabie Combi a je to fakt síla!!! Uznávám, ľe můľe být praktická, ale nalepit na takhle malý auto ohromnej kufr to vypadá opravdu dost zle.
Mas recht... Fabie ma odporny a odpudivy vzhled.
To co se mi vzdycky nelibilo na Mercedesu, vobrovskej vysokej chladic, se tet vyrabi i u nas. FUJ.
Ostre useknute boky, Zad je dost podivna, ale jeste by usla, celkove vsak fuj. Nikdy bych si ji nekoupil.
To co se mi vzdycky nelibilo na Mercedesu, vobrovskej vysokej chladic, se tet vyrabi i u nas. FUJ.
Ostre useknute boky, Zad je dost podivna, ale jeste by usla, celkove vsak fuj. Nikdy bych si ji nekoupil.
Asi mám hodně odlišný vkus, ale dlouho bylo moje oblíbené auto Ford Escort, ale teď se mi nelíbí Fokus a vrcholně hnusný je KAčko, to překonalo i Škorpíka. Taky se mi nelíbí Punto (vypadá jak Tatra).
Mne v tom logu chybi jednoduchy zapamatovatelny rys. Jak by ses vyrovnal s tim, kdyby misto 4 spojenych kruhu zacaly delat auta s napisem AUDI v zelenem poli kruhu.
Fabie se mi nelibi a nelibi a nelibi. Ani po te dobe jsem si nezvyknul. Smula.
Muj "top-ugly" zebricek😒br />
1)-Matisek
2)-Fabia
3)-Agila
Multipla je na prvni pohled divna, ale tim, jak pripomina delfina, je i trochu sympaticka (coz se o malem tanku=fabie rici neda). Multipla to vyvazuje excelenti nabidkou moznosti pro rodinku a to by se mi hodilo 😄
Zato nove logo kulate logo Fiatu se mi libi. Moc. 😄 To vis, kolik lidi, tolik nazoru ...
Muj "top-ugly" zebricek😒br />
1)-Matisek
2)-Fabia
3)-Agila
Multipla je na prvni pohled divna, ale tim, jak pripomina delfina, je i trochu sympaticka (coz se o malem tanku=fabie rici neda). Multipla to vyvazuje excelenti nabidkou moznosti pro rodinku a to by se mi hodilo 😄
Zato nove logo kulate logo Fiatu se mi libi. Moc. 😄 To vis, kolik lidi, tolik nazoru ...
Rendly nemusím, ale proti Multiatu aspoň připomíná auto - dodávku. Ale na Multiplu si ne a nemůžu zvyknout, i když nezvracím ani nebliji. Add. PT Cruiser: líbí se mi moc, a to jsem ho už i viděl stát na ulici.
Fiati mozna Multiplu navrhovali s pomoci deti. Myslim si, ze takhle vypada auto, ktere nakresli dite. U rodin, ktere si muzou dovolit auto na vylety je volba ditete dulezita. Obecne se mi ale nelibi nove kulate logo Fiatu. Nejlepsim logem byly 4 carky v modrem poli, ktere predstavovaly 4 automobilky pod Fiatem.
To, jak je jina nez ostatni. Vsechna originalni reseni vzhledu jsou krasna. Jak se vam treba libi PT Cruiser ? Fantasticky ! I kdyz je to moderni retro, je originalni.
Ja bych jen rekl to, ze mnoha auta se libila az z odstupem casu. Takovy 2CV(osklive kacatko) se zprvu velice spatne prodaval. Zmenila to cena, coz se u Multiply nemuze stat. To znamena, ze Multipla nemuze byt oblibena, masova. Spis si myslim, ze si v roce 20?? reknem, tak neco podobneho tu jezdilo uz v minulem stoleti ... Ja nevim, kudy se bude design teto tridy ubirat, ale co kdyz jsme pro Multiplu jeste nedozrali ? Jinak bych se chtel slyset vas nazor na Kangoo x Multipla ( mam na mysli jen a pouze design )
Multipla je skutečne otřes,ale A-klasse od Daimler-Chysler je uplná hrúza.Interiér má jako kdyby ho navrhovali deti ve školce.A kolik je vtom prý místa.To ano ale jak rychle múže zmněnit polohu vúči vozovce.MB tvrdí,že ESP+tuhé stabilizátory+pružiny a nevím co ješte jak to super drží.Myslím,že 70procent je právě ESP.Je to proste hrúza.Divím se aj ženám.Přitom sou aj malé auta velice pěkné.Nový Fiat Punto,Audi A3.BMW Compact
Nejhnusnější auto posledních let je jasně Multipla. Lada ji následuje jen s malým odstupem. Ten interier u VW je spíš strohý než hnusný alespoň to není kýč
Ad Fabia: kdyz jsem videl loni na podzim prvni fotky a nekdy koncem rijna i stribrnou 1,4 74 kW Elegance nazivo, rikal jsem si "Z boku je to strasne podobny Matizu." Kamos: "Matizu? Ty vole Matiz je uplne o necem jinym." Jo, je. Je totiz hezci! Ale o vikendu se mi konecne postestilo tyhle dve vozidla videt v rade za sebou. Az na to ze je Fabia nizsi, je skutecne z boku Matizu az neskutecne podobna. Taky ten bok je nejhezci cast......
Lada je fakt zajimava. Ma dobre motoricke vlastnosti diky elektronice od GM. Je obrovska skoda pro Ladu, ze auto zacina vyrabet az ted, puvodne to melo byt kolem 94 roku, ale nebyly prachy na vyrobu. Ted je svet v designu nekde jinde. Tehdy by to mozna bylo s prodejem lepsi. Navic bylo napsano, ze Lada vyrobila 200 000 aut v roce 99 nacerno, aby nemusela platit dane. Takze se muze stat, ze i auto koupene v CR muze mit dvojce jako Skoda Octavia.
Souhlasím,ale dle mého názoru jedno z předních míst "nejhnusnější auto" náleží Fabii.Je to velké zklamání mnoha potencionálních kupců "nové škodovky".Je to zkrátka vrchol slizu!
Greggie, Audiny se mi nelibej taky (krome A8, S😄, ale Porsche..... no je fakt ze uz jsem si na novou 996 zvykl, zpocatku se mi moc nelibila, protoze uz to neni 911. Ona se mi zprvu nelibila ani 993, ktera jeste vyuzivala puvodni skelet z roku 63!!!!!! Ale to co produkuje koncern VW je fakt docela humus, hlavne v interieru. Jo a Lada 2110/11 je originalni, ovsem diky kvalite a spolehlivosti bych si ji samozrejme nekoupil......
to je auto a na nem jeste jedno auto 😄
Hnus nejvetsi. Kdyz jsem videl statistiky prodeje, tak jsem nechapal, ze to nekdo muze koupit. Na druhou stranu je to dobry pro zviditelneni firmy. (antireklama a tak ;o)
Hnus nejvetsi. Kdyz jsem videl statistiky prodeje, tak jsem nechapal, ze to nekdo muze koupit. Na druhou stranu je to dobry pro zviditelneni firmy. (antireklama a tak ;o)
no s tou Multiplou, kdyz jsem ji videl poprve, tak jsem se taky pekne lekl. Ale cim je vidim casteji, tak objevuji jejich kouzlo. Ono to opravdu neni auto, ktery by se libilo na prvni pohled, je hodne nadcasovy. Jinak muj favorit na nejhnusnejsi auto je Corrola, specialne pak verze kombi. Driv se mi Corroly libily, ale ted je to cim dal tim horsi. Nastesti to nikdo nekupuje
boze ja neviem co vsetci proti multiple mate, ano je trochu zvlastna, ale _ovela_ krajsia nez vsetky nemecke konzervativne * (pocnuc VW polo, golf, passat, cez audiny okrem S8, porsche - ti uz by mohli tiez vynajst iny tvar karoserie, pocitam sem samozrejme aj nove skodovky, ... atd) dohromady, kolegovia, ak by sa design robil podla nemcov, jazdili by sme este asi v autach vzhladom z 60tych rokov !
Multipla to podle mne určitě vyhraje. "Áčko" jsem měl před rokem půjčený na týden na dovolenou a musím říct, že to nemělo chybu. Všechno šlapalo na 100% a dokonce se ani nepřevrátilo.
Myslim, ze ne. Nejdriv jsem treba nechapal, jak si nekdo muze koupit Kangoo nebo Multiplu. Ale Multipla je krasna tim, jak se lisi od normalnich aut. Je na ni tolik novych designerskych prvku, ze se z nich urcite v budoucnosti nektery z nich prosadi. Jedine co se mi na ni nelibi, je kulate logo Fiatu, mnohem lepsi byly 4 carky v modrem poli, ktere znamenaly 4 automobilky pod Fiatem. Jinak mne hodne prekvapilo, kdyz jsem si prohlizel 200 strankovy katalog doplnku pro Fiaty, ze nejvic doplnku tam bylo prave pro Multiplu. V tomto ohledu byly doplnky pro Bravy v poctu predposledni pred Siecentem.
To mfilip: není Tvůj kladný názor na Multiplu lehce ovlivněn tím, že je to Fiat? Nemám obecně nic proti Fiatu, ale Multipla je fakt hnusná.
Šavli bych nehodil ale styděl bych se, že na mě všichni koukaj. Jestli takhle budou vypadat auta v budoucnosti, tak si zvyknu ale teď ne, prosím!
Nevykladejte, ze se vam nelibi, i na prvni pohled osklive veci jsou krasne. Az pak bude za par let moda mit svetla pod celnim sklem, vzpomente si na Multiplu.
Multipla se mi libi cim dal vic. Myslim si, ze Kangoo naslo v Multiple inspiraci. Kdyby Kangoo melo dalkove svetla pod celnim sklem, vypadalo by priblizne stejne. Krom jineho ma Multipla moc hezky zadek, hezci nez Kangoo. Rozhodne mi v porovnani s Kangoo pripada Multipla jako mnohem utulnejsi, roztomilejsi. Multipla mozna ztraci zakazniky v tom, ze je vzdy prezentovana jako rodinny vuz na piknik, zatimco Kangoo je prezentovan jako uzitkovy vuz. Pokud by se clovek chtel ve meste zviditelnit, mel by si Multiplu poridit. Je tak zvlastni, az je krasna.
jen tak pro zajímavot jsem to spočítal od 1. přispěvku a tady je pořadí: 1) Fiat Multipla 20 bodů,2)Daewoo tico 9 bodů, 3) Toyota Yaris 8 bodů, 4)poslední Scorpio 4 body, 5) Fabia,Žigul,Mercedes A, ford K, Suzuki Wagon R+ 3 body. Ostatní jenom troškařej. Takže pořád vede Multipla!!!
Jo a pokud jde o Fordy: Focus sedan je bomba, další Focusy s rozpaky. Káčko má divnej zadek. Škopek má zase unylej předek ale záď v americkým stylu se mi líbí stejně jako u Toyoty Camry.
Podle mě jsou nejošklivější😒br />
SUZUKI WAGON R+,
HYUNDAY ATOS,
OPEL AGILA,
FIAT MULTIPLA
a obecně všichni ti asijští vykrádači cizích designů (RACER=KADET, SHUMA=US ESCORT ...). Už čekám jenom na to, až někdo z Vietnamu začne po vzoru obchodníků s tričkama "Adidas" dávat na kapotu svého výrobku=vraku znaky Audi, VW, atd ...
SUZUKI WAGON R+,
HYUNDAY ATOS,
OPEL AGILA,
FIAT MULTIPLA
a obecně všichni ti asijští vykrádači cizích designů (RACER=KADET, SHUMA=US ESCORT ...). Už čekám jenom na to, až někdo z Vietnamu začne po vzoru obchodníků s tričkama "Adidas" dávat na kapotu svého výrobku=vraku znaky Audi, VW, atd ...
Jde o čistě subjektivní pocit a o sympatie k té které značce. Někdo nesnáší Fordy, a tak to "odnese" Focus nebo Káčko, jiný zase japka a nelíběj se mu Daihatsu atd. Já osobně jsem si myslel, že na čelní místo aspiruje Škoda 105-120 1. generace (1976-1982) ale když jsem uviděl Multiplu, tak jsem nevěřil svým očím. A ono se to docela dobře prodává, tak opravdu nevím...
Nejhnusnejsi auto jake jsem kdy videl je asi opel kadett posl. generace ve verzi kombi s jedním párem dveří. Jinak se mi kadetti líběj ale tohle je prostě hnus.
"... FORD je normální komerční ***" ... jestli ty náhodou nebudeš mít v hlavě trochu vylízáno, nebo dokonce nasráno .... už si někdy řídil třeba Focus???? Všichno sou "***" jenom ty seš "letadlo"...
to Brázdič: Nevím, nevím, asi Ti uniká smysl slova komerční - to slovo má význam "určený k prodeji". Pokud si nestavíš auto sám doma ( o čemž dost pochybuju), jezdíš také v komerčním autě. Co se týče Fordů, není ostudou dělat auta, která jsou spolehlivá, díky velkým sériím přístupná, a navíc hezká. Auto bylo, je a bude spotřební záležitost, ať se Ti to líbí, nebo ne.
Neuměli a nikdy umět nebudou. FORD je normální komerční ***, museli by mi ho dát ZADARMO a stejně bych se za něj styděl.
Diky za upresneni, nepamatuju si vsechno.... Sierra je proste hezky auto at si rika kdo chce co chce. Designeri Fordu proste umej.
zřejmě nemá cenu diskutovat o subjektivních pocitech, ale když je podle tebe Sierra odstrašující případ, podívej se co vyráběli ostatní automobilky v roce 1982.
Zajimave ze slysim na Scorpio II prevazne zaporne nazory. Me se to auto strasne moc libi (sedan, kombik je v zadni casti nevyraznej). K Focusu nemam co bych dodal... A Sierra? Libi se mi jeste dneska. Ve sve dobe to byla totalni avantgarda, jako dneska focus. Staci pripomenout ze Sierra byla predstavena v roce 83 jako seriova verze studie Probe (tusim IV). Cely svet delal tehdy hranata auta, Japonci zacali zakulacovat az o nejakych pet sest let pozdeji. Nelze se pak divit ze Sierra vydrzela ve vyrobe takrka deset let.... Nadcasovy design, klobouk dolu!
Ford Focus je totalne namakane auto. Jedno z mala peknych co ford kedy vyrobil. Pri pohlade na posledne Scorpio sa mi chce zvracat a Siera je tiez odstrasujuci priklad. Ale Focus je najlepsi vo svojej triede.
MĚ SE FOCUS NIKDY NELÍBIL, ALE UŽ JO. TEDA KROMĚ 3 A 5 tiDVEŘOVÝCH VERZÍ. KOMBÍK A SEDAN JSOU SUPER. A TY JÍZDNÍ VLASTNOSTI.... JINAK FORD... NIC MOC PĚKNÝHO....
nevim co je nejosklivejsi , ale me se s druhou generaci mondea prestali libit vsechny Fordy .. Focus beru jako odstrasujici priklad ...ten zadek je hrozny , sedan je jen o trosku lepsi , ale kratky Focus je hruza , posledni auto od Forda ktere se mi libily jsou Sierra I , Mondeo I , Scorpio I ... To ze slapli vedle i se Scorpiem II taky neni nic noveho ...
Jo, to bude asi vše, jestli chceš o těhle vozech pokecat více, tak můžeme v tématu British Sportcars!!(sem se to moc nehodí!!)
Zde nasleduje seznam: Ltus 7, Caterham 7, francouzsky Martin (zkrachoval predloni), britsky Westfield, britsky Jeffrey J5 (par kusu nekdy v 70. letech), japonska Mitsuoka Zero 1, Birkin z3 (zrejme Anglie), Donkervoort (Holandsko), Mohr Rush (Nemecko), Kaipan (CR). Snad jsem na nic nezapomnel...
101, nechapem, co mas proti Multiple. Do akeho ineho stvormetroveho auta vpraces sest ludi a viac ako 400 litrov batoziny. A cena je tiez dobra. Podla mna je Multipla jedno z najinovativnejsich aut poslednej doby. Taky VW group robi jedno auto jak druhe, ale Multipla sa proste neda porovnat s nicim.
Taky jiného prodejce neznám, M250 by se prý mělo vyrábět od roku 2003, no a s tím, že Caterhamy vycházejí z Lotusu 7 - spíš jsem měl napsat navazují na Lotus 7, protože jisté úpravy tam byly a vozy Westfield, které také vychází z Lotusu 7 už s ním mají společný asi jenom tvar(materiály, motor a výbava- vše jiné!!)Caterham se drží spíše originálu, ale stejně to není Lotus, je to prostě Caterham!!
Baryku, Caterhamy nevychazeji z Lotusu 7, Caterhamy jsou Lotusy 7 Series 3 (Series 4 byl nepovedenej "facelift", auto bylo hranaty az hruza." PB Autosport je dovozcem Caterhamu a asi i jedinym prodejcem u nas. M 250 vypada velice slibne a o seriove vyrobe uz je s konecnou platnosti rozhodnuto.
No protože vycházejí v vozu Lotus Seven a prodává je tu jedině PB autosport, jinak o nikom jinom nevím, jetli ty jo, tak sem s ním!!!!! jiank viděl jsi Lotus M250???? Co na něj říkáš(je to ta nová studie)!!!
101, s Tvym nazorem se neztotoznuji a Tve dva pripevky ponecham bez komentare............. Opravdu to nema cenu
Fiat není auto, Rama není máslo. To ví asi každý. Fiaty mě už pěkně ... s tím svým odlišováním od okolí, vždycky musí bejt extra. Třeba Multipla nebo Ecobasic či další hnusy co vyrábí.
Jasně že to je ten Ecobasic od Fiatu, jestli už jste ho viděli tak jste se osi poblili. Třeba zadní okno je utržený a přední maska vypadá jako Zemanův rypák.
Lotusy prodávat u nás????? To se nedočkáš, silně pochybuju o tom, že by je sem někdo chtěl dovážet!!!
Podivej se do nejakeho katalogu, motor 1,4 se montuje i do Tve "zlate" Tigry. K Lotusu: veleslavna znacka i kdyz uz neni bohuzel v britskych rukou, ale diky Protonu stale existuje. Bohudik.... Jsem zvedavej kdy se konecne zacnou prodavat u nas.
Souhlasím s Moofem, tady jde o to, kolik lidí se shodne na jednom typu vozidla, je jasný, že někdo bude tvrdit, že se mu nelíbí a jiný že jo!!!
Ale muze...kdyz muze existovat Auto roku, kdyz muze existovat Miss Universe, tak proc ne i Hnus roku? Je jasny,ze se vsichni neshodnou pouze na jednom kandidatovi...zvitezi ten koho zvoli nejvic lidi...a o tom to je.
Někomu se líbí blondýnky, mě zase rusovlásky a někomu dalšímu brunety. S auty je to doufám stéjné.
to Kanady: to je skoda, ze nenosis sukne a nemas vaginu...vypadal by si v tom auticku lip 😄 Ne ted vazne...proste mi pripada divny, kdyby s Kackem prijel na jednani chlapek v obleku a s kufrikem. Tohle auto je podle mne delany pro mlady lidi a pro zensky...a nejlip mlady zensky 😄 Tot muj nazor. A to, ze se mi to auto nelibi, to je taky muj nazor...ale nikomu ho nevnucuju, chapu, ze na to ma kazdej jinej pohled.
To Boda. Uklidnil jsi me. Nemám auto pro ženy. Ka je sice malé, ale jízdní vlastnosti má excelentní, že by moc nežralo se nedá říci (bohužel, jedu-li s ním Prahu - Olomouc durch 160 -170, polkne i 8 litrů), a jestli nevybočuje z řady, pak 90% aut na našich silnicích je proti tomu pro holčičky, neboť jsouodporně fádní..
To Moof: nenosím sukně a vagínu nemám, asi tedy budu mužský. Tohle autíčko mě pohodlně a dostatečně rychle dopraví tam, kam potřebuju. Ve městě je neocenitelné. Auto považuju za spotřební věc - nemám ho jako prostředek k potvrzování si vlastní mužnosti nebo chlapáckosti...
To Moof: nenosím sukně a vagínu nemám, asi tedy budu mužský. Tohle autíčko mě pohodlně a dostatečně rychle dopraví tam, kam potřebuju. Ve městě je neocenitelné. Auto považuju za spotřební věc - nemám ho jako prostředek k potvrzování si vlastní mužnosti nebo chlapáckosti...
pěknej hnus je FIAT MULTIPLA, z českých Škoda FABIA! co se týče starších, asi nejhůř na tom je C Kachna&Trabant.HOWGH
to IDARK: tohle je anketa o nejhnusnejsi auto, tak sem prosimte pis, ktery auto se ti nelibi a ne, ktery se ti libi. Dik
A mimochodem ta multipla je docela pekna.Alespon poradne vycniva mezi tou koncernovou sedi VW,Skody,Audi,Seata a vubec ostatnich stejne stroze nemeckejch aut.
P.S. Lotus spolupracuje s mnohými automobilkami, je to uznávaná firma, zvláště oddělení Lotus enginnering!!!
No, velkostí jsou na tom podobně a cenou taky, co si tam FMC montuje za motory je jejich problém, montovat do sportovního kupé 1,4 to je snad výsměch sportovním vozům, fuj, Puma stojí za velký kulový a nikdy bych si jí nekoupil. A dost už o tom, člověk si tu nemůže napsat svůj názor, napíšu, že se mi nelíbí Puma a všichni hned na mne proč!!!! Kdybych napsal že se mi nelíbí Roll-Royce asi by jste mě došli zavraždit, ne????
Barrichello, prosimte, nesrovnavej nesrovnatelne. Ford Puma je stejne jako Opel Tigra male sportovni kupatko na bazi maleho auta (Fiesta resp. Corsa). Lotus Elise a Opel Speedster jsou vylozene sportaky, i kdyz male. Mimochodem: Speedster byl vyvijen ve spolupraci s Lotusem.... A neni to prvni spoluprace Opelu a Lotusu: vzpominas si na Opel Lotus Omega z roku 88? Srovnavat Pumu s Elisem je jako srovnavat Land Rovera Defender s Nissanem Patrol posledni generace. Navic Opel Speedster ma mit tusim motor 2,2 litru kdezto Puma ma 1,4 a 1,7. Nadupana Puma ST160 se pokud vim zatim nevyrabi.
Charakteristicke znaky😒br />
1) male
2) nizka spotreba
3) jizdni vlastnosti druhorade
4) design podlehajici modnim vlivum
5) co nejhezci barva
6) nevybocujici z rady (bez spoileru apod)
Tak se podle mne pozna auto spise pro zeny. Nemyslim si, ze je na nich neco spatneho. Zeny od auta proste cekaji neco jineho.
1) male
2) nizka spotreba
3) jizdni vlastnosti druhorade
4) design podlehajici modnim vlivum
5) co nejhezci barva
6) nevybocujici z rady (bez spoileru apod)
Tak se podle mne pozna auto spise pro zeny. Nemyslim si, ze je na nich neco spatneho. Zeny od auta proste cekaji neco jineho.
No, že Jackie Stewart testoval Fordy vím, viděl jsem o něm v televizi 3 dílný pořad a v jednom dílu tam zrovna testoval Escorty, to ale není důvod(i když si J.Stewarta velice vážím) abych měl rád Pumu,Tigra užmoc konkurentem není, ale Speedster bude a to dost silným!!!
No stará je, to vím, ale opel není špatná značka, jejich vozy jsou poměrně kvalitní!!!(ty nové)No s Lotusem, třeba s typem Elise, tam není tak velký cenový rozdíl, s tím Venturi jsem to trochu přehnal, ale teď Pumě přibude nový konkurent: Opel speedster a to už je jiný kafe!!
to wolff: ja jsem nepsal,ze interier Multiply je chaotickej...to urcite neni...ale nelibila se mi treba stredova konzole...je preplacana a ten sikmej panel s budikama...nelibi se mi to (mluvim jenom za sebe).
A jeste neco...o zenskejch taky rikas ze jsou 'jiny' nebo ze jsou 'hnusny'? 😄
to kanady: asi to nejde presne definovat...je to taky subjektivni pocit...proste v Kacku si nedovedu predstavit chlapa...ale v Mercedesu A treba ano. Asi je to jednak v 'malosti auta' a jednak v pomeru mezi 'hravosti,roztomilosti' a 'serioznosti'.
A jeste neco...o zenskejch taky rikas ze jsou 'jiny' nebo ze jsou 'hnusny'? 😄
to kanady: asi to nejde presne definovat...je to taky subjektivni pocit...proste v Kacku si nedovedu predstavit chlapa...ale v Mercedesu A treba ano. Asi je to jednak v 'malosti auta' a jednak v pomeru mezi 'hravosti,roztomilosti' a 'serioznosti'.
Pokud si pamatuju dobre, jednim z lidi, kteri se podileli na ladeni Pumy byl i Jackie Stewart (kdysi jsem s nim cetl rozhovor v Timesech, kde uvadel sve soukrome auta a jako nejoblibenejsi uvadel Ford Ka). A jak tak sleduju recenze a testy, docela se to podarilo a Tigra rozhodne konkurentem Pumy byt nemuze.
Barrichello, prosim Te, jak muzes srovnavat Pumu s Lotusem (ani jsi neuvedl model) nebo s Venturi!!!!! Jedinym konkurentem Pumy je na evropskem trhu (a dost mozna i na svete) Tvoje slavna Tigra, coz je sest let stary auto, poruchovy az hruza a jeste ke vsemu je to Opel.....
Hm, to je vskutku zajímavý pohled na věc. Tedy: je to zpočátku nezvyklé, ale člověk si zvykne velmi rychle. Dnes to považuju za príma věc, přešlápnout z plynu na brzdu je v Ka rychlé a pohodlné. Navíc, to auto má dole úzký prostor, tak kam ty pedály měli konstruktéři, proboha, narvat? Ka je malé auto... Jisté obtíže by mi to asi působilo, pokud bych jezdil ve sněžnicích, to je pravda. Takhle obutý ale lezu do auta jen jako spolujezdec.
Co se týče vzdálenosti pedálů, doporučil bych pak traktor - tam jsou pedály hodně, hodně daleko od sebe.
Co se týče vzdálenosti pedálů, doporučil bych pak traktor - tam jsou pedály hodně, hodně daleko od sebe.
Wolfe/ to si mysliš ty protože ho máš asi dost velkýho, ale u takovy Zafiry jsou pedáli taky blízko a povím ti neco- až na jméno nema to auto nic ženskýho
Moofe, jak se pozná auto "spíš pro ženský". Nějak v tom nemá jasno. Barvou? Velikostí? Výkonem? Tvarem? To by mě silně zajímalo....
Jo aže Volhy pořád vyráběj, to víme, dokonce se dělá i ta s chromovanou maskou(takováta papalášská, mám ji doma na fotce), mimchodem Gaz má dnes nejšiřší výrobní program a ej na tom nejlépe ze všech automobilek v Rusku a ostaních republikách bývalého SSSR!!!!!
Neodpustím si svoje pořadí: 1.GAZ.VAZ.Moskvič.4.UAZ 5.ZAZ.6.IŽ 7.ZIL
Neodpustím si svoje pořadí: 1.GAZ.VAZ.Moskvič.4.UAZ 5.ZAZ.6.IŽ 7.ZIL
Abych to zjednodušil tak na pumě se mi nelíbí všechno, to je hrozné auto, zlatá Tigra, ale lepší je Lotus, Venturi, Camaro, i Mazda MX 5 je lepší(a Cougar na tom není o moc lépe ve srovnání s Pumou!!!)
P.S. - nová volha je super(kromě interiéru a motoru - ale ten má být nový a bude O.K.!!!)
P.S. - nová volha je super(kromě interiéru a motoru - ale ten má být nový a bude O.K.!!!)
To R. Barrichello: co se Ti nelibi na Pume? K fieste: je to fakt humac! Pripomina mi to klasicky rusky Volhy (24, 3102.....), porad se jeste vyrabej ale s kulatou maskou a svetlama. Implantovani soucasnejch designerskejch trendu na tricet let stary auto je fakt vrchol! Ale nova vohla je bomba!
Jo tak mám podobnej názor. Vím, že třeba dětem, pro které je vlastně svým způsobem určena (na rozdíl od Berlinga) se moc moc líbí. Z venku je to patvar (v porovnání třeba se 156), ale třba v porovnání z Atosem je to nádherný auto i z venku. Ona Multipla je ve svým designu na rozdíl od podobných aut o jeden krok napřed - v šířce. Proto nepůsobí ani při pohledu z venku nestabilním dojmem. A ve vnitř je to už úplně na pohodu.
Ale uznávám, že tvrdit o ni, že je nádhera je blbost, ale stejně tak o ni nemůžu tvrdit, že je hnusná - viz níže - dtto
Ale uznávám, že tvrdit o ni, že je nádhera je blbost, ale stejně tak o ni nemůžu tvrdit, že je hnusná - viz níže - dtto
Presne souhlasim. Zvenci ponekud "netradicni" ale uvnitr se mi velmi libi (videl jsem ji jen v Brne na vystave a dokonce jsem v ni sedel). Uvnitr proste jedno z nejhezcich aut.
Nedávno jsem cestou z flámu poblil jakéhosi žigulíka - a řeknu vám, tak hnusný auto už jsem dlouho neviděl...
Moofe a co se ti zdá být na vnitřku Multiply chaotický? Vnějšek je zvláštní to jo(netvrdil bych, že je hnusný,použil bych slovo jiný), ale vnitřek mi připadá dost fajn.
Jasne,ze je to subjektivni pocit.Kazdej jsme jinej, kazdymu se libi nebo nelibi neco jinyho.Ale existuji veci a lidi, kteri se proste libej (nebo nelibej) vetsine. Jestli jsem to spravne pochopil,tak tady se soutezi o nejhnusnejsi auto co se tyka vzhledu a nic na tom nezmeni skvely jizdni vlastnosti nebo ojedinela prakticnost. A me se zrovna designove nelibi Fiat Multipla a Ford Ka. K Multiple: ty druhy svetla pod prednim sklem to je fakt designerskej 'sperk' a ten zmatek v interieru to je taky fantazie. Ke Kacku: zadni hnusnej obtloustlej umelohmotnej plastovej blatnik uplne kazi dojem z relativne pohlednyho predku. A navic si myslim,ze je to auto spis pro zensky...ale to uz sem nepatri.
Ja osobne ,presto jak mam rad Fordy a nedam na ne dopustit tak ta Nova Fiesta to je tedy dilo.
Takovy slepenec noveho a stareho designu je primo udesny.Myslim,ze auto bude ve sve kategorii kvalitni,ale za ten vzhled by se mel Ford stydet.
Takovy slepenec noveho a stareho designu je primo udesny.Myslim,ze auto bude ve sve kategorii kvalitni,ale za ten vzhled by se mel Ford stydet.
Dnes jsem náhodně poprvé vlezl na tyto stránky a do tohoto tématu. A nedá mi to, abych se neozval. Proč proboha tolik emocí? Každé auto se někomu líbí, někomu je odporné. Když jsem si koupil malinkaté Káčko od Fordů, rozdělili se kolegové na dva tábory. Jedněm se líbilo moc, druhým na něm přišlo ošklivé všechno od blatníků přes karoserii až po přístrojovou desku. Navíc vykřikovali, že je ošklivé proto, že bude určitě pomalé (praxe ukázala, že za jistých okolností jede i 200 km/h), že se vzadu špatně sedí (nevím jak kdo, já auto řídím z předních sedaček) a že se do něj nic nevejde (chtěl jsem osobní auto pro mě a moji aktovku, ne kamion). Takže v tomto bodu musím souhlasit s některými příspěvky: estetiku a vizáž auta nemůžu přece posuzovat podle toho, jestli je praktické, výkonné, úsporné, neporuchové a já nevím co ještě. Auto se mi buď líbí anebo ne. A abych si nakonec přisadil: Nelíbí se mi Multipla a Yaris, protože mi ta auta připadají jako "oteklá" nebo jako tlustá matróna, na které se dělají faldy od špeků, taková ta kaskáda žaludků, prsů a špeků. Tím jakkoliv neposuzuji praktičnost, spolehlivost a další vlastnosti těch aut.
Reknu Vám neco Yaris není tak zlý zvonku ale Yaris Verso je skutečnej grc- co to vlastne je? kombi,van minivan anebo hachback.
Víte predse že nejvetší *** mezi autáma jsou šroty který nemají určenej typ karosérie
Víte predse že nejvetší *** mezi autáma jsou šroty který nemají určenej typ karosérie
No výraz má, ale jaký - jako ocucaný bombon, jo a k těm příšernej vozům musím ještě přidat Ford Pumu, taky hrozný auto na pohled!!!!!!!!!!!!
Musím s tebou souhlasit, i když krátký Yaris není až tak hrozný. Zato kombik se jim opravdu povedl...
Yaris je vosklivej, ale mista tam je udajne dost (nevezl jsem se v nem), nebot rozvinuta koncepce anglickeho Mini (v kazdem rohu jedno kolo) udela sve. Me se nijak zvlast nelibi treba starsi Hyundaie (Sonata prvni generace, posledni Pony do r. v. 94 apod.), to co delaji Japonci pro domaci trh nebo pro USA je vetsinou taky dost humus, beztvary hnusy). Vsichni nadavaj ze soucasny auta jsou si podobny, podivejte se na produkci treba z 20. let. Vsechny "normalni" auta byluy stejny beztvary hranaty krabice, abych rozeznal treba Fiata 509 od Skody 430, musim se podivat na znak 😄
Auta ,který vidím jako nové, tak mě musí hned "chitit za srdce" Yaris to rozhodně nebyl. Je hnusnej...
Viděl jsem v autosalónu, který se zabývá zajímavou kombinací Citroen - Lada v Plzni jednu Ladu, nad kterou se prodejce rozplýval, jak je to fantastická koupě, že už se to dělá ze západních dílů. Byla to docela legrační směsice západních a ruských součástí, zvláště pozoruhodný byl motor. Tam byl třeba relativně pěkně vyvedený blok tuším od Forda a vedly z něj evidentně ruské hadice a dráty a moc se mi líbily ty napojení - taková strašně okousaná hadice přidrátovaná k pěknému motoru šílenou rezavou svorkou, kterou bych nespojil ani zahradní vodovod, ty ruské díly tak strašně kontrastovaly, že i laik jako já aniž by se díval na nápisy pozná, co je dovezený a co ruský díl. Všechny plastové díly nepřesně vylisované, které na sebe neseděly, tak olepené jakýmsi tmelem či lepidlem, aby se to aspoň na krámu nerozpadlo .... O interiéru, který byl celý ruský, se ani nemá cenu rozepisovat.
Hele
Ruske vozy jsou OK mají svuj styl a jasne určenej typ karosérie.
Multipla-co to je kombi,van,hachback anebo co
Mercedes A to jisté
Ruske vozy jsou OK mají svuj styl a jasne určenej typ karosérie.
Multipla-co to je kombi,van,hachback anebo co
Mercedes A to jisté
Pánové, viděli jste teď novou ruskou produkci? Nedávno byly ukázky v televizi. Představovali tam tři různá auta z Ruska a měli naprosto šílená jména. První se jmenovalo nějak jako KŇAZ VLAŠIN (jako "Kněz", tak jak to píšu 😃), druhé URAL a třetí VOLGOGRAD. Řeknu Vám, že to už i ta hnusná Multipla je nádherný kousek.
Něco tak zoufalého jsem ještě neviděl. Pominu exteriér, který by neuspěl ani před dvaceti lety, ale ten interiér, to byla snad inspirace z 50. let. Čalounění dveří rovné z takové hrubé látky, kličky na stahování oken, palubovka stále ve stylu Žiguli, sedačky bez jakéhokoliv bočního držení ještě z Volhy i vepředu pro tři cestující - spojené. ABS nebo airbagy se v Rusku objeví možná až za 30 let, nic takového tam nebylo, na všech kolech bubnové brzdy!!!. Povzbudivé je, že tyto auta zůstanou snad jenom na ruském trhu. Pokud se chcete zasmát, zkuste se poohlédnout po těchto ukázkách ruské techniky. Multipla pak bude určitě až na čtvrtém místě nebo pátém místě.
Něco tak zoufalého jsem ještě neviděl. Pominu exteriér, který by neuspěl ani před dvaceti lety, ale ten interiér, to byla snad inspirace z 50. let. Čalounění dveří rovné z takové hrubé látky, kličky na stahování oken, palubovka stále ve stylu Žiguli, sedačky bez jakéhokoliv bočního držení ještě z Volhy i vepředu pro tři cestující - spojené. ABS nebo airbagy se v Rusku objeví možná až za 30 let, nic takového tam nebylo, na všech kolech bubnové brzdy!!!. Povzbudivé je, že tyto auta zůstanou snad jenom na ruském trhu. Pokud se chcete zasmát, zkuste se poohlédnout po těchto ukázkách ruské techniky. Multipla pak bude určitě až na čtvrtém místě nebo pátém místě.
Jak jsem to tak zhruba sčítal, anketu o nejhnujsnější auto vede Multipla před Ticem, 3 je Mercedes A, 4. Wartburg, 5. Trabant a Matiz a dál už jsou to jenom malé počty aut!!! Takže nejošklivější bude zřejmě ta Multipla!!!
Mercedes A-class.Argumenty mám-je veľa ve pre ktore si myslím že najväčšie * je Mercedes A a nie Fiat Multipla(Multipla je až druhé najhnusnejšie auto
Někdo tady zmiňovaly Taty, no že by mercedesy byly nejhnusnější(no protože ty taty jako by jim z oka vypadly)!?!??
Rubrika se jmenuje "ANKETA O NEJHNUSNEJSI AUTO". A podle mne je WARTBURG nejhnusnejsi (doba vzniku a prakticnost v takoveto ankete nehraje roli)
Srovnavat Wartburga, kterej se uz 10 let nevyrabi s dnesnima autama dost dobre nejde. Wartas je sice hranatej, ale praktickej, hlavne kombi. Jede a zrychluje jak raketa. Za hlubokeho totace ho nasi chteli koupit(kombik), ale nak zrovna nebyly k dostani a tak koupili Stovku, jediny auto na ktery se nemuselo dlouho cekat.
Nikdy bych necekal ze makaroni udelaj takovej humus. Makaroni meli vzdy pekne "kabaty" ,sice dlouho nevydrzely ale dalo se na ne divat. Jo a jeste neco, nez bych si koupil Tico, Matiz a podobne pekace tak to radeji toho Warbeca.
Myslíš tu pontonovitou karoserii neovlivněnou módnímy trendy, dvoutaktní tříválcový motor na principu náhodných výbuchů ??? Je to sice východoněmeckej eklhaft, ale pořád bych se ve warťasu styděl míň než v Ticu...
Porad omilate Tico a Multiplu. Takovej Wartburg je podstatne hnusnejsi, nez Tico a Multipla dohromady.
Né že by se mi Multipla nějak líbila, ale jak může někdo tvrdit, že je hnusnější než TICO ?!?!? Vždyť to je trapná parodie na téma Maluch !!!
Multipla.
Zaroven prosim vsetkych priaznivcov tejto znacky o argumenty, ktore by ma presvedcili o opaku!
Zaroven prosim vsetkych priaznivcov tejto znacky o argumenty, ktore by ma presvedcili o opaku!
Bestiasi, divil by ses ale to auticko s nami docela jede. Akorat teda videt nas v tom je opravdu zazitek 😃)))))
K Mulitple: me se to auto libi. Yaris je hnus fialovej, Mercedes A me vubec nenadchnul. A Yaris Verso by mel zacinat nekde na 400 000, ty prachy co za nej chtej jsou dost nechutny (i kdyz variabilitu to ma vybornou a s mistem na hlavu bych asi problemy nemel).
K Mulitple: me se to auto libi. Yaris je hnus fialovej, Mercedes A me vubec nenadchnul. A Yaris Verso by mel zacinat nekde na 400 000, ty prachy co za nej chtej jsou dost nechutny (i kdyz variabilitu to ma vybornou a s mistem na hlavu bych asi problemy nemel).
Nic proti magdě, ale to by mě zajímalo na jaký auto je ta osoba zvyklá, když nevyhovuje zrychlení u 1,6?
MULTIPLA SE MI LÍBÍ, ALE CHTĚLO BY TO VÍC VARIACÍ POHONU A MOTORU, NĚCO JAK SCENIC. A SMART NENÍ HNUSNEJ, NHNUSNÝ JE PŘEDEK A6tky A SMRTTELNÝ TT JE DOCELA FUTUR. JINAK NIC MOC. Z3 COUPE JE OPROTI TOMU NÁDHERA.
Naprosto strašný auto - hnus fialovej! Jela jsem s 1.6 a z toho okouzlujícího zrychlení jsem byla tak vzteklá, že mi při řazení čtyřky sjela ruka ze šaltpáky a spolujezdec (v tom "nadmíru" prostorným autě) dotal takovou do koulí, že jsme málem skončili ve škarpě!
Myslím si, že to není věc odlišení. Nedávno jsme se známým vybírali auto pro jeho a jeho rodinu (nevím teda co všechno kam stěhujou, ale chěl neco většího). Když jsme si porovnali vnitřní prostor, motor a zejména cenu, nebylo se o čem bavit. Jednoznačně vyhrála Multipla. Ikdyž asi bych se taky nechtěl koukat na budíky doprava. Možná že to trochu s tou vyzáží přehnali, ale podle mně klady převažují.
Nejvetsi * mezi autama je Smart, na tom se snad shodnem vsichni. Nechapu lidi, co si takovou hnusnou konzervu koupi. U nas sem ho sice jeste nevidel, ale v Nemecku jich jezdi dost. A pritom je to v podstate Mercedes, akorat ze maj strach dat na to hvezdu. SMART je *!!!
No nevim. Ja uz si Multiplu prohlizel nekolikrat a je stejne hnusna. Kdo se chce odlisit od ostatnich, tak si ji mozna koupi. Ja osobne bych si takovy auto nikdy nekupoval.
A ještě jedna maičkost: porovnejte si cenu Multiply a jejich konkurentů, porovnejte si cenu pojištění, cenu náhradních dílu...no možná, že je je trošku jiná, ale aspoň to není produkt německýho (ne)vkusu.
A můj příspěvek do rubriky: AUDI TT (copak ty němčouři nikdy neviděli jak má vypadat správnej spotťák?)
A můj příspěvek do rubriky: AUDI TT (copak ty němčouři nikdy neviděli jak má vypadat správnej spotťák?)
Multipla je fakt krasne auto. ani ja som najprv nebol nadseny, ale ked som v nej sedel a zistil som tie detaili o prednych svetlach tak ju povazujem za jedno z najkrajsich aut.
Ale jak říkám, mrkněte se na něj z blízka, 20 minutek si ji prohlížejte a určitě se vám zalíbí. Taky sem si říkal, že nejškaredější Fiat bylo Rotmo, pak sem tam dal Multiplu, ale opět sem to změnil, ona je vážně pěkná... Chce to jen se na ni dívat dýl a pororněji...
Je to tak, Multipla se prodava spatne zrejme hlavne z duvodu velice osobiteho designu, nebot jinak je na velmi vysoke urovni a zahrnuje v sobe radu netradicnich a novych reseni. Skoda. Jizdnimi vlastnostmi urcite predstihuje sve protivniky (Scenic, Zafira, MPV), motoricky je rovnez na velmi vysoke urovni (ikdyz 2.0 EGR u Renaulta je v teto tride vykonove naprosto dominantni) a co se tyka vnitrniho prostoru - vynikajici dojmy. Ackoliv se to na prvni pohled nezda, maji i cestujici uprostred dost mista, jen sedadlum chybi lepsi bocni vedeni. Spousta odkladacich mist, hodne mista, obrovska variabilita, , zkratka - genialni automobil plati dan prave za design, nebot napr. asi 72% respondentu v SRN uvedlo, ze pro automobil se rozhoduji na zaklade designu.
Mě se vůbec nelíbí Fiat Multipla. Tohle italští designeři docela podělali. Chtěl bych vidět prodejní výsledky. Podle mě musí na tomhle autě silně prodělávat. Ale možná se pletu.
Yaris je fakt hnusný auto. Jak už jsem psal, a mini cooper to je parrrrráda. Má ho otec od mý mladý a párkrát jsme v tom jeli. Super. Líbí se mi víc a víc. Má taky 2 pruhy litý kola a ty úpravy originál od výrobce. (Olomouc) JO!! Zase TTRRAABBAANNTT je jeho ŠŠPPAATTNNÁÁ kopie. To je hnuuus !
Jo zlatej mini cooper ,golf 1 nebo fiat 850 sport,
starý dobrý auta. když jsem viděl fotky ze Ženevy tak mi z těch "hrbáčú" bylo špatně .Ještě že mají rozum alespoň u BMW ,Mercedesu a Jaguáru.
starý dobrý auta. když jsem viděl fotky ze Ženevy tak mi z těch "hrbáčú" bylo špatně .Ještě že mají rozum alespoň u BMW ,Mercedesu a Jaguáru.
BMW 520 tu zmiňoval jeden dement, co se hlásí na můj starej login. Tu Corsu, co veze 270 kg masa bych rád viděl. To se vám asi kouří od zadních zástěrek, co ?
Mimi Cooper je fajn kara! Matiz je uzkej to je pravda, ja jsem nerikal ze si ho koupim, to ne, jen se mi designove libi. Panove, kdo ste zminovali BMW 520 (ze dokonce s dvoulitrem???) a kadetta, mohli byste sdelit jake generace mate na mysli? K ludwigovu prispevku o corse a bucku: obcas prijede muj kamos s matcinou corsou B 1.4 automat, tridverovou. On ma 160 kilo, ja 110, je na nas fakt pohled 😃)) Snad nemusim dodavat ze nesedime vedle sebe, ja sedim vzadu za prazdnym prednim sedadlem spolujezdce a to si posunu az na doraz dopredu abych mel maximalni komfort 😃))
To je fakt. To je jedno z mála malejch aut, který se mi líbí. Zrovna dneska mě předjel jeden Mini v zelený metalíze a dvěma pruhy á la Viper. Moc hezký, ale BMW je BMW.
Úplně normálně - když jsem se sem poprvý přihlašoval, tak jsem tomu nedával žádnou váhu a heslo jsem měl stejný jako login - bestias. To sem byl ale vůl, co ? No, teď už je to asi jedno.
No, abych se držel tématu - včera jsem si znova prohlížel Tico, protože ho tu někdo chválil, ale i po zevrubné prohlídce musím říct jedno - hnus fialovej !
No, abych se držel tématu - včera jsem si znova prohlížel Tico, protože ho tu někdo chválil, ale i po zevrubné prohlídce musím říct jedno - hnus fialovej !
No to vcelku chápu když novej bestias píše, že nejhnusnější auto je 520. To by starej bestiáš neudělal. Jen mi řekni jak přišel na tvé heslo?
Je dost ubohý psát za někoho jinýho na jeho Login. Pro takovýho zakomplexovanýho chudáka snad ani nemám slov. Až budeš mít péro nejen na čůrání a přestaneš mutovat, tak si udělej řidičák a přijď si někdy pokecat. Jinak znova opakuju, že můj novej login je BESTIÁŠ.
Ospravedlnujem sa za gramatiku, alebo slovosled. Som totiz zo slovenska. Ale jedno uznavam, ze cestina ma na poznamky jepsi slovnik. Otazka je, kde konci u vas slovnik slusnosti. K argumentom na Ladu len tolko, ze mam VAZ 2103 (1500 ccm 7,5 l/100km na dlhsie trate)ma 27 rokov a nemam s nim ziadne vacsie problemy. Ma to aspon poriadne plechy a motor, ktory aj nieco utiahne (treba si vsimat ciganov, ty to vedia najlepsie). Ked sa nieco stane na ceste, da sa to v pohode opravit a idete dalej. Skuste si to dovolit na novom aute. Musel by som byt vyskoleny za servisaka a na to v desnej dobe nie je cas. Zoberte si VW, tam sa niecoho dotknete a uz vam pada zaruka. A to plati aj pre ine vozy vyrabane v dnesnej dobe. To znamena,ze najhnusnejsie auta su teraz vyrabane. Dalej cena oprav. Mna bude stat vymena preneho cela do 8000,- , ale na Felicii som chtil psa (taku poulicnu zmes)a vymena, a teraz pozor, len plastoveho narazniku stala 15 000,-. Hovorim si "Co to je teda za auto?" Myslim si, ze pravom patri do tejto ankety.
Podle mého vyhrává Multipla s Ticem. Ale takovej opel kadet mi do dneška připadá jako nej...nejhnusnější auto,který kdo vůbec navrhl. Prostě hnus.Když ho vidím,tak se mi chce blejt. Můj názor, neberte to tak vážně.
Dobrá, už se budu ovládat.
Bohužel se tu někdo začal přihlašovat na můj login, takže měním login na to samý, ale s diakritikou....
Bohužel se tu někdo začal přihlašovat na můj login, takže měním login na to samý, ale s diakritikou....
To si zrovna v rauši, nebo tak blbě i mluvíš ? Nějak ti chybí posloupnost vyjadřování. Ale autům určitě rozumíš, to zase jó...
Lada jeste ujde, srovna to ze zadu i baworak a Lada jen skrabnuti, ale zato Felicie? To si uz muzete postavit auto z ABC-cka( z papiru), nebo Fabie, je to Oktavie po prani v Arielu, nebo ji nekdo nakopal do pr...
Když do Corsy sedne bůček, tak to vypadá jak motokára, která drhne sedadlem o zem. Fakt strašnej pohled. Vůbec vám to nepřeju. To je rozhodně nejhnusnější auto!!!!!!!!!!!!!!
No multipla je vážně moc pěkná. Mě se taky napoprvé nelíbila, ale fakt je ten, že při bližším ohledání je pěkná a v praktičnosti má konkurenta pouze v Zafiře, která je však o mnoho delší...
Ženskou vybíráš podle následujícího pořadí😒br />
Jak vypadá, jak se na ní jezdí, kolik žere, a jak je spolehlivá. S autem je to jiný, mnohem jednodušší. Když se ti ženská okouká, nejde tak jednoduše vyměnit.
Jak vypadá, jak se na ní jezdí, kolik žere, a jak je spolehlivá. S autem je to jiný, mnohem jednodušší. Když se ti ženská okouká, nejde tak jednoduše vyměnit.
Nejspíš má cenu diskutovat o nejhnusnějších nových typech, čili moje tipy 😄 😒br />
Multipla, Seat, Hyundai (kromě S Cupe), Tico, Lada. Na prvni misto bych dal asi Fabii 😄
Multipla, Seat, Hyundai (kromě S Cupe), Tico, Lada. Na prvni misto bych dal asi Fabii 😄
No hnusný jsou starý škodárny, matiz, tico; fakt hnusná je yaris, žiguly, toledo a cordoba, a takový hnusy. R+ je taky hrozný i s tím jeho bráchou fordem.
Tobě se líbí Tico ?!?!?!?!!! Proč proboha ? Vždyť proti Ticu je i Trabant hezčí a má duši... Já bych Tico dal na první příčky v týhle soutěži... Multipla je ukrutnej bastl a radši bych jí nepočítal mezi normální auta. Né že by byla hnusná (i když ta přístrojovka je těžká schýza), ale je prostě jiná a nedá se s ničím objektivně srovnat.
Skutecne blbe tema. Me se napriklad Matiz libi, Multipla je oskliva az je hezka. Nelibi se mi novy smer designeru Opelu: Astra a Omega 2000. Naopak: Forduv New Edge ano, krome Cougaru ktery je prilis dlouhy. I zminovane Daewoo Tico ma neco do sebe: libi se mi proslena strecha vzadu, jakesi prodlouzeni tretiho bocniho okna.
Jakej je rozdil v tom, kdyz drepim ve vosklivym nebo v hezkym aute ? Jezdi to hezky lip, nebo rychleji, min zere, je spolehlivejsi. Je to typicky zenska uvaha je hezky a to je nejdulezitejsi.
Jak někdo může (kromě toho, že si vozí zadek v trabantu a sere ho v čem jezdí ostatní) hodnotit auta tímto způsobem. Za prvé: Proti gustu, žádněj dišputát. Za druhé: Hodnotit auto jen podle toho jak vypadá? (Uváděná Multipla: zkuste si koupit velkoprostorový auto s takovým prostorem a takovou cenou). To Abdal: V jakým skvostu jezdíš ty (typoval bych, že nějaká ta škodovka)?
Já mám 2 tipy😒br />
Absolutně nejhnusnější je Fiat Multipla(1998+)
a jen o málo "lepší" Daewoo Matiz a Tico
Absolutně nejhnusnější je Fiat Multipla(1998+)
a jen o málo "lepší" Daewoo Matiz a Tico