Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

Mam MB 114 (ano, urcite 114 a nie 115 😄 Coupe, povodne 250 karb., dal som tam 2.8i zo 116 (cinan) ale stale sa mi to zda nejak malo na to auto 😊)), robil niekto nejake upravy s tymto autom alebo ma ho vobec niekto?
Ve svý minulousti jsem vlastnil několik MB115, ale jenom diesely tak nevím, ale jsem velkej fanda těhlech aut. Pořád si říkám, že kdyby se naskytnul ňákej krasavec, šel bych snad do něj. A co tam fouknout z W116 ňákej objemnější motor v osmiválci? Vždyť 2,8i, to je snad ten nejslabší, co se dával do starýho číňana ne? To teda musela bejt pěkná prácička - předělávat starej karbec na stříkačku, do toho by se mi teda nechtělo, aspoň tak soudím podle novejch aut, nevím jaký složitosti či jednoduchosti jsou u starejch stříkaček...
Len tak na ilustraciu, mal som v ruke pullman 7.9, ale do motoroveho priestoru sa vmestila tak akurat 2.8, 6ta sviecka uz je pod ostrekovacmi 😊), inak to auto ma presne 1100kg, hadaj ako to jazdi? 😊
A este jedna vec, bol tam manual ale zohnal som kombo 😄 s automatom, dlha 4ka tam som to tam dal, celkom solidne som to prekopal, ale teraz na vianoce mi do toho nabural kamion, stal som na chodniku a kamion svojim navesom mi nadvihol karu a znicil 3 dalsie auta tahanim toho auta. 😒 Takze teraz rozmyslam, doviest nejaku staru z ch alebo de, ale to by som uz nechal karburator, ale najradsej by som co najvacsi motor, pokial som zistil najvacsi bol 2.8, mozno sa na to vykaslem a kupim 107ku, alebo 110 ale radsej 107 😊)
Tak to je teda nepříjemný, když ti to zbořil kamion, to je fakt pech! A dostal jsi něco od pojišťovny za takovýdleho starouše? Čemu říkáš 107? Stejně, MB115 200D byl můj první dieselák, najezdil jsem s ním spoustu km, byl jsem s ním i ve Španělsku a dodneška na něj s láskou vzpomínám. To bylo AUTO!!! Fakt to tvoje auto váží 1100kg, to mi připadá hrozně málo. A kolik to má koníků?
1. ten pullman bol 6.9 nie 7.9 sorry, 2. od poistovne som nedostal nic 😒 3. 107 je coupe. 4. 1100kg, no trosku som sa v tom vrtal 😄 Neskor prinesiem viac podrobnosti.
Zkus [odkaz] nebo www.strichacht.de jsou dobre odkazy. Od Mercedesu mne fascinuji vsechna velka kupe, ale i 114 a 123. Snad pro ten chybejici B-Sloupek. Tu W114 mas na origo dokladech???