Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "travexr"
11. 2. 2004 16:35
Re: starsi vozy
moznosti je hned nekolik

Zeman - www.volvo-zeman.cz (celkem solidni)

Mihulka - www.autovolba.cz - sikovnej, ale chova se jako terminova slibotechna

Ja osobne servisuju kde se da, na motory znam sikovnyho mechanika (mam turbofizla) a na zbytek staci jakejkoliv zkuseenejsi a sikovnej mechanik, takze tam vyuzivam sve starsi kontakty.... dily jsou docela slusne dostupny a neni co resit. (nastesti mam starou popelnici ve ktery nejsou zadny pocitace a podobny hovadiny)
neregistrovaný "PROF"
5. 11. 2003 09:37
Re: starsi vozy
Co máš za typ a odkud jseš?
neregistrovaný "sahulik"
4. 11. 2003 23:23
starsi vozy
Zdravim vsechny stastlivce s novym volvem. Ja mam starsi a trpelive uz pul roku hledam nekoho neznackoveho, kdo by umel volva a byl alespon trochu profesionalni.

Na me stare auto se nevyplati znackovy servis (alespon tech nekolik kalkulaci me odradilo :-). Nevite nahodou o nekom?
neregistrovaný "petu"
28. 8. 2002 12:19
Re: Servis Volvo Průhonice
Cau volvaci,

jezdim uz asi pet let do Auto hase, uz s druhym autem. Zatim velka spokojenost. V nejblizsi dobe se chystam vyzkouset Pruhonice, potom poreferuju.
neregistrovaný "trul"
22. 8. 2002 12:53
Re: Servis Volvo Průhonice
Taky ted jezdim s S60 do Průhonic. On to vlastně není tak přesně servis importéra, servis provozuje pan Kurtz, který tam přešel ze Smíchova. Já jsem s nima nikdy neměl problémy, nevím s kým ze servisu jsi mluvil, ale např. p. Kurtz osobně mi vždy všechno dokázal vysvětlit a na jejich přístup jsem si nikdy nemohl stěžovat. Už ti našli tu závadu na elektronice? Kdysi jsem začal s Volvem u Štangla a to byla soda, po 2 návštěvách nikdy více. Stejně ho pak Volvo vyhodilo. Kurtz Průhonice je u mně OK.
neregistrovaný "švéd1"
16. 8. 2002 13:19
Servis Volvo Průhonice
Zdravím všechny volvisty. Přiznám se, že nejsem skalní Volvo příznivec, vůz 40-řady jsem dostal jako služební. Teď jsem navštívil poprvé servis a neudělal na mě žádný velký dojem. Dříve jsem jezdil s VW a Opelem a i když samotný vůz Volvo je jiná třída o servisu Volvo v Průhonicích se to bohužel nedá říct. Ten jsem si vybral jako importérský, protože od štěrboholského mě odrazovali kolegové a Auto Hase je pro mě docela daleko. Nejvíc mě na servisu vadilo, že mi technik nedokázal přesně specifikovat závadu na elektronice a ta se, bohužel, druhý den opět objevila a hlavně, že mi nedokázal přesně vysvětlit cenu opravy a garanční prohlídky. I když hodinové sazby u Volva jsou cca stejné jako u VW (čekal jsem vyšší), to by se u VW asi nestalo. Napište mi, prosím, svoje zkušenosti. Díky