Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

No pokud máš na to Porsche peníze, tak neváhej ani minutu. Když postavíš vedle sebe na okruh tohle a jakoukoliv motorku, tak budeš mít jasno (nemluvím o naprosto rovném úseku dálnice), ale v zatáčkách je takovéhle auto někde úplně jinde.
Koupil jsem Kawasaki 750 ZXR. Pres 114 koni. Doufam,ze nedopadnu tak jak je to zde licil 'mib'.Myslite, ze neni realne aby jsem se na tom bez bouracky naucil jezdit? Pokud zde budou pravidelne me prispevky tak to bude OK. Myslim si, ze jsem dost starej a rozumnej na to abych si daval pozor. No uvidime.

Co mate za stroje vy?
No , jestli si chces uzivat jen tak 5 mesicu v roce, kup motorku. Jinak auto. Vono studenej asfalt + nadupaný supersport + zacatecnik za riditky = dárce orgánů po 5 ujetejch km. To tě potom bude ovívat ventilátor v márnici. A rozhodne neni * si z nejakýho 400 endura sednout na třeba je 100k motorku a vpřed. To poznáš nejpozději v třetí zatáčce. A když nejezdíš nad 7-8 t. otáček, tak ta motorka na rozdíl od čtyřtaktního endura prostě nejede.
Hod si korunou 😄 Zalezi na tom co opravdu chces, jestli chces neco s uzasnym zrychlenim a byt ovivany vetrem, kup si masinu, pokud je Ti milejsi trocha zeleza kolem sebe, posaz trochu niz a kapanek horsi zrychleni (ale opravdu jen kapanek) kup si nejaky ctyrkolovy delo. Opravdu, zde je kazda rada tezka....
Zdravim vsechny priznivce rychle jizdy. Mam jeden problem, ktery mi snad dokazete pomoci vyresit. Rozhoduji se mezi sportovnim autem a motorkou ale stale nevim co si vybrat. Jedni rikaji, ze je lepsi motorka,druzi zase auto. Jak se mam sakra rozhodnout?

P.S.Co rikate na nove Porsche GT2?