zizal, absolutne suhlasim, o tom sa neda pochybovat. Cisla hovoria same za seba: razvor u Focusa 2615 mm, Leon/Octavia 2513 mm. BTW, ze ti pripada design Leona sportovejsi, to je iba subjektivny nazor - mne naopak pripada 3-dver. Focus omnoho viac "sportovy" nez Leon.
Tiez sa mi zda, ze tie auta su kazde z ineho sveta. Myslim, ze Focus je na to o dost velky kus lepsie - hoci ak uprednostnim sportovy design (pre mna ma hlavne cenu uzitkova hodnota a pohodlie), tak Leon je na tom lepsie. Ale staci sa v tych autach previezt (kazdy predajca predsa umoznuje predvadzacie jazdy) a potom si myslim, ze Focus vyhra. (aj s naskokom 😄 )
Tyhlety všelijaký kombinace srovnávání aut mi tady fakt přijdou nesmyslný. Stejně si každej koupí co se mu líbí, tady nikdo ty auta ze zkušenosti nezná...!!!
Focus se mi prostorově jeví mnohem větší, zejména na zadních sedadlech. Konstrukčně se zdá modernější - byl autem roku 1999.
Vzhledově mi ten Leon trochu připomíná Renault Megane. Není Leon dokonce jen na podvozku Cordoba-Ibiza?
Vzhledově mi ten Leon trochu připomíná Renault Megane. Není Leon dokonce jen na podvozku Cordoba-Ibiza?
Zkus taky občas argumentovat. Jsi takový můj ocásek ;o)
BTW, neopruzuj tady a přijď se vyblít do mé skromné rubriky ;o)
BTW, neopruzuj tady a přijď se vyblít do mé skromné rubriky ;o)
Huf: Někdo sbírá staré železo a někomu papínek kupuje velký hračky na kolech. My ale aspoň víme, jaký to je, vydělat si na svý auto. BTW: v něčem máš pravdu - když mě nějaká narážka nasere, tak zareaguju. Ty seš prostě provokatér, tak není divu.
Ja som sa zas naopak viezol iba v tej 1,6-tke. Ako hovorim, su slabe, aj ked to auto je uz z "novej generacie" Seatu. A co si myslite o brzdach na Forde Fcous ( 1,6 ) ???
Jediný Leon, se kterým jsem jezdil, byl Cupra TDI 110kW a 20VT 132kW - oba 4x4. Cupra měla dokonce v zadu duté kotouče. Nemůžu tudíž říct, jak brzdí Leon 1,6.
Všeobecně vzato bych se ale nad kecy ojetinářu (sběratelů starého železa) nepozastavoval. Mají své miláčky a uniká jim realita.
Všeobecně vzato bych se ale nad kecy ojetinářu (sběratelů starého železa) nepozastavoval. Mají své miláčky a uniká jim realita.
Zvýšil jsem výkon, musel jsem zlepšit brzdy. Na origoš dietním 74kW TDI bych je nechal, protože bych s ním jezdil pomaleji.
BTW, Octavia 20V turbo, RS, Leon 20VT, Cupra... mají taky dost dobré brzdy. Vím to, prasil jsem s nima solidně 😄))
BTW2, objektivně vzato, špatné brzdy mají hlavně starší vozy... ;o)
BTW, Octavia 20V turbo, RS, Leon 20VT, Cupra... mají taky dost dobré brzdy. Vím to, prasil jsem s nima solidně 😄))
BTW2, objektivně vzato, špatné brzdy mají hlavně starší vozy... ;o)
to blanik: Jako téměř všechny brzdy koncernu LEGO (VW) stojí za *. Dokud nepoužijou pořádný bremba (A8, S4), tak bych si to auto do Alp někde v okolí Triebenu rozhodně nevzal. Zeptej se Hufa, proč měnil brzdy na Fabce - aby to brzdilo jako auto, ne jako brzda dětského kočárku. V tomto bodě je jeho úprava pochopitelná a dokonce sympatická 😄
Pokud jde o ten hodne nekonvencni interier Focusu, tak dle me osobni zkusenosti je to jen vec zvyku (myslim, ze zase z druhe strany ma co do sebe).
To HUF muf : sorry Hufe, myslel jsem to jinak, je nejprodávanější poslední 2 roky. Mezi Focuse, Leona, 307 a další nějak nepasují starej Brouk a Ford T. 😄
Pokud nejdete po max. výbavě, kde Leon ve verzi Cupra nabízí mnohé, co ani ST170 nemá, asi bych se uchýlil rovněž k Focusu. Poznámka ohledně zpracování je bohužel pravda. I mnou testovaná Cupra TDI poněkud hrkala a rezonovala.
Jediná divná věc na Focusu je na můj vkus moc nekonvenční interiér. Pokud to ale dotyčný vybíratel přežvýkne, Focus je lepší volba.
Jediná divná věc na Focusu je na můj vkus moc nekonvenční interiér. Pokud to ale dotyčný vybíratel přežvýkne, Focus je lepší volba.
Mimochodem, musíš být dost chudák, když toužíš po takové věci. Já jsem nikdy nikomu nosní přepážku zlomit nechtěl... Pokud Ti ale nevadí, že mírně pozměníme aktéry celé akce, přijeď na ztezku odvahy. Uděláme z toho místní atrakci. Bude se čepovat Plzeň, děvčata v lidových krojích budou tancovat (budou to převlečené 😉, cimbálová muzika zařídí přátelskou atmosféru a pokud nám počasí vydrží, bude to moc krásná podívaná.
BTW, pokud vydržíš do konce června a nepraskneš touhou něco mi lámat, budu tou dobou na Slovensku. Můžeš ukázat, co v Tobě je (tkáň, obsah nosní dutiny, hleny, mozková buňka...) ;o)
BTW, pokud vydržíš do konce června a nepraskneš touhou něco mi lámat, budu tou dobou na Slovensku. Můžeš ukázat, co v Tobě je (tkáň, obsah nosní dutiny, hleny, mozková buňka...) ;o)
Myslíš, že je to snadné? Pokud ano, tak přestaň masturbovat nad fotkou Karla Gotta a přijeď na divoký západ 😄)))))
Ja by som teda rozhodne bral Focus! Viezol som sa aj v Leone, nie je to najškaredšie auto, ale kvalita spracovania interiéru je slabá ( neviem ako je to s kvalitou karosérie, ale podľa toho, že auto je zo ŠP, ... no neviem ) a čo ma teda fakt prekvapilo sú brzdy ( kotúče vpredu/vzadu ! ) - v porovnaní s Focusom sú o poznanie SLABŠIE, a to má Ford vzadu bubny !!!! ... JednoznaČne Focus !
Bez váhání bych šel do Focusu, klady ? Nejprodávanější na světě, do 3 let stáří nejmíň poruchový auto podle TUV v německu !!
pokial rozmyslas o 1.6 benzine, tak do predajne seatu by som ani nesiel a hladal by som najblizsieho forda ... neni vobec o com ... a do tej ceny sa vlezies s peknou ghiou ... mne by tam chybal len ten tempomat
Do Leona jsem si ale vlezl při předváděčce u nás v hypermarketu, a přišlo mi, že je v něm o něco míň místa než ve Fíkovi, a to zejména vzadu. Jinak, co se mého vozu týče, protože na něm mám paket ABS-TCS-ESP, jsou i vzadu kotoučové brzdy a v téhle kombinaci to brzdí skvěle.
Nevím, jaké jsou ceny na Slovensku, ale já jsem dal za třídveřového Focuse v provedení Trend (sportovnější charakter - tvrdší pérování, jakože titanová přístrojová deska, sportovní sedačky atd), 1.6 Zetec 75 kW (benzín) s dvěma airbagy, výše zmiňovaným paketem ABS-TCS-ESP, vyhřívaným předním sklem, zrcátky a tryskami ostřikovačů, zrcátka i okna ovládaná elektricky, rádio, 4 repra, celkem 570 tisíc Kč. Nevím, kolik by stál Leon ve srovnatelné výbavě (a pokud vím, některé prvky jsou snad specialitou Forda, např. vyhřívané přední okno - skvělá věc v zimě), ale mám pocit, že o něco více.... Jinak jsem zatím s Fíkem maximálně spokojený, neměl jsem na něm za ty dva roky, co ho mám, žádnou poruchu, a mám te%d najeto 92 tisíc km bez toho, že by mě to auto někdy nechalo ve štychu...