Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

24 komentářů

luf: I já nejsem žádnej gentleman, celý trošku teplý období roku jsem samý kraťasy, vytahaný tílko a pupek venku. Přes to všechno mám kůži rád 😄))
V základu nic moc- masivní palubka celá z jednoduchýho plastu. Ale v plný palbě, to je naprosto překrásný! A co teprve ty dvojité opěrky sedadel!
matuS
grc
A co interier PUNTA?
😃)
matuS
pretoze si ako spravy gentleman mozes kludne prdnut a ono to odvetra mimo auta...
No ako iste vies, ja sa za "spravneho gentlemana" nepovazujem a ani sa tak neobliekam 😄 Takze kratasy nie su u mna nicim vynimocnym. Ale spat k tej zime a vyhrievaniu - ano, za minutu citis, ze je sedadlo teplejsie, ale vyhrievanie nie je napr. v bocnych vystuhach, na prednej hrane sedadla atd. A tieto miesta sa zohreju po asi 5 minutach. Mozno to ma C5 lepsie vyriesene, ale koza mi nesedi ziadna. BTW ked je koza taka super, preco Mercedes robi kozenne sedala odvetravane, chaldene a cojaviem co este (alebo to ma nove BMW?). S latkovymi sedadlami to vsetko nie je potrebne, teda okrem vyhrievania.
matuS
luf, asi som to prehliadol, no ale ajtak - s c5 som v lete jazdil a pokial som mal dlhe nohavice (tak ako sa na spravneho gentlemana patri) tak som ziadne problemy nemal.
v zime som s nim nejazdil, ale zasa ma to nezavisle kurenie. vyhrievanie sedadiel som skusal aj v lete, je to citit po jednej minute...
Mikroplyš rulez. Chrysler ho měl a bylo to super. Teď kůže v Cadillacu... ušil jsem si vlasnoručně potahy a jsem spokojenej 😄 Přirozeně v barvě interiéru a jsem opět téměř spokojenej 😄 Žel bohu auta v mém zajmu se dělají jen v kůži, tak co naplat.
Asi si prehliadol, ze uz takmer rok mam k dispozicii sluzobny Nissan Maxima v kozi a plnej palbe. A koza je to jedine, co mi na nom vadi - nie na jar ani v jeseni. Ale v parnom lete sa tam clovek dusi a je jedno, ci si da klimu na 15 stupnov. Chrbat proste nedycha a z cloveka leje ako zo somara. A podobne v zime - vyhrievane sedadla kym sa prehreju, trva to asi 5 minut, zavtedy clovek dostane zapal obliciek. A zadne vyhrievane niesu vobec (bohuzial). Mne proste koza vobec nesedi. BTW sedacku do obyvaku som si priplacal za to, ze nebude z koze ale z mikroplysu, tot moj nazor...
matuS
moj otec si myslel to iste co ty, ale skusil to, kozu si priplatil, a dalsie auto uz bude tiez v kozi...
to ace2: Včera jsem se dvě hodinky vozil na zadním sedadle sedmy s béžovou kůží. Bylo to moc příjemné povožení a kůže by byla to poslední, na co bych si stěžoval. Když vidím nějaké auto v téhle třídě v hadru, cítím se tam jak v Renaultu Twingo, prostě už z principu se to tam nehodí, stejně jako kličky na okna...
Ne kůže ne. Není nad poctivé obývakoidní plyšové křesla... jsou tak útulná, příjemná, jenom v nich usnout.... Kůže je dobrá na image, ale do nového auto bych si jí nekoupil. BTW Jaguar má velmi přijemné čalounění sedaček, když je bez kůže. Nebo Cadillac 😊)) 70 a 80 let 😊
Mrzí mně, že máš tak zkreslené představy o pracovní náplni mých dlaní. V tomto případě se Ti heslo "podle sebe soudím Tebe" poněkud vymstilo 😄))

BTW, čistě náhodou, tata už skoro 3 roky má auto v kůži. Možná, že jsem v něm teda i seděl 😄))
od toho jsou prece tonovana skla, klimatizace, respektive vyhrivani sedadel... kuze je opravdu nejlepsi, ale musi se to umet 😄 mhmmm vyhrivany kozeny volant...
Vyser si oko! Keby v aute bol semis za priplatok, tak si ho priplatim. Viem co hovorim a je to moj nazor. Hufe, ty si asi kozu neskusil v zivote (teda okrem tvojej predkozky v rukach).
Já taky a taky to bylo OK. Holt, není nad semišové potahy v Cliu 😄))
matuS
luf> ja som sedel. nebol problem.
No, the very best of interiors is: Yugo Coral 65 EFI 😄))
The best of interiers: Renault Twingo!
rbaron - uz si sedel v takom aute, ked stalo celu noc na mraze -15? Alebo ked stoji 3 hodiny na slniecku? Koza je dost velky humus. Sice dobre vyzera, ale to je asi tak vsetko.
Kolík80
Me osobne se nejvic libi interiery Volva (rada 60,70,80 ted snad ma stejny i 40), ale pouze ty nove modely, starsi se mi nelibily, BMW je taky pekny(vsechny modely), joo a novy SAAB 9-3, ve skutecnosti vypada daleko lip nez na fotce.
No, zato tohle je kvalita. Náš podnik Renault vybavil asi osmi Lagunami a ještě jsem nezažil, aby tu někdo z nich něměl "náhradní auto", o vyjádřeních takto postižených ani nemluvě. Mimochodem, už jsi seděl v nějakém opravdu ergonomicky tvarovaném sedadle v autě vyšší třídy z jemné kůže a interiéru bez imitací?
Pěkné téma. Nejpříjemněji se mi zatím sedělo v kombíku LagunyII, ve výbavě s těmi koženo-látkovými profilovanými sedadly (myslím, že je to Dynamique). Palubka je s imitací hliníku taky pěkná a má fajn materiály (na rozdíl od VW Group- která měla vždy plnou hubu keců o vlastní kvalitě, což sem pak poznal na Passatu B5, kterej se mi zšuntil a rozhrkal doslova během 20000km). Prostě je povedená. I místa je uvnitř dostatečně.