0
Máte již někdo praktické zkušenosti ? Podělte se !!!
0
mna by zaujimala metodika ako merali objem kufru. aj ked sa vyberie ta prepazka stale mi to nepride ako 272 l (ked to porovnam s kufrom felicie). takze bud je to merane po strechu, alebo s posunutymi sedadlami...
Bol som na predvádzacej jazde. V reklamných materiáloch sa uvádza že je výborne odhlučnený, ale mne sa zdá že je hlučnejší než starý Yardo - najmä hluk od motora - to mi prišlo ako prvá najväčšia nevýhoda. Inak sedí veľmi dobre, miesta na sedenie je dosť, ale kufor sa mi zdá príliš malý a dosť mi v ňom zavadzia látka krytu bat. priestoru. Kufor bude asi lepšie využiteľný po vyhodení spodnej deliacej časti - čím sa však stratí výhoda rovnej podlahy po sklopení sedadiel. Ešte jedna nevýhoda - cena. Mne osobne by vyhovovala výbava lux, ktorá však stojí cca 600.000,- Sk, a vtedy sa mi zdá rozunmejšie doplatiť 100.000,- Sk a kúpiť nový civic (ktorý má aj vyhrievané sedadlá, tempomat, lepší motor, atd...).
A jaký tam byl motor?
předpokládám že 1,0 tříválec z Ayga, 1,3 už by měla být ale tichá.
předpokládám že 1,0 tříválec z Ayga, 1,3 už by měla být ale tichá.
Motor bol 1,3. Ťahal vcelku dobre, ale ten hluk... a to so som neskúšal diaľnicu.
Výbava LUX sa dodáva iba s motorom 1,3. Myslím si, že diesel bude ešte hlučnejší, nakoľko sú diesle všeobecne hlučnejšie. Predajca sa bránil že D4D je v corolle tichý, takže aj v Y2 by mal byť tichší ako 1,3, ale ono je to viac o odhlučnení motorového priestoru od kabíny ako o motore samotnom.
A ešte jedna zaujímavosť - na všetkých reklamných fotkách je obrázok interiéru - automatická klima + automatická prevodovka. Táto kombinácia však na Slovensku ani v Čechách nie je k dispozícii (LUX = aut klima. Aut. prevodovka iba k výbave SOL, kde je manuálna klima). Poobede idem asi objednať Civic
Výbava LUX sa dodáva iba s motorom 1,3. Myslím si, že diesel bude ešte hlučnejší, nakoľko sú diesle všeobecne hlučnejšie. Predajca sa bránil že D4D je v corolle tichý, takže aj v Y2 by mal byť tichší ako 1,3, ale ono je to viac o odhlučnení motorového priestoru od kabíny ako o motore samotnom.
A ešte jedna zaujímavosť - na všetkých reklamných fotkách je obrázok interiéru - automatická klima + automatická prevodovka. Táto kombinácia však na Slovensku ani v Čechách nie je k dispozícii (LUX = aut klima. Aut. prevodovka iba k výbave SOL, kde je manuálna klima). Poobede idem asi objednať Civic
Neviezol som sa, bol som ho len kuknúť, zdá sa mi trošku dospelejší ako starší Yaris. Trošku zamrzí cena, ktorá je dosť vysoká a je škoda, že sa u nás (zatiaľ) nebude predávať vo verzii Sedan...
to vratuch: aka metodika? Normalne to vypocitali z nameranych hodnot, matematika ZŠ. To, že sa to opticky zda kufor vo Felde vacsi je celkom mozne, pretoze tvar a farba casto skresluje velkost. Staci aby pri dvoch rovnakych kufroch bol material oblozenia jedneho svetly a druheho cierny a hned sa ti ten svetlejsi bude zdat vacsi 😁
elado: kufor som si pozrel poriadne nazivo. farbou calunenia to naozaj nebude. pri uplne zasunutych sedalach je kufor brutalne uzky - vid kryt kufru. ma tak polovicnu sirku ako na felde. takze ten udaj je bud po strechu alebo s mierne odsunutymi sedlami. inak tych 272 l podla mna nema a toyota trochu zavadza...
dobre fotky su tu a okrem toho tomu novinarovi sa tiez nezdala velkost.
[odkaz]
dobre fotky su tu a okrem toho tomu novinarovi sa tiez nezdala velkost.
[odkaz]
Yarisa aj Feldu mam doma, tak som ich postavil vedla seba a skutocne neviem. Mne to vychadza, ze tie kufre su priblizne rovnako velke, napcham tam priblizne rovnaku zostavu, aj ked opticky mi ten vo Felda pride skutocne vacsi. Nechce sa mi to moc merat a pocitat, lebo mna kufor vobec nevzrusuje, priznam sa ze pouzivam ten upne najmensi s dvojitym dnom (Yaris).
Inak som s Yarisom velmi spokojny, do mesta nema chybu a uz sa tesim na nejaku dlhsiu cestu, kedy ho riadne prevetram. >😁
Inak som s Yarisom velmi spokojny, do mesta nema chybu a uz sa tesim na nejaku dlhsiu cestu, kedy ho riadne prevetram. >😁
elado: pokial sa tam zmesti zhruba to co do feldy tak to nie je zle. znamena to ze vlastnis novy yaris? ake su dojmy? trochu o tom aute uvazejem aj ked zatial sa mi viac (hlavne cenovo) paci fiesta...
To Vratuch: Auticko je celom fajn, takze v skratke😒br />
1. Motor 1,3l-typicky japoncik, je treba ho tocit a potom ide velmi svizne. Spotreba je velmi dobra (cca. 5,5l/100km), hlucnost do 4000 ot. dobra, vyssie je uz dost pocut, ale radio ho prehlusi >😁 . Prevodovka radi v pohode, ale na kamosovej Fieste (r.v.2004) je to este lepsie.
2. Priestor je velmi dobry, aj ked musis akceptovat priamejsi posed, je to jednoducho taky maly van. Velmi dobra je variabilita interieru, plasty su vsetky tmave a tvrde, aj ked zatial nic nedrnci.
3. Podvozok je naladeny vcelku neutralne, velmi dobra je tuhost karoserie, posilnovac riadenia je naladeny dost, co mi vadi hlavne na dialnici a v zime na snehu, kde musis byt skutocne v "strehu". Nakolko vsak vacsinu casu travime v meste a jeho okoli, tak mu preposilovanost odpustam.
Fiesta ma vynikajuce jazdne vlastnosti, takze ak mas rad potesenie z jazdy, tak jednoznacne vedie. Kamos ma v nej motor 1,3l a ten skutocne moc nehviezdi. K tomu podvozku je ako za trest. 😒
Priestorovo nie je na tom zle ani Fiesta a na novej sa mi paci aj novy interier resp. palubovka z novych materialov.
Takze aby som to nejak zhrnul, Yaris mi vyhovuje nakolko som kludny typ vodica, ktory ma rad male auta s velkym vnutornym priestorom. Ak si vsak rad vychutnas dynamicku jazdu, tak chod do Fiesty s nejakym dobrym motorom, urcite neprehlupis ani tam.
1. Motor 1,3l-typicky japoncik, je treba ho tocit a potom ide velmi svizne. Spotreba je velmi dobra (cca. 5,5l/100km), hlucnost do 4000 ot. dobra, vyssie je uz dost pocut, ale radio ho prehlusi >😁 . Prevodovka radi v pohode, ale na kamosovej Fieste (r.v.2004) je to este lepsie.
2. Priestor je velmi dobry, aj ked musis akceptovat priamejsi posed, je to jednoducho taky maly van. Velmi dobra je variabilita interieru, plasty su vsetky tmave a tvrde, aj ked zatial nic nedrnci.
3. Podvozok je naladeny vcelku neutralne, velmi dobra je tuhost karoserie, posilnovac riadenia je naladeny dost, co mi vadi hlavne na dialnici a v zime na snehu, kde musis byt skutocne v "strehu". Nakolko vsak vacsinu casu travime v meste a jeho okoli, tak mu preposilovanost odpustam.
Fiesta ma vynikajuce jazdne vlastnosti, takze ak mas rad potesenie z jazdy, tak jednoznacne vedie. Kamos ma v nej motor 1,3l a ten skutocne moc nehviezdi. K tomu podvozku je ako za trest. 😒
Priestorovo nie je na tom zle ani Fiesta a na novej sa mi paci aj novy interier resp. palubovka z novych materialov.
Takze aby som to nejak zhrnul, Yaris mi vyhovuje nakolko som kludny typ vodica, ktory ma rad male auta s velkym vnutornym priestorom. Ak si vsak rad vychutnas dynamicku jazdu, tak chod do Fiesty s nejakym dobrym motorom, urcite neprehlupis ani tam.
elado: dik za recenziu 😄 na yarise sa mi paci hlavne jeho motor. v 1,3-kach je to jeden z najlepsich agregatov. toyota ma velmi neoslovuje palubovkou, aj ked stredove riesenie je samozrejme len otazkou zvyku. nova palubovka fiesty je fajn - klasika. inak riesenie interieru s posuvnymi sedlami v yarise ma samozrejme navrch nad fiestou. yaris na mna posobi aj trochu zenskejsie ako ford. fiesta bude mat jazdnymi vlastnostami asi navrch. v kazdom pripade to s motorom 1.25/75 k nebude ziadna raketa. neviem kolko vazi yaris ale fiesta je hodne tazke auto. cena yarisu je v porovnani s fiestou pomerne vysoka, ale inak OK. toyoty neboli nikdy lacne...
misoo: Aj som zabudol na toto fórum. Áno aj ten civic je podla môjho vkusu tiež hlučnejší než by sa patrilo, ale Yardo podstatne viac. A to že sú to úplne iné kategórie áut je pravda, ale keď si vezmeš cenu za Yaris LUX (cca 600.000) a Civic 1,8 sport - ktorý je v lepšej výbave (700.000), tak rozdiel v cene je podstatne menší ako rozdiel v kategórii daných vozov.
Toho Civica som objednal v januári a koncom júla, resp. začiatkom augusta by som ho mal mať (samozrejme 1,8 sport - champagne)
Toho Civica som objednal v januári a koncom júla, resp. začiatkom augusta by som ho mal mať (samozrejme 1,8 sport - champagne)