0
Ta korenspondence je presne umerna poctu prodanych aut. Ja mam taky problemy navazat kontakt s nejakym majitelem Bravy a navic jeste s mym obsahem, to je nemozne. Vypada to, ze ze 4500 majitelu Brav prodanych v CR za 5 let, maji internet asi 2. Nekdy musim ozivovat rubriku, aby nespadla do archivu. Zato skodovkarku, zejmena tech chytrych s octaviemi je tu jak cyp. Vzdyt uz 3 dny cekam, az mi do rubriky k Brave nekdo napise, jaky je v uzivatelske prirucce pro Bravu predepsany olej. Bohuzel s Alfou budete mit asi uplne stejne, ne-li jeste horsi zkusenosti. Ma te,ale stesti v tom, ze Alfa je tady mnohem vice vyzdvihovana nez Fiat
Přejít do diskuze
Na Auto.cz bohuzel nejsou. Hledali jsme je i na adrese NCAP, ale asi je nedelali. Diky za korespondenci mfilipe. Slyseli jsme, ze je u nas spousta nadsenych privrzencu Alfa Romeo, ale asi to tak neni, protoze zatim odpovidas jen ty. Asi tu nebude tolik lidi spokojenych s timto autem, kdyz se zatim neozvali. Ty nespokojeny ale taky ne. Tak co kde vsichni jste?
Jarousi, ve starsich prispevcich jsem zjistil, ze jsi Alfu 146 koupil a jsi spokojeny. Jsi porad jeste spokojeny? Jde mi o poruchovost. Ozvi se. Diky. Epík
Díky za radu. Vy jste zrejme priznivci Alfy? Nevite, kde by clovek nasel nejake crash testy teto Alfy Romeo? Už jsme je hledali, ale zatim nenasli.
Asi tak: ja s Wollfem ti ji budeme doporucovat, zatimco RSD a Kamil* budou tvrdit, ze by si italsky kram nikdy nekoupili, i kdyz se jim tahle konkretni Alfa urcite libi.