Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

ahoj.chci si koupit auto. skoda superb 1.9 tdi 96kw nebo ford mondeo 2.0 tdci kombi.obe auta jsou rok 2004.superb je predvadecka ale mondeo ne.superb ma njeto do 40000 km.mondeo 50000 km,6-rychlostni stupen.co mzslite,ye je lepsi?
Mondeo uz proto, ze je to kombi
no tak zaprve tak jednoznacne to neni...kupovat forda jen kvuli tomu ze je to kombi je blbost...zalezi na osobnich preferencich...ja myslim ze mezi temito auty je dost velky rozdil na to aby jsi tihnul spis k jednomu nez ke druhemu...jinak ja osobne bych bral superba tech 130k uz je pro nej dost a vzhledem k tomu ze je to predvadecka tak by mela byt i ve slusnem stavu...ale jak rikam jsou to vazne hodne rozdilna auta a doporucuji se zamyslet projet si je a pak uz by to rozhodovani nemelo byt tak tezke 😉
Záleží co preferuješ. Když budeš používat hodně kufr, tak určitě mondeo, ale já bych bral toho superba, protože jak psal Ultiman, měl by mít jasný původ a snad i km
Mondeo ma CR motor a Skoda TDI PD, tak sa rozhodni k comu sa priklonis, CR je kultivovanejsi .......
mezi o rozdilech mezi TDI PD a Common Railem uz tu jedno tema je tak jestli chces volit podle motoru tak doporucuji precist...ale rozhodni se az pote co si obe auta prohlidnes a projedes se v nich ne podle tabulek nazoru jinych apod :!:
Jasne napsal jsem to blbe, ostatni maj pravdu. Mi se libi obe auta, Mondeo je super, ze je to kombi, das tam vse,ale ten superb ma neco do sebe, ted mi stoji pod oknem (bohuzel ne muj) jeden cerny na peknych elektronech a vypada dost dobre, sam bych nevedel ktere😊 stastnou ruku pri vyberu
tak ja fakt nevim.priklanel jsem se k superbu,ale cetl jsem na nej par saptnejch recenzi,ze po 30000 vsechno odchazi a tak.prosim pomozte mi,ja fakt nevim 😄
Ber taky ohled na to ze skodovky se kradou o dost vic nez fordy. Ja mam mondeo 4dv. 01 uz to novy a neni s nim jedinej problem. Rozhodne bych sel do toho kombajna