Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

8 komentářů

u fabie rv.00 1.4 mpi 50kw comfort mám problé s problikáváním podsvícení palubní desky při cyklovači,puštěných blinkrech a otáčením volantu ( servo ).Neví někdo jak tento problém odstranit?
tož to by mě taky zajímalo, mi u služební Fábky to dělá to samé... :?
Dnes jsem poslal na oficiální email adresu Škody auto dotaz na tento problém.Hned jak mě budou informovat přenesu to zde!
Máte někdo zkušenosti se závadou na motoru 1,4 16v 74kw?

Při běhu motoru se mě tlačí olej přes měrku oleje ven ,až stratím mazání. Jedná se o vozidlo vyrobené v roce 2001.O jakou závadu by se mohlo jednat? :😉
Mas to zamrzle. Nejspis nejaka odvetravaci hadice. Postav to nekam do tepla.
Tak jsem to měl v opravně a nepřišli nato proč olej vytekl.Prý, že jsem neměl pravděpodobně měrku zaklapnutou a to že pak ten olej může vytéct, tak že stratím mazání.Doplnili olej a že je vše vpořádku.Tak si pro ni dnes jdu.Doufám že bude vše OK.
To je ale přátelé známý problém,probíraný mockrát na mnoha fórech😜říčinou bývá vadný snímač natočení volantu.
uz cca 2 tyzdne mi vzdy pri studenom starte mi zacne blikat po cca 10 sekundach po nastartovani kontrolka chladiacej kvapaliny (plus 3x pipne), pritom hladina je cca 0.5 cm nad MAX, auto jazdi normalne, teplomer funguje a ukazuje presne stred, nic sa neprehrieva - cize inak vsetko v normale

pri teplom starte kontrolka ani nepipne a vsetko je bv poriadku, takze de facto by fungovat mala... kde moze byt problem?