tata mel fakt uz hodne zasrany disky, skoro uz cerny v mistech blizko pneumatiky, asi vite kde, no dal auto do servisu a voni mu tam mimo jine vycistili disky, nevim cim ale byli jako nove takze staci patrat
Zkuste firmu fi BEER, opravna elektronových kol, Pavlovická 4, Olomouc. fi.BEER@seznam.cz , 0606/874846, 0602/305613, dělají i renovace. Je to na výpadovce z OL na Opavu, Šternberk.
To mi neporadi ani AUTOKOMPLEX.SRO ?
Dej je do louhu. Černý oxid zmizí, ale vyžraná dírka zůstane.
Konecne rada. Louh, kupuje se to v drogerii, ma to nejaky presnejsi nazev, neco jako louh "draselny" ? Doufam, ze se to da nanest steteckem, nechat pusobit a omyt vodou. Dirky mi nebudou vadit.
spíš bych používal slabší louh, než je zrovna draselný, ten mi připadá přímo jako agresor; spíš sodný a slabý roztok a raději bych začal ještě slabším louhem: agrsívním mýdlem tj. draselným mýdlem tj. klasický šeredný "mazlák"; nezkoušel jsem, ale se žíravinami radši opatrněji - aby do disků nevyžraly hodně "hrubý povrch"
Ted o vikendu to budu zkouset s HCL, zbyla mi jeste z vyleptavani plosnych spoju. Kdyz jsem delal obklady v koupelne, sly pomoci HCL jakztakz dolu smouhy, ktere na nich zanechala svym krytem fleksa. Zkusim nejdrive zredit HCL a nanest ji steteckem, nechat pusobit a utrit hadrem.
Hi , mam na elktr. kolech uprostred poklicky , z hliniku nebo ceho .. , nejsou ale nijak nalakovyny zadnou barvou , ale pouze pruhlednym bezbarvym lakem . Problem je v tom ze se lak zacal loupat a poklicky oxiduji , potreboval bych nejak odstranit zbytky stareho laku + oxidaci a nalakovat to znovu . Jenze vse ztezuje jeste toto : nelze pouzit zadneho mechanickeho odstraneni ty poklicky tvori efekt CDROM disku , tim myslim to ze jsou jemne vzaty zrejme soustruhem tam aby v nich byly minimalni drazky. ktere se nesmeji poskodit. a pod lakem se cele poklicky odleskuji stejne jako CDecko polozene na slunci .
Ten elektron s poklickou by mel byt alespon trochu videt pro predstavu na [odkaz] , nevite kdo by si s tim dokazal poradit a ty poklicky zrestaurovat ??
Ten elektron s poklickou by mel byt alespon trochu videt pro predstavu na [odkaz] , nevite kdo by si s tim dokazal poradit a ty poklicky zrestaurovat ??
Nejde to dolu benzinem, acetonem, toluenem, lihem. Napada mne, ze vezmu nejaky valecek, pripnu na nej kousek koberce, upnu do vrtacky a zkusim to vylestit. Myslim si, ze je to od soli, takze by to mohlo jit dolu chemicky
po kamienkoch v zime a to asi nezdoláš ničím. Tie dúlky bude stále vidiet.