Nyni nove s TUNINGOVYMI CENTRY v ČR, takze pokud jeste nevite, kde se treba ve vasem meste schazeji tuneri, neni nic jednodussiho nez se podivat na nas web a je to 😉
Pokud ale nemate v oblibe upravy vozu, tak nezoufejte, protoze i pro vas tam je par zajimavych sekci :-!
Autoservisy, autobazary, vrakoviště, poruchy, závady, rady, tipy...
To vse najdete jen u nas :arrow: www.tuning-forum.org
Pokud ale nemate v oblibe upravy vozu, tak nezoufejte, protoze i pro vas tam je par zajimavych sekci :-!
Autoservisy, autobazary, vrakoviště, poruchy, závady, rady, tipy...
To vse najdete jen u nas :arrow: www.tuning-forum.org
Predelali jsme web, presunuli ho uz finalne jen na tuto jednu adresu, tak pojdte k nam na kus reci >😁
WWW.TUNING-FORUM.ORG
WWW.TUNING-FORUM.ORG
Na www.martinek-auto.cz mají tam teď zajímavé ceny!
panove pisu vam ze Skotskeho Edinburku a ty kary co tu jezdej, to byste koukali. Samej Nisan Skyline, Honda NSX, S2000, Mysaci, Imprezy a podobna potunena havet, Videl sem tu treba taky DB7, BMW 2002 a tak dale a tak dale. Je to parad ale nic proti tomu co je k videni v Londyne. Sem tu teprv tejden a po tech ceskejch stodvacitkach s obrovskym kridlem a trubkou od kamen misto vejfuku se mi fakt nestejska. Je to tu jinej svet... Kostey >😒]
Forum jsme nyni predelali, mame novy vylepseny design, vice kategorii navic, moznost pridavani vasich webu do odkazu, ale jako hlavni novinka jsou clanky - recenze aut clenu fora, ktere najdete hned na uvodni strane. Nyni byste si nemeli nechat ujit super karu az z USA s recenzi, kterou napsal Taboo, nas jediny clen z Emeriky. Super recenze, fotky + videa, doporucuju 😄
WWW.TUNING-FORUM.ORG a clanek STREET TERROR >😁
WWW.TUNING-FORUM.ORG a clanek STREET TERROR >😁
Čau nanajde se tady někdo, kdo by měl nějakej seznam nebo nabídku s díly na opti tunning k různým zančkám zejména starších aut?
Bylo by fajn kdyby to bylo v elektronický podobě do 2 MB abyste mi to mohli případně poslat na mail.
Bylo by fajn kdyby to bylo v elektronický podobě do 2 MB abyste mi to mohli případně poslat na mail.
Potřeboval bych toho víc, ale zrovna teď bych potřeboval něco pěknýho na Kadeta. Nebo jestli nevíš o něčem na fáčko
Se podívej na www.martinek-auto.cz Je tam toho dost. Masky se světlama a bez, s tuning. mřížkou, deflektory, nasávače, spoilery, lemy blatníků kapsy na dveře, vzduchové filtry interiéru, štíty přístrojů, vložky zav. prostoru spousta středových panelů, loketní opěrky, mračítka, falešné výdechy, prahy stříšky spoilery pod zad nárazník, flockování interiérových dílů,...?
Chcel by som sa spytat, kde sa da zakupit konektor OBD 2? Chystam sa spravit si prevodnik do PC. Nasiel som nieco za 500 korun, no zda sa mi to byt vela a fandim si, ze ho zozeniem aj lacnejsie. Dakujem vopred za cenne rady.
Ahoj, mám takový dotaz. Koupil jsem auto, které má zavařené kliky. Je možné, aby se dali přidat kliky aniž bych musel kupovat nové dveře? Mockrát děkuji. Příjemný den
Mam taky dotaz: proc jsi ho kupoval? Skryta vada? A vevnitr kliky taky nejsou? >😁 >😁
Sorry, ale v pripade daru bych to mozna chapal....... 😉
Sorry, ale v pripade daru bych to mozna chapal....... 😉
WWW.TUNING-FORUM.ORG