0
Asi to nebude jak v případě Škodovky, kdy pořád prezentují toho svého OHV vysloužilce jako osvědčený motor. Sofistikovaný bude přece jenom modernější, byť jde taky o marketingový tah.
0
Mám auto za milion s přímým vstřikem benzínu. V současné produkci těžko najít něco sofistikovanějšího. Jeden příklad za všechny: 16 ventilových vahadel, na každém z nich 3 čepy - na jednom konci čep s miniaturním jehlovým ložiskem, které jede po vačce; na druhém konci miniaturní "vahadýlko", které se opírá o hydraulický vymezovač ventilové vůle; hlavní čep uložení samotného vahadla; navíc samozřejmě speciální povrchová úprava místa dotyku s vrchní částí ventilu. To vše doslova v hodinářském provedení! Krásné, že? Má to však jednu nevýhodu - celé dohromady to prostě nefunguje, jak by mělo. Téměř rok totiž značkový servis (samozřejmě, že ve spolupráci s výrobcem) řeší - neúspěšně - problém, že to nejede (absence výkonu a hlavně točivého momentu), kouří a hrozně "žere". Ovšem ne vždy: někdy se řídící elektronika rozhodne, že se jí chce mne trochu popohnat (asi jí připadá, že to dost nehoním), a z toho auto ne a ne akcelerovat, když to já zrovna nutně potřebuji! Mám pocit, že chování motoru neřídím já, ale nějaká vyšší moc. Zlatá tchánova "stodvacítka" z r. 1985: jede sice nic moc, ale ten její zastaralý motor konstrukce přelomu 50. a 60. let se chová alespoň předvídatelně...
0
a co že je to za zázrak ?
0
Aha, už je to tady. Zaznamenávám takový zvěsti, že lidi začínají mít pomalu strach kupovat nový pekáče přecpaný elektronikou, jelikož jsou detailně informováni od svých známých, co je to za strasti, pokud taková elektronika ne ane pracovat tak, jak má, pokud vůbec alespoň trochu pracuje. Samozřejmě, že když auto mlčí, je to opravdu smutnej pohled, byť je v záruce. Smutný je taky to, že ty případy se začínají množit.
Můj problém je poněkud složitější. Kdyby totiž to auto tzv. "mlčelo", zřejmě bych byl schopen prosadit jeho výměnu, resp. vrácení peněz. Ale ono jezdí, jezdí dokonce nadprůměrně dobře, o to složitější je cokoli reklamovat. Být na mém místě běžný "spotřebitel", pravděpodobně by nic nepoznal a s vozem by byl nadmíru spokojen - asi tak, jako s každým vozem, do kterého investoval dost peněz... Ale já jsem perfekcionista, a jestliže je něco deklarováno výrobcem, pak to tam také chci mít! Mj. už proto, že toho opravdu plně využívám a nevidím důvod, proč bych se měl spokojit s tím, že to prostě jezdí... Kdyby mi totiž někdo předem řekl, jaké jsou skutečné (tj. změřené na brzdě) výkonové parametry mého vozu, pak bych ho nikdy nekoupil. A tak máme (já, můj vůz, servis, dovozce a výrobce) za sebou výměnu vačkových hřídelů (instalovány "ostřejší"), výfukového systému (místo absobčního rezonanční) a trojí přepropragomání řídící jednotky. Na cestě je jiná hlava motoru!!! Tím dávám zúčastněným poslední šanci, protože čeho je moc, toho je příliš. Následně hodlám vše zveřejnit, aby se i ostatní, "doposud spokojení" majitelé vozů se stejným motorem, mohli potěšit. Jsem zvědav, co by se stalo, kdyby si byť jen každý druhý majitel takovéhoto vozu začal stěžovat na nedostatek výkonu...?
Nejni to Accord? Zkus alesponnapsat, kolik to ma
a kolik jsi (jste) zmeril(i). To meril dovozce
u "sebe"?
a kolik jsi (jste) zmeril(i). To meril dovozce
u "sebe"?
Takže zatím nechceš ani pustit informaci o jaké se jedná auto. Hádal bych to na nějaký WRC (Lancer EVO, Subaru Impreza...).
Přece Galant, ne?
to Prof: To si fakt vykoukal z tý konstrukce motoru? Je tak originální, že to je jako podpis? (o:
Když uvedu deklarované údaje, bude jasné, o jaké auto jde. A to zatím nechci. Jak jsem již napsal, vše zveřejním v momentě, kdy to po výměně hlavy motoru nebude O.K. Jen pro nedočkavé: při prvním měření mi chybělo celých 35 Nm!!! Na měření jsem byl zatím 4x, postupně se to zlepšuje, ale např. na točivém momentu mi stále ještě chybí 10,6% oproti deklarované hodnotě. Pokud jde o konstrukci motoru, tak např. ta vahadla jsem viděl při již zmiňované výměně vačkových hřídelů. Mimochodem, "vršek" motoru byl rozebírán už 3x.
Kazan> Souhlasim s Profem. Ono zase neni tolik aut co maji prime vstrikovani benzinu. A kdyz se podivas na nickname
majitele toho sofistikovanyho zazraku, tak to docela sedi.
Mitsu> Proc ty tajnosti?
majitele toho sofistikovanyho zazraku, tak to docela sedi.
Mitsu> Proc ty tajnosti?
Je to Mitsuna, ale nepřipadá mi to jako Galant, kde nejdražší verze stojí nějakých 998K ... leda by tam byla mimořádná výbava nebo kombik v plný náloži 😄 .. třeba je to Pajero 3,5-V6 GDI 😄 (než mě někdo napadne - GDI=Gasoline Direct Injection 😄 ...
Už má někdo kromě Mitsubishi přímej vstřik benzínu? Moc se o to nestarám, tak mě nekamenujte, pokud ne .. teď jsem slyšel něco o francouzích, že to začnou dělat 😄 ...
Už má někdo kromě Mitsubishi přímej vstřik benzínu? Moc se o to nestarám, tak mě nekamenujte, pokud ne .. teď jsem slyšel něco o francouzích, že to začnou dělat 😄 ...
all: Já se přiznám, ten nick mě na to přivedl a jinej model Mitsubishi než Galant neznám 😊)) Možná, kdyby se šlo po těch vahadlech, tak by se na to přišlo, ale zas tolik mě to nebere. Zajímavý to ale je a pokud se vršek rozebíral 3x, tak bych už dávno jezdil v jiným pekáči. Co na to různý chytrý kocourkovský zákoníky?
malé odbočení ke kocourkovu😜odobně jsemměl problém s novou audiověží.Ne, že by nemakala jak měla,jen jí stršně vrzaly serva při otvírání dvířek, děs a občas vypadávalo CD, vůbec nečetlo ani originály. Závada k pohledání. Bylo to čtyřikrát v reklamaci na opravě... usoudil jsem že chci jinej novejkus, že to k ničemu nevede... dokonce jsem nabízel že si připlatím za vyšší model nebo i jinej bezproblémovej...NE NE NE..a tak to šlo k soudu, k soudnímu znalci atd.. a hádejte kdo vyhrál? NO já určitě ne. Zacáloval jsem náklady, soud, znaleckej posudek a to byla pomalu skoro cena tý věže. Mám ji dodnes a na vrzání jsem si zvykl, CD po roce přestalo vypadávat, asi se aklimatizovalo (o: . A co že to vymyslel ten soudní znalec? Koupil jsem si prej drahej šmejd s plastovým šasi, proto to vrže a že CD vypadává, to nepozoroval ani při dlouhém testování..(O: Toliko ke kocourkovu, myslím, že nezbývá než přát Micinomajiteli mnoho štěstííí...
Co sem to tu včera napsal? To sem psal fakt já? No to sorry, asi nějakej záchvat vzpomínek..
GDI je nafta ne ?
No a přímej vstřík benzínu má např. Renault, jenom mě nenapadá, co že by to mohlo být za milion. To tak maximálně Espace. Jenže jestli se tam zase dává přímej vstřik...
No a sofistikovaný motor, jsem si myslel, že se jedná o technicky dobře vymyšlený motor.
No a přímej vstřík benzínu má např. Renault, jenom mě nenapadá, co že by to mohlo být za milion. To tak maximálně Espace. Jenže jestli se tam zase dává přímej vstřik...
No a sofistikovaný motor, jsem si myslel, že se jedná o technicky dobře vymyšlený motor.
Všem zúčastněným "hadačům" sděluji, že jsou zatím úplně vedle, byť v některých případech již "trochu přihořívá" (ale opravdu jen trochu). Asi to bude naprosto mizivým počtem těchto vozů, které se v ČR dosud prodaly. Ale pozor: motorů stejné koncepce u nás jezdí v jiných typech vozů možná tisíce!!!
Space Wagon 2,4l GDI ?
Nemohu potvrdit ani vyvrátit (zatím) - já jsem to neřekl...!
To Mitsi: Já věděl, že mám pravdu 😄 Vyjma řídící jednotky zkoušel se někdo podívat na čidla se kterými pracuje řídící jednotka, myslím na jakou hodnotu jsou kalibrována a o kolik se tato hodnota liší od hodnot udávaných v servisní dokumentaci? Prozradíte mě ten servis? Nemusíte být konkrétní, stačí v náznaku 😄)
Pro CyborgaRS: Prostrednictvim ridici jednotky lze za pomoci diagnostickeho pristroje udajne otestovat vsechny periferie. Nedam za to ruku do ohne, ale na vlastni oci jsem napr. videl, ze postupnym zvysovanim prestihu (s vyuzitim dianostiky) lze pres cidlo klepani zpetne dopocitat oktanove cislo paliva, na jake to prave jede! Skutecne impozantni funkce! Proto nemam duvod pochybovat o tom, ze vsechny sondy a cidla jsou O.K. Ledaze by byla chyba v testovacim software...?
Plně souhlasím s KaZaNem. Je to kocourkov. A ujišťuji návštěvníky kavárny, že nefunguje jen u nás, tj. v ČR. Jsou země, kde praktické fungování tohoto pojmu, resp. systému, dokázali dohnat k nedostižné dokonalosti. Ale KaZaNova Hi-Fi věž mohla být vadná jen v tom jednom jediném (jeho)exempláři a její cena se obvykle (u výrobků ve třídě High-End to samozřejmě nemusí platit) nevyrovná ceně auta. Proto se domnívám, že na prodejce a potažmo výrobce auto-nesmyslů platí pouze jediné: co nejširší zveřejnění! Aby každý, kdo s tím jezdí, zvěděl, že vyhodil peníze za nesmysl. Kdyby pak jen 50% "prohlédnuvších" majitelů navštívilo svého prodejce s oprávněnou reklamací v rámci platné záruky, tak asi...budu vyhlášen za nezvěstného (to v lepším případě)...? Může jedinec vyhrát boj s průmyslovým gigantem???
to eric_singer: já si v tuto chvíli vzpomínám jen na Toyotu Avensis a Renault Laguna II. A možná i nový dvoulitr od Audi, ale tím si nejsem jist. Saab bude mít motory s přímým vstřikem teď od května kdy je představí rovnou s novým modelem 9-3(do starých se mu dávat nechtělo). Jenže u těch motorů bude mimo přímého vstřiku i proměnné časování ventilů a proměnná vzdálenost elektrod svíček. Jen doufám, že to nebude fungovat jako utajované auto Mitsiho.
Ten Saab, koukám, už neví, co by za chodu proměňoval. Časování, elektrody svíček, kompresní poměr, tutově by byl fakt "out", kdyby neměnil dýlku sání, no a už když je u toho, tak by mohl měnit dýlku výfuku i s koncovkama. Samozřejmostí bude, doufám, tuhost pérování, světlá výška, intenzita svícení, popř. převodový poměr převodky řízení - pochopitelně všechno automaticky proměnný. Konec konců by občas "helflo" během jízdy změnit pár drobností, jako například barvu, popřípadě druh kastle a text SPZ. No a jestli u Saabu přemýšlejí prakticky, tak určitě půjde měnit za jízdy gumy, olej,veškerý filtry a brzdový obložení, vyhrkaný kuláky a poloosy, děravý manžety, vadný žárovky, pobouchaný části kastle nebo prdlý okno od šutru. Hlavně, aby nešla udělat samočinná nedobrovolná změna majitele, jak to je dneska u zánovních pekáčů zvykem 😊.
Všechny níže vyjmenované funkce měl už jedno auto. Dokonce ruské auto. Lada Niva. Ste nikdo neviděl "Návštevníky" ? S tou SPZ si to pamatuju jak včera. Dobrý seriál.
Když už si tady tak pěkně s prof notujeme, ještě jeden námět k "výměnám": americký koráby na člověka furt něco vykřikují o nedovřených dveřích, přehřívajícím se motoru atp., francouzský kočáry (v pěkné a tradičně zdvořilé francouzštině, která při stém opakování téhož leze krkem) šveholí cosi o poruše ABS a vypálené žárovce v koncové svítilně (kdo ví, které, jej jich tam dost...), "seveřani" nepřestávají blikat červeným panáčkem, který je - na rozdíl ode mne - připoután, dokud si nezapnu bezpečnostní pás zadem přes opěradlo (mám ho tak přece dokonale zabepečené proti nárazu pasažéra sedícího za mnou... to byl pokus o vtip) a zbývající kultivovaní "evropani", vedeni snahou zbytečně nerozptylovat řidiče, diskrétně píší všechno na displeji palubního počítače. Už se těším na moment, kdy si tam přečtu: "Prosím vyměnit řidiče." Pak budu muset něco udělat s heslem, jímž jsem se až doposud nechával vést: "Auto, které nevydrží mé zacházení, si nezaslouží, abych ho řídil."
PS: Kdo jste mě podle toho identifikovali, nedávejte to dál!
PS: Kdo jste mě podle toho identifikovali, nedávejte to dál!
Založil jsem před časem toto téma, protože jsem chtěl vědět, co je sofistikovaný motor či podvozek, jak hlásá nějaká reklama. Já se ve škole učil, že sofitika je, pokud mne paměť neklame, vědomé užití nesprávných argumetů při řešení problému, resp. používání klamů při dokazování. Platí toto i pro technickou oblast? A jak je to aplikováno? Nebo se jedná o jiný význam pojmu sofistikovaný v oblasti techniky? Dosavadní příspěvky jsou trochu mimo mísu v odpovědi na téma. Pěkný den a díky za případné vysvětlení.
otec: přiznám se, že jsem doposud přesně nevěděl, co slovo "sofistkovaný" znamená. Měl jsem pocit, že v technice se užívá termín "sofistikovaný motor" namísto zdlouhavého "původní motor, jehož základní konstrukce danému účelu dosud zcela vyhovuje, avšak používající některé modernější prvky zlepšující jeho vlastnosti".
Sofistikovany znamena "technicky vyspely".Je to o dost posunuty vyznam od puvodniho slova "sofistika" resp. "sofisma".Sofistika resp. sofisma je logicky argument,kdy se zamerne prekrouti vyznam slova, aby se dosahlo kyzeneho cile.Nazev podle antickych ucencu moudrosti - sofistu(napr. Protagoras, Gorgias aj.).Ty se vyznacovali tim, ze vzdycky vsechno prekroutili tak,aby sveho protivnika v diskusich porazili.Sofisma je proste takova chytristika, takova skoro lez.Jak se to dostalo k vyznamu "technicky vyspely" netusim, ale pouziva se to tak.
Aniž bych se chtěl plést do diskuse o významu a obsahu pojmu "sofistikovaný", musím říct, že se mi - po dosavadních zkušenostech - líbí definice dle prof. Docela bych se totiž spokojil s "méně sofistikovaným motorem", který ovšem plní svůj účel. Domnívám se, že sériově vyráběný a prodávaný výrobek nemusí být nutně "pojízdnou laboratoří high-tech", aby plnil požadavky spotřebitele. Netoužím po tom předvádět rekordně nízké exhalace za cenu podstatného zhoršení dynamiky a o dva litry vyšší spotřeby, než jakou by to mohlo mít bez high-techu. Nejezdím autem proto, abych "čistil vzduch". A propos, když už jsme u těch exhalací, zajímalo by mne, jestli to, co odchází z výfuku mého vozu, je skutečně tak "čisté". Na druhé straně mi konečně bylo dáno pochopit, co to znamená, když se řekne "někoho vokouřit": to když jsem první na světlech a "vosolím to", pak ti vzadu potřebují satelitní navigaci, aby křižovatkou zahalenou oblakem šedočerného dýmu bezpečně projeli v původně zamýšleném směru...!
Mitsi: Tak ty jsi teda kousek, Mitsi, to ti teda povím!!😃))). Tvůj příspěvek č.22 řadím zatím na No.1 z nejlepších příspěvků MC. Nejvíc mě fascinuje tvoje věta: "Nejezdím autem proto, abych "čistil vzduch"." V jádru se jedná o konstatování, který člověka opravdu nutí k zamyšlení, jestli náhodou naši zákonodárci nechtějí po lidech, aby za svý prachy filtrovali naše kocourkovský ovzduší. Nejen že by to stát nestálo ani kačku, naopak, čím čistší vzduch, tím víc by stát v tu chvíli vydělal. Vůbec bych se nedivil, kdyby s tím někdo vyrukoval ve volební kampani a už vůbec bych se nedivil, kdyby to někdo vzal vážně. Taky díky tobě vlastně chápu, proč nyní většina výrobců tu navigaci do auta nabízí. Patrně je chování tvýho sofistikovanýho auta naprosto normální, což výrobci vědí, zatímco my prostí uživatelé žijeme setrvačností ve zcela jiným domění. Opravdu díky za 22ku ! 😃
Navíc do Galanta se nedávají GDIčka ... 😄