Aniž bych chtěl nějak propagovat jednu značku - Volvo je jediné, kdo sedačky testuje v crash testech. Pokud se chcete podívat na výsledek, podívejte se na detail dětí v crash-testu Volva XC90 na auto.cz a porovnejte s jakýmkoliv jiným autem (jinými sedačkami). Pro mě byl tohle jednoznačný důvod k tomu, pro jaké sedačky se rozhodnout.
To Ricz: Tak to ti budu oporovat. Autosedačky testuje i spousta jiných automobilek a je jich docela dost. Spíše bych řekl, že je některé automobilky netestují.
V NCAP ano - hodnocení sedaček je součást testu. Ale nevím o nikom, kdo by sedačky testoval interně při jejich vývoji kromě Volvo Safety Center. Napovíš?
NEchlap sa Volvom, nie su urcite jedini. Tot citat z jednej brozury od Renaultu:"Deti nie sú napodobeninou dospelých v zmenšenom formáte. Ich bezpečnosť vyžaduje samostatný prístup a pre Renault je predmetom dlhodobých výskumov."
Chlapit se nepotřebuju. Sdílím tady své zkušenosti i informace, které jsem za léta zájmu o problematiku automobilové bezpečnosti shromáždil. Nemám zapotřebí propagovat žádnou značku, jak jsem již níže napsal, sám mám auto Renault. Snažím se tady co nejvíce lidem sdělit, že pokud jejich děti budou cestovat zády ke směru jízdy, může jim to v případě nehody zachránit zdraví nebo život, protože o této možnosti málokdo ví. A je mi jedno, jestli přitom budou sedět v sedačce Volvo nebo XYZ.
To Ricz: Myslím že ti Luf už stručně odpověděl, ale ještě bych něco dodal. Není důležité jak automobilka dosáhne daného výsledku, ale jak si stojí při konečných testech. Volvo na tom není špatně, ale poslední dobou mu zejména Renault (pokud jde o bezpečnost) sebral vítr z plachet. A nejenom Renault. Jinak jsou Volva krásný a pohodlný auta. Nic proti nim.
Vy tu píšete že až od 3 let a já měl za to, že od 9 měsíců. Jak to je? Kde se to píše?
U nasi sedacky bylo napsano, ze od 9kg uz v ni dite muze sedet celem po smeru, ale do 3 let musi pouzivat specialni (dodany) "tuhy polstarek" pred brichem, ktery ma zabranit nadmernemu pohybu hlavy a tim namhani krcni patere pri narazu.
Nekde nezavisle jsem narazil na informace, ze pater a svaly udrzi hlavu ditete dostatecne az od 3 let veku (proto ten "polstarek") => Sedacky proti smeru jizdy jsou pro naraz zepredu rozhodne bezpecnejsi, ale co kdyz vas trefi zezadu (nevim, ze by se delaly crashtesty zezadu)?
Nekde nezavisle jsem narazil na informace, ze pater a svaly udrzi hlavu ditete dostatecne az od 3 let veku (proto ten "polstarek") => Sedacky proti smeru jizdy jsou pro naraz zepredu rozhodne bezpecnejsi, ale co kdyz vas trefi zezadu (nevim, ze by se delaly crashtesty zezadu)?
U malých dětí hlava váží až 1/3 váhy celého těla. Tento poměr se postupně zmenšuje a od tří let je krk lépe schopen udržet váhu hlavy vržené při nárazu vpřed. Pokud se týká nárazů zezadu, jejich frekvence je nižší a pokud se srazí dva jedoucí automobily, jejich rychlost se odečítá (narozdíl od čelního nárazu, kde se sčítá). Mám k tomu pěkný video, ale má skoro 200 MB... 😒
Od ty chvile, kdy tu hlavu udrzi 😉.
Kristepane, videl jste nekdy nekdo trilete dite? Jak by asi v te sedacce sedelo zady ke smeru jizdy? Kam by si dalo nohy? Dite muze sedet zady ke smeru jizdy tak dlouho, dokud mu ty nohy necumi pres sedacku.
Kristepane, videl jste nekdy nekdo trilete dite? Jak by asi v te sedacce sedelo zady ke smeru jizdy? Kam by si dalo nohy? Dite muze sedet zady ke smeru jizdy tak dlouho, dokud mu ty nohy necumi pres sedacku.
Jsou to samozřejmě speciální sedačky, ne takové ty mini kolíbky pro kojence. Dceři jsou 2 roky, v roce přešla od kojenecké na tuhle větší a má ještě nejmíň na rok velikostní rezervu. Sedačka se vsazuje do ocelové konstrukce upevněné pomocí ISOFIXu a místa na nohy má spoustu. Znovu musím odkázat na crash testy XC90 - porovnejte detailní záběr na děti s jakýmkoliv jiným autem. Závěr ať si udělá každý sám.
Ricz > z fyziologickeho hlediska neni duvod, aby si dite pri stejne intenzite narazu privodilo vetsi ujmu nez dospely jedinec. Naopak, deti (po ukonceni fyziologickeho rozvoje - coz je zhruba v dobe, kdy se jim zatahne fontanela - cca 1.5 roku max) jsou mnohem pruznejsi a "odolnejsi" nez dospeli jedinci. To jsem si nevymyslel, to jsem nasel v oficialnich skriptech z pediatrie.
ISOFIX je pekna myslenka, ale prilis se nerozsirila (drahe sedacky, vejdou se dozadu dve a uz nic dalsiho, ...). Ve znackove sedacce (Renault) s uchycenim ISOFIX sedel muj starsi syn do necelych dvou let - pak uz se tam proste nohama nevesel. Mladsi deti si ji neuziji, protoze tri deti se proste (za pouziti ISOFIXu) do auta nevejdou.
Jeste k tem "minikolibkam" - to moje deti nikdy nemely, mame polohovatelne sedacky od 0 do 18kg, ktere se daji vozit jak zady tak celem ke smeru jizdy.
ISOFIX je pekna myslenka, ale prilis se nerozsirila (drahe sedacky, vejdou se dozadu dve a uz nic dalsiho, ...). Ve znackove sedacce (Renault) s uchycenim ISOFIX sedel muj starsi syn do necelych dvou let - pak uz se tam proste nohama nevesel. Mladsi deti si ji neuziji, protoze tri deti se proste (za pouziti ISOFIXu) do auta nevejdou.
Jeste k tem "minikolibkam" - to moje deti nikdy nemely, mame polohovatelne sedacky od 0 do 18kg, ktere se daji vozit jak zady tak celem ke smeru jizdy.
Medved > mýlýš se. Dítě má v porovnáním s tělem dospělého mnohem větší hlavu, která na krk při nárazu znamená mnohem větší zátěž. Děti možná jsou "pružnější" v běžném životě, ale proti silám působícím při nárazu nemají šanci. Mimochodem - přetížení dětského krku byla jediná výtka Espacu při crash-testech, zatímco sedačky obrácené zády ke směru jízdy (XC90) "ochránily dítě ve všech ohledech". Jinak s tebou souhlasím, že pokud máš víc než 2 děti, je to s isofixem složité - my jsme právě kvůli 3. dítěti museli vyměnit auto, protože 3 sedačky by se nám dozadu nevešly. Když mi dáš mail, pošlu Ti fotku své 2-leté dcery (žádný prcek) v sedačce zády ke směru jízdy.
blablabla - o krku uz bolo toho dost. Ale vies, ze ked telo prekona urcite spomalenie, mozog sa v hlave obucha o lebku, napuchne a clovek zomrie? A to sa prave stane v pripade, ze hlava pri naraze nema kam cestovat (sedacka proti smeru jazdy). To je iba pohlad na vec z druhej strany, ziadny utok na teba. Tak si teraz vyber, co je lepsie.
Ok 😄 jen pro ilustraci - co je lepší - když se hlava v 80 opře o opěradlo a nemá kam cestovat, nebo když sebou v 80 švihne vpřed, získá ještě nějaké to zrychlení a pak práskne do kolen? Já se s nikým nepotřebuju hádat, ať si každý vybere to svoje.
Ještě pro doplnění přidávám výtah z jedné studie (na požádání mohu zaslat studii celou, musím ale požádat o svolení autora)
Myšlenka přepravovat miminka a malé děti zády ke směru jízdy vznikla v šedesátých letech ve Švédsku. Jejím otcem byl profesor Bertil Aldman z Chalmers University v Gothenburgu.
Profesor Aldman se inspiroval sedadly, která při startu a při přistávání používali astronauti při misi Gemini. Jejich sedadla měla speciální tvar, který umožňoval rozložení sil po celém povrchu zad. Princip dětských sedaček obrácených zády ke směru jízdy je naprosto stejný. V případě čelního nárazu jsou působící síly rozloženy na celá záda dítěte a ne pouze na zranitelný krk
Cestování automobilem je nejbezpečnější zády ke směru jízdy. Tímto způsobem by vlastně bylo cestování bezpečnější pro každého z nás, avšak vzhledem ke konstrukci současných automobilů není toto řešení možné. Avšak malé děti mohou a měly by cestovat zády ke směru jízdy co nejdéle.
V případě čelní srážky je hlava normálně sedícího cestujícího vržena značnou silou směrem vpřed. V důsledku působících sil je hlava sražena dolů na hrudník a poté se znovu vrátí zpět. Krk dospělého tomuto zatížení poměrně dobře odolává, což však není možné říci o krku dítěte
Díky profesoru Aldmanovi se dětské sedačky obrácené zády ke směru jízdy ve Švédsku rozšířily mnohem dříve než v jiných zemích. Výsledky jsou zřejmé ze statistik nehodovosti. Například výzkum provedený pojišťovnou Folksam ukazuje, že riziko usmrcení nebo vážného poranění malých dětí je u sedaček obrácených čelem ke směru jízdy pětkrát vyšší než u sedaček otočených zády ke směru jízdy.
Pokud porovnáte švédské statistiky nehod s údaji ze zemí, kde většina dětí cestuje čelem vpřed, je rozdíl ohromující. Jedním z příkladů je Francie. Riziko úmrtí dítěte při nehodě ve Francii je v porovnání se Švédskem dvojnásobné. Podobně hovoří také německé statistiky.
Myšlenka přepravovat miminka a malé děti zády ke směru jízdy vznikla v šedesátých letech ve Švédsku. Jejím otcem byl profesor Bertil Aldman z Chalmers University v Gothenburgu.
Profesor Aldman se inspiroval sedadly, která při startu a při přistávání používali astronauti při misi Gemini. Jejich sedadla měla speciální tvar, který umožňoval rozložení sil po celém povrchu zad. Princip dětských sedaček obrácených zády ke směru jízdy je naprosto stejný. V případě čelního nárazu jsou působící síly rozloženy na celá záda dítěte a ne pouze na zranitelný krk
Cestování automobilem je nejbezpečnější zády ke směru jízdy. Tímto způsobem by vlastně bylo cestování bezpečnější pro každého z nás, avšak vzhledem ke konstrukci současných automobilů není toto řešení možné. Avšak malé děti mohou a měly by cestovat zády ke směru jízdy co nejdéle.
V případě čelní srážky je hlava normálně sedícího cestujícího vržena značnou silou směrem vpřed. V důsledku působících sil je hlava sražena dolů na hrudník a poté se znovu vrátí zpět. Krk dospělého tomuto zatížení poměrně dobře odolává, což však není možné říci o krku dítěte
Díky profesoru Aldmanovi se dětské sedačky obrácené zády ke směru jízdy ve Švédsku rozšířily mnohem dříve než v jiných zemích. Výsledky jsou zřejmé ze statistik nehodovosti. Například výzkum provedený pojišťovnou Folksam ukazuje, že riziko usmrcení nebo vážného poranění malých dětí je u sedaček obrácených čelem ke směru jízdy pětkrát vyšší než u sedaček otočených zády ke směru jízdy.
Pokud porovnáte švédské statistiky nehod s údaji ze zemí, kde většina dětí cestuje čelem vpřed, je rozdíl ohromující. Jedním z příkladů je Francie. Riziko úmrtí dítěte při nehodě ve Francii je v porovnání se Švédskem dvojnásobné. Podobně hovoří také německé statistiky.
IMHO dolezite je😒br />
1, Mat v aute sedacku od nejakeho normalneho vyrobcu, kazdy z nich sa s bezpecnostou svojich sedaciek aspon trochu zaobera a rozdiely su iba marginalne.
2, Mat sedacku spravne pripevnenu, tu je jasne, ze vyhrava ISOFIX, kde asi nejde sedacka namontovat nespravne.
3, V sedacke mat spravne nastavene pasy a dieta za jazdy aj priputat. A je jedno, ci clovek ide napriec europou, alebo na druhu stranu krizovatky na postu. Staci si uvedomit, ze v sedacke dieta sedi vyssie ako bezny cestujuci, preto pri kazdom naraze leti ponad sedadla dopredu.
4, Zodpovednost vodica - nech si uvedomi, ze ked ma v aute dieta, tak nasledky havarie pre toho drobca su niekolkonasobne vacsie, ako pre neho samotneho. Ked niekde napali v 80km/h, tak je skoro jedno, ci je dieta v sedacke v hocijakom smere a v akomkolvek aute.
5, Vyrazne oznacenie, ze mam v aute dieta.
A samozrejme nutnu davku stastia, aby niekto nezodpovedny nenapalil do vas, aby nebola niekde necakane namrznuta cesta atd.
2, Mat sedacku spravne pripevnenu, tu je jasne, ze vyhrava ISOFIX, kde asi nejde sedacka namontovat nespravne.
3, V sedacke mat spravne nastavene pasy a dieta za jazdy aj priputat. A je jedno, ci clovek ide napriec europou, alebo na druhu stranu krizovatky na postu. Staci si uvedomit, ze v sedacke dieta sedi vyssie ako bezny cestujuci, preto pri kazdom naraze leti ponad sedadla dopredu.
4, Zodpovednost vodica - nech si uvedomi, ze ked ma v aute dieta, tak nasledky havarie pre toho drobca su niekolkonasobne vacsie, ako pre neho samotneho. Ked niekde napali v 80km/h, tak je skoro jedno, ci je dieta v sedacke v hocijakom smere a v akomkolvek aute.
5, Vyrazne oznacenie, ze mam v aute dieta.
A samozrejme nutnu davku stastia, aby niekto nezodpovedny nenapalil do vas, aby nebola niekde necakane namrznuta cesta atd.
Asi je pravdou, že je lepší mít jakoukoli sedačku než žádnou. Nicméně například va Auto motor sportu v testu sedaček nevyhověla ani jedna. Všude existuje riziko, že se dítě zraní. Jestli používat ISOFIX nebo ne. Jestli někdo správně připevní sedačku do auta pásem, tak je účinnost stejná. Faktem je, že při použití ISOFIXu je menší pravděpodobnost chyb.
Teď ještě jedna otázka😒br />
Můj syn má něco přes tři roky. Je lepší koupit kompletní sedačku, nebo jenom tzv. bobek?
Teď ještě jedna otázka😒br />
Můj syn má něco přes tři roky. Je lepší koupit kompletní sedačku, nebo jenom tzv. bobek?
Já bych koupil sedák s opěrákem (aby mu nepadala hlava když usne) a dítě připoutal normálním bezpečnostním pásem.
Souhlasím s Kabim,že lepší je "jakákoliv" sedačka,než žádná.I když i o tom by se dalo polemizovat.ISOFIX opravdu podstatně eliminuje možnost špatné montáže do auta.Ale...! Podstatná výhoda ISOFIXu tkví v jejím pevném spojení s autem.Díky tomu se energie nárazu okamžitě po nárazu rozkládá do celé plochy sedačky.Zatímco u sebelépe utažené sedačky,která je přichycena pásem,dochází nejdříve k "vymezení vůle a k napínání pásu" a pak se teprve začne energie nárazu rozkládat do sedačky.Kdo má ve svém autě přípravu na ISOFIX,asi by podle mne neměl váhat jakou sedačku použije.I když ceny u ISOFIXu připomínají drahotu.Ale kolik peněz už jsme každý vynaložili na "blbosti",tak investice do našich prťousků určitě nejsou vyhozenými penězi.ISOFIXy i "klasické sedačky mají docela přehledně řazené na www.matysek.cz
každá sedačka má svůj hmotnostní limit, dosud jsem se setkal s max hmotností 36 kg, existují i sedačky s vyšším váhovým limitem?
jestli se nepletu tak děti musí jezdit na sedačce do 12 let, a např v deseti letech může dítě klidně mít i více než 36 kg - a to nemám na mysli děti postižené obezitou
jestli se nepletu tak děti musí jezdit na sedačce do 12 let, a např v deseti letech může dítě klidně mít i více než 36 kg - a to nemám na mysli děti postižené obezitou
docela jsem se poucil.Ted uz mam asi čtvrtou sedačku a bezpečnost byla taky prvnim kriteriem , ale dalsi byli vaha ,snadnost montaze anakonec manzelka schvalovala barvu.K ty bezpecnosti je dobry stahnout si videa narazovimi zkouškami ja si vybral nakonec maxi cosi jenom protoze byla nova za pulku(1900)
Pořád to probírám a nevím, jestli koupit sedačku nebo ten bobek. Zkoušeli jsme bobek a malý mi přišel docela spokojený, pokud bude spát, tak máme připravenu variantu č. 2. Leží na sedadle a spí.
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Díky moc a krásný den
Vyhody: 1. lehka (snadne schovat pri parkovani do kufru)
2. pasani pomoci std. pasu (muze dite vezt i nekdo kdo nema v aute isofix uchyty)
3. snadno sundatelny a vypratelny potah