0
Mam prvni prispevek!!!
Rád bych v letošním roce podnikl cestu na některý z podniků F1 do blízkých států.(Německo,Rakousko,Maďarsko,event.i další evropské)
Chtěl bych shromáždit co nejvíce informací o možnostech týkajících se tohoto tématu.(nabídky CK,ceny vstupenek, ubytování...). Případně bych uvítal možnost uspořádat s někým společnou cestu (auto mám, 2 místa volná).
Na internetu jsem zatím nalezl info přímo z okruhů😒br />
www.hockenheimring.de/
www.hungaroring.hu/
www.nuerburgring.de/
Tam jsou ceny vstupenek, i možnost objednání.
Nebylo by to však levnější přes nějakou CK ?
Chtěl bych shromáždit co nejvíce informací o možnostech týkajících se tohoto tématu.(nabídky CK,ceny vstupenek, ubytování...). Případně bych uvítal možnost uspořádat s někým společnou cestu (auto mám, 2 místa volná).
Na internetu jsem zatím nalezl info přímo z okruhů😒br />
www.hockenheimring.de/
www.hungaroring.hu/
www.nuerburgring.de/
Tam jsou ceny vstupenek, i možnost objednání.
Nebylo by to však levnější přes nějakou CK ?
O cestovce ktera zprostredkovava listky vim - www.marvelck.cz. Ja letos taktez definitivne planuju nejakou GP s nejvetsi pravdepodobnosti Madarsko nebo pokud by se zadaril tajny plan tak Belgii. Rakousko mi nesedi terminove a Hockenheim - listky na Motodrom a k sikanam jsou priserne drahe a kdyz chci videt smouhy, muzu si zajit na letiste.
Díky za info. Musím to propočítat a rozmyslet. Určitě však se letos někam vydám. Kdyby tak se našel někdo, kdo už nějaký podnik navštívil a mohl poradit, kam je tak nejlepší si lístky koupit. Plánky tratí i s umístěním jednotlivých typů míst jsou na stránkách okruhů, ale osobní zkušenost je jistě víc.
A co A1 ? To je peknej okruh.
Taky bych rád do Rakouska cestou z Chorvatska. Má někldo informace o vstupenkách, plánky etc. Má vůbec cenu přijet až v sobotu pozdě odpoledne? Dají se koupit i vstupenky na něco jiného než sezení na mezi? Uvítám každou informaci.
Urcite pujde adresy www rak. okruhu vypatrat na internetu. Porovnal jsem ceny vstupenek na Hungaroring dané cestovkou Marvelck a ceny, za jaké se lístky dají koupit na okruhu (nebo i objednat s asi 5% příplatkem)¨
Např.
Silver3 víkend 50000 HUF = cca 3806 Kč … CK Marvelck 8130 Kč.
Podobné je to u všech. Myslím, že má cenu přijet i v neděli brzo ráno, vyspat se cestou ve vlaku. Lístky ovšem mít předem. Pátrám dál.
Např.
Silver3 víkend 50000 HUF = cca 3806 Kč … CK Marvelck 8130 Kč.
Podobné je to u všech. Myslím, že má cenu přijet i v neděli brzo ráno, vyspat se cestou ve vlaku. Lístky ovšem mít předem. Pátrám dál.
Ja myslim, ze je nejlepsi prijet uz v patek. Na tribunu to bylo v Madarsku asi 2xdrazsi, a na trave, kde jsem sedel bylo videt na obrazovku. Jeste ze tam byla, protoze kdyz se zacli predjizdet okolo, tak v tom byl hroznej bordel, hlavne kdyz Salo na Ferrari byl o kolo zpet. A kvalifikace bez obrazovky je nanic.
Mam jubilejni, 10. prispevek!!!
A mozna i posledni?
A mozna i posledni?
Ahoj lidi, loni jsem se také odhodlal a navštívil GP Maďarska. Nejlepší je koupit si vstupenku až na okruhu, protože Maďarsko většinou nebývá vyprodané. Na stání stojí asi 200 DM a na tribunu od 300 DM. Kolem okruhu mají dost TV obrazovek, tak si člověk může sednout tak, aby na ně viděl. Musíte ale přijít včas, já na okruh dorazil o půl sedmé ráno a nejlepší fleky byly už zabrány. Vemte si sebou hodně pití a jídla ať nepodporujete ty vyděrače na okruhu (džus za 100kč apod). Do Maďarska jsem jel vlakem. Na hlavák v Budapešti jsem dorazil kolem půlnoci, a pak se musí čekat až do 4 hodin ráno, kdy začně jezdit metro. Metrem pojedete tři zastávky do stanice Ors vezer ter (tak nějak se to jmenuje), a pak přestoupíte na HEV (to je něco mezi tramvaji a vlakem) a pojedete do zastavky Mogyorod. Odtud je to asi 20 minut pesky. Nemusite se bat, ze stanice metra pojede hodne fanousku, takze poznate kudy mate jit.