0
Jo, vyriesil som to kupou ojazdeneho v Nemecku 😉) Clo neplatis, ked mas auto dlhsie ako pol roka vo svojom vlastnictve, ale je to strasna kopa administrativy a to som vzdal... jasne, urob ako uznas za vhodne, robi to tak kopa ludi. Ako vravim, nechaj si dva pasy a pri pripadnej kontrole ukaz nevizovy a tvrd, ze si turista. Potom je naozaj len riziko v pripade nehody 😉)
Přejít do diskuze
Pavel: 😉)) Pol roka jazdit mozes 😉)) Lehota je az 185 dni po prihlaseni sa na pobyt 😉)) Poplatky sa neplatia, rychlost sice obmedzena nie je, ale na kope miest maju take prihorete tabule, co podla podmienok rychlost obmedzia. Alebo je proste tolko premavky, ze si rad, ze ides 80 😞(( Poistenie samozrejme plati len so zelenou kartou, inak ak je to tiez u vas, tak by som Ti asi odporucil uzavriet zakonnu poistku s vyssim krytim (u nas je standardne 20 melonov, vyssie krytie je 50 melonov), ak by ten tlsty pes nejakeho prihoreteho zazobaneho kapustaka bol extra drahy 😉))
ale rekl bych, ze clo si asi neplatil, nebot by se to nevyplatilo? takze si asi koupil jine ojete auto v Nemecku a tam ho i prihlasil? Ja asi budu volit tu variantu, ze se jako i jindy spolehnu na stesti a budu delat jako ze nic. Na policistu budu mluvit cesky, uvidime, co to udela. za rok bude CR v Unii a ono se to snad nejak vyresi. Na aute mam abs, tak snad nikoho neprejedu.
a ja se tesil, jak si vyzkousim maximalni rychlost sveho auta na nemecke dalnici. Maji tam porad neomezenou rychlost, ne? a poplatky se neplati, ne? tak to asi abych se mirnil, co kdybych sejmul nejakou nemeckou babku, ke vsemu s neproclenym autem.? Hodlam se dnes nebo zitra havarijne pojistit u Allianz pojistovny, je mi to vubec k necemu v SRN? a co napr. povinne ruceni, co kdyz prejedu nejakeho tlusteho psa nejakemu zazobanci (stalo se znamemu pred nekolika lety v Osnabrucku)), to pak plati pojistovna nebo ja? Povinne ruceni u Allianz plati i v SRN, ze? dostal jsem od nich takovej zelenej papir, lezi mi v aute.
Hm, problemy mozu robit velike. Pocul som o pripade, kedy auto normalne zabavili. Kamaratovi, ktory nemal vymeneny vodicak a samo slovenske auto zakazali pokracovat v ceste. A samozrejme pokuta k tomu. Oni totiz vacsinou zastavuju v kombinacii policajt-colnik a tak maju pravomoci dost velke (mozu Ti auto rozobrat do posledneho srobku...). Na druhej strane v tom sami nemaju jasno a tak mozes jazdit napr niekolko rokov bez absolutnych problemov. Podla mna to ale za to nestoji.
ad zistenie: zistia to podla viza v pase, ked Ta zastavia, tak to hned studuju. Da sa to obist dvoma pasmi (u nas uplne legalne), ale staci akykolvek problemik (tukanec na krizovatke) a mozes byt fakt v brutalnom prusere...
ad zistenie: zistia to podla viza v pase, ked Ta zastavia, tak to hned studuju. Da sa to obist dvoma pasmi (u nas uplne legalne), ale staci akykolvek problemik (tukanec na krizovatke) a mozes byt fakt v brutalnom prusere...
a co za problemy Nemci delaji? jen si stezuji, nebo mohou prikrocit treba k zabaveni zbozi=auta? jak vubec poznaji, ze s autem napsanym na nekoho jineho jezdim po SRn dlouho? na hranicich nam razitko do pasu nedavaj. Ted mi napadlo, pokud me zastavi nemecky dopravni policista, an co ma pravo? na to samy co ceskej? ma vubec pravo videt neco dalsiho krome ridicskeho prukazu? treba by moje pritelkyne/ja/ delat, ze nemecky nerozumime, potom by nam dali pokoj?
Chcel som to takto obist, rozmyslal som nad tym napisat auto na tatka a jazdit tak dalej, ale kolegyna to prave takto skusala a mala problemy s nemeckou policiou, ked ju nahodou zastavili. Ide o to, ze Nemci sa tomu brania, lebo tym je v obehu "tovar, ktory nepresiel colnym konanim a za ktory sa neplatia dane". Nelogicke, ale je to tak.
Prepis VP je uplne veget, treba skocit na pobocku ADAC a tam spravia oficialny preklad vodicaku (cca. 35EUR). Potom treba ist na dopravny inspektorat a dat im tam ten oficialny preklad. Do mesiaca je novy vodicak hotovy (dalsich asi 35EUR), kazdopadne si nechaju Tvoj "narodny" vodicak.
Prepis VP je uplne veget, treba skocit na pobocku ADAC a tam spravia oficialny preklad vodicaku (cca. 35EUR). Potom treba ist na dopravny inspektorat a dat im tam ten oficialny preklad. Do mesiaca je novy vodicak hotovy (dalsich asi 35EUR), kazdopadne si nechaju Tvoj "narodny" vodicak.
a kdyz jezdim s autem, ktere mi nepatri? tedy, ja tam delat tak dlouho nemuzu, ale moje pritelkyne tam bude delat asi tri roky a jezdit s autem co je napsane na mne. Ona myslim pak asi bude zaplatit 70 euro a vyplnit zadost a tim bude mit nemecky ŘP vyřízený? (nekde jsem to tu asi od Vas cetl)
Pavel: uprimne povedane, neviem... zatial som (nastastie) ich sluzby nikdy nepotreboval. Formality ohladne dlhsieho pobytu v SRN som vyriesil bez nich, pozor na hranicu 6 mesiacov doby pobytu, vtedy si musis vymenit vodicak za nemecky a auto musi mat nemecke znacky (preto si na ten pobyt urcite neber auto od ceskej lizingovky 😉)
Tuto poistku mam, ale zatial iba cca. mesiac. Zatial som ich sluzby nevuyzil (a dufam, ze ani nevyuzijem), kazdopadne v Nemecku to vyzera byt silna poistovna s velkym vplyvom. A za pravne poradenstvo 1500 korun rocne... to je v podstate zadara... Kazdopadne sa na nich budem obracat ohladne formalit, ktore su v Nemecku potrebne (vlastne nikto nevie, ze co a ako, ked je clovek dlhsie ako 6 mesiacov prihlaseny na pobyt), takze mozem potom napisat, ze ako to dopadlo 😉