pallas
0
Zaujimalo by ma, kto z vas ma ake skusenosti s vyuzivanim internetu pri nakupe noveho alebo ojazdeneho auta. Stretavam tu usilovnych prispievatelov, ktori pridaju za den trebars 20 prispevkov, predpokladam ze maju k netu nepretrzity pristup. Ze je internet super komunikacne medium na vymenu skusenosti, to vidno aj na pocte ludi ktori sem prispievaju. Vo svete su ale dalej, tam sa prostrednictvom internetu auta priamo predavaju, pripadne drazia, za vyhodnejsich podmienok, ako pri osobnej navsteve predajcu. V CR a SR ma vacsina importerov vlastne stranky, ale zatial som nezaregistroval nejaku vyhodu, ktoru by poskytovali zakaznikovi na nove auto, ktore si objedna online. Takisto je to so servisom, alebo s havarijnym poistenim - nepostrehol som ziadne zlavy alebo vyhody, pritom napriklad poistovne by mohli zvyhodnit motoristov, ktori im usetria cas a vypisu formular online. Mate niekto inu skusenost?
0
Já využívám annonci on-line, jde to rychle, lze použít různé filtry. Když prohlížím inzeráty a narazím na dobrou cenu, tak to auto koupím a pak zase prodám. Dají se tak vydělat dobré peníze. PS Chce to trpělivost, a štěstí.
pallas
0
feliss, ale tam ma asi auto malokedy fotku, nie? ako to stihas obehavat?
Saab
0
Já s tím mám čerstvé zkušenosti, minulý týden jsem se kouknul na www.tipcars.cz a našel si tam ojetinu, druhý den jsem se na ni jel kouknout a zrovna jsem si ji rezervoval a včera jsem ji zaplatil a odvezl jsem si ji domů.
pallas
0
saab, ja neviem akoo sa u vas pohybuju ceny... myslis ze na tom tipcars sa teda daju najst aj zaujimave ponuky, alebo to co chces kupovat ty, bola vynimka?
Cau, ja jsem koupil auto pres internet priblizne pred 14 dnima. Betahase nabizeji na kazdy automobil objednany pres internet 2% slevu (vyuzil jsem ji pro radio ...). Jinak vlastni nakup byl dost v pohode. Auto jsem objednal, dalsi komunikace probihala pres email a telefon, pote co jsem poslal zalohu bylo auto privezeno a pripraveno a do autosalonu jsem sel az na prebirani. Me se to libilo 😄.
! PNEU-KATALOG ! AKTUALIZACE !
nový web-design, testy-12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu jsou i podrobné firemní popisy - obrázky (odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu), zprovozněna další rubrika-odkazy (včetně firem, které poskytují slevy apod.
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit (dcs@mail.cz)
nový web-design, testy-12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu jsou i podrobné firemní popisy - obrázky (odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu), zprovozněna další rubrika-odkazy (včetně firem, které poskytují slevy apod.
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit (dcs@mail.cz)
jirka, dufam len ze sem nebudes hadzat link na vasu stranku nejak casto (myslim na cele auto.cz). Vidim ze asi do 20 miestnosti si dal ten isty prispevok 😒
Souhlasím, koupil jsem tam už 2 atraktivní auta. Byl jsem u prodávajícího dřív než zájemci z tištěné Annonce začali volat. 1 prodávající mi řekl, že reaguji 3hod. od odeslání inzerátu.
[odkaz] (maju tam 128.000 aut momentalne, to keby sa raz u nas podarilo ...)