A prestanme se postuchovat chlapi 😄 vzdyt tu jde o predavani informaci, nekdy jsou holt subjektivni ale ne myslene ve zlem.
Sorry wine ja mam mozna rozpor v tom ze pisu o 20 kkc za nove vstriky a nasledne ze chteli stare zpet coz i podle me svedci na repasi,ale..
Nepsal jsi ty o tom ze repas vstriku, resp jakesi jeho hlavni casti, te trisky vyjde na 1500 kc? Tady vysel jeden vstrik pres 5..
Tzn, muzu ti napsat to stejne co ty me, hodne si odporujes a kdyz napises kde je repas za 1500/kus tak tam ja a vsichni budou jezdit 😄
Nechme toho, ty to proste vidis spis z pozice automobilky.
P.S. Alternator mi menili ne kvuli zvukum, ale kvuli tomu ze se vyzkratoval, vyhorel a byl nefunkcni a nepojizdne auto-prazdna baterka, odtah z garaze do servisu..
Vstriky "nejak" fungovaly, ale zvuk, kourivost, emise..
Naftu vzdy beru v Praze u velkych pump, filtry menim.
Nakonec je tahle debata o nicem, kdyz sam tu delas ze sveho byvaleho mondea etalon a pritom to tak nebylo, jednou jsi tu kdysi dal vypis menenejch dilu a bylo to stejne sileny jako u ostatnich.
Ja jeste zapomnel na 2x meneny termostat ale to uz je malickost co se mi vys.. Snad u vseho.
Nepsal jsi ty o tom ze repas vstriku, resp jakesi jeho hlavni casti, te trisky vyjde na 1500 kc? Tady vysel jeden vstrik pres 5..
Tzn, muzu ti napsat to stejne co ty me, hodne si odporujes a kdyz napises kde je repas za 1500/kus tak tam ja a vsichni budou jezdit 😄
Nechme toho, ty to proste vidis spis z pozice automobilky.
P.S. Alternator mi menili ne kvuli zvukum, ale kvuli tomu ze se vyzkratoval, vyhorel a byl nefunkcni a nepojizdne auto-prazdna baterka, odtah z garaze do servisu..
Vstriky "nejak" fungovaly, ale zvuk, kourivost, emise..
Naftu vzdy beru v Praze u velkych pump, filtry menim.
Nakonec je tahle debata o nicem, kdyz sam tu delas ze sveho byvaleho mondea etalon a pritom to tak nebylo, jednou jsi tu kdysi dal vypis menenejch dilu a bylo to stejne sileny jako u ostatnich.
Ja jeste zapomnel na 2x meneny termostat ale to uz je malickost co se mi vys.. Snad u vseho.
To je v poho, DIMe.
Ty víš že jsem svého času zpochybňoval lhůtu výměny filtrů předepisovaných výrobcem. A měl jsem pravdu. Ty jsi byl toho názoru, že předpisy výrobce vozidla jsou nedotknutelnou svátostí. A svým způsobem máš také pravdu. Realita bude ale blíže k mé pravdě - je skutečně naivní si myslet, že výrobce vozidla myslí tak na naše blaho, že všechny předepsané výměnné lhůty budou sedět, jakkoli výrobce vozidla má pramalou kontrolu nad stylem jízdy uživatele, kvalitou paliva, které tankuje a nad kvalitou servisu, které se vozidlu dostává v autorizovaním servise. (tady jsou legendární příběhy o nevýměně oleje, případně pouze dolití poloviny oleje tak, aby se "nenalitý" olej dal "ulít").
Druhou věcí je to, jaké zkušenosti udělali výrobci vstřikování a vozů s realitou, která panuje ve středo-východní Evropě co se týče kvality nabízené nafty (i benzínu). Myslím že se k tomu postavili dobře a problém je víceméě vyřešený. Alespoň nějaké sériové stížnosti nejsou nikde slyšet (pro vozidla s common railem od 2006 výše, myslím).
Ty víš že jsem svého času zpochybňoval lhůtu výměny filtrů předepisovaných výrobcem. A měl jsem pravdu. Ty jsi byl toho názoru, že předpisy výrobce vozidla jsou nedotknutelnou svátostí. A svým způsobem máš také pravdu. Realita bude ale blíže k mé pravdě - je skutečně naivní si myslet, že výrobce vozidla myslí tak na naše blaho, že všechny předepsané výměnné lhůty budou sedět, jakkoli výrobce vozidla má pramalou kontrolu nad stylem jízdy uživatele, kvalitou paliva, které tankuje a nad kvalitou servisu, které se vozidlu dostává v autorizovaním servise. (tady jsou legendární příběhy o nevýměně oleje, případně pouze dolití poloviny oleje tak, aby se "nenalitý" olej dal "ulít").
Druhou věcí je to, jaké zkušenosti udělali výrobci vstřikování a vozů s realitou, která panuje ve středo-východní Evropě co se týče kvality nabízené nafty (i benzínu). Myslím že se k tomu postavili dobře a problém je víceméě vyřešený. Alespoň nějaké sériové stížnosti nejsou nikde slyšet (pro vozidla s common railem od 2006 výše, myslím).
Zdravím, mám S-maxe 2.0i - najeto 16.000 a mimo město 8,0 - 9,0 město 10,0 - 11,0.
Zrychlení i bez turba je dle mého názoru dostačující , je to jeden z posledních motorů bez turba = méně poruch.
Zrychlení i bez turba je dle mého názoru dostačující , je to jeden z posledních motorů bez turba = méně poruch.
2,0 16v nebrat. Nejde o poruchovost, ale o provozní náklady. Spotřeba tohoto motoru je legendární >😒]
Jisté je jedno - pokud někdo tankoval dobrou naftu a měnil řádně a včas filtry paliva, neměl problém.....
😄 😄 😄
Sorry , Wine, ale musel jsem 😄
😄 😄 😄
Sorry , Wine, ale musel jsem 😄
O 1,9 TDI jsem nikdy nic v podobném duchu nepsal a 2,0 TDI je průšvih, o tom žádná.
Motory TSI jsou průšvih už po 2 letech provozu, o tom už není žádná také.
Víme a četl jsem to. Jisté je jedno - pokud někdo tankoval dobrou naftu a měnil řádně a včas filtry paliva, neměl problém. Naše Mondeo - služební - má najeto cca 290 000 km a stále, stále jsou tam původní vstřiky. A alternátor mi chtěli vyměnit v Německu (kontrolka) a po návratu do ČR se z toho vyklubal volný řemen. Na to, co to auto najelo, si opravdu nevzalo moc.
S cenou vstřikovačů jsi zcela mimo - sada nových stojí 40 000 Kč a 20 000 Kč je tedy z toho polovina, to mi nepřijde jako pohadka o levnější repasi. Pokud mi řekneš, kde Ty osobně nakoupíš 4 nové vstřiky na Mondeo za 20 000, okamžitě poradím všem kamarádům aby tam jeli taky.
Mimochodem, když nakupuješ repasovaný díl, starý tam samozřejmě musíš ponechat, jinak nebudou mít z čeho dělat repasy. 😄
Hodně si protiřečíš a máš v tom trochu hokej.
K ničemu a nikomu se nemodlím, tedy nejsem pobožný 😄
Motory TSI jsou průšvih už po 2 letech provozu, o tom už není žádná také.
Víme a četl jsem to. Jisté je jedno - pokud někdo tankoval dobrou naftu a měnil řádně a včas filtry paliva, neměl problém. Naše Mondeo - služební - má najeto cca 290 000 km a stále, stále jsou tam původní vstřiky. A alternátor mi chtěli vyměnit v Německu (kontrolka) a po návratu do ČR se z toho vyklubal volný řemen. Na to, co to auto najelo, si opravdu nevzalo moc.
S cenou vstřikovačů jsi zcela mimo - sada nových stojí 40 000 Kč a 20 000 Kč je tedy z toho polovina, to mi nepřijde jako pohadka o levnější repasi. Pokud mi řekneš, kde Ty osobně nakoupíš 4 nové vstřiky na Mondeo za 20 000, okamžitě poradím všem kamarádům aby tam jeli taky.
Mimochodem, když nakupuješ repasovaný díl, starý tam samozřejmě musíš ponechat, jinak nebudou mít z čeho dělat repasy. 😄
Hodně si protiřečíš a máš v tom trochu hokej.
K ničemu a nikomu se nemodlím, tedy nejsem pobožný 😄
Win: wine podival sem se do diskuze 2,2tdci asi po 3 letech a frci to stale ve stejnem duchu, kdysi jsi stale sliboval vybuch prusvihu 1,9 tdi pd a kdyz se zadny nekonal tak ted to stejne slibujes koncernovemu motoru tsi.
Jak to bylo se spolehlivosti tdci mondei do roku 2007 vime myslim oba, mimochodem pripsal jsem ti tam svoji posledni rekapitulaci 😄
Taktez uz neverim pohadkam o levne repasi vstriku 😄 Realita co jsem zazil ja je spis ta ze ti prodaji za plnou cenu novych, cca 20 kkc vstriky repasovane a bonus z toho maji oni sami (nechteli mi stare vratit, prymje musi za cca 2kkc kus odevzdat jako protihodnotu)
Jsi znalec to je fakt ale jiste poboznej 😄
Jak to bylo se spolehlivosti tdci mondei do roku 2007 vime myslim oba, mimochodem pripsal jsem ti tam svoji posledni rekapitulaci 😄
Taktez uz neverim pohadkam o levne repasi vstriku 😄 Realita co jsem zazil ja je spis ta ze ti prodaji za plnou cenu novych, cca 20 kkc vstriky repasovane a bonus z toho maji oni sami (nechteli mi stare vratit, prymje musi za cca 2kkc kus odevzdat jako protihodnotu)
Jsi znalec to je fakt ale jiste poboznej 😄
Asi první bych si odpověděl na otázku proč 2-3 roky staré, když na nové dostaneš slevu kolem 30% z ceníku. Trochu slev z nároků na výbavu a máš auto nový a v záruce. Já jezdím 2009/2010 2,0 tdci 103kw, aktuálně 61 tis a jsem vcelku spokojený. Ano, když budeš chtít, najdeš víc navoněný auta než tohle, ale pokud hledáš kus auta za rozumný peníze, budeš spokojený. Na pár věcí si musíš zvyknout, ale jako celek je to ok. DPF u Fordu není řešeno zrovna šťastně, zejména jeho regenerace, která se zapne třeba při popojíždění na parkovišti a ty si pak "užíváš" to dunění rozpáleného výfuku, o smradu ani nemluvě. Navíc pokud jezdíš trochu více ve městě jako já, zapomeň na intervaly po 20 tis km. Realita je tak 16-17 tis, potom už volá po servisu. Výhodou je, že servis samotný je poměrně levný. Řekl bych, že levnější, než u octavie, kterou jsem měl dříve. Takže, mondeo jistě není vozem dokonalým, ale poměrem cena/výkon budeš těžko hledat jinde
Mondeo je laciný proto, že je laciný při pořízení. Mondeo 1,6TDCi 85kW ve slušné výbavě nový koupíš za 480tis, za kolik očekáváš, že se bude prodávat po roce a 20tis provozu?
Kamarád má Mondeo 2008 2.0TDCi odnova, dneska má 350tis km a udělal rozvody. Vše včetně spojky a setrváku, dílů na podvozku a dílů na motoru je původní. Otec 230tis stejný stav, jen tlumiče by už chtěly.
Mondeo je držák a je to dobrý auto. Když si zvykneš na interiér, je to nejlepší volba.
Kamarád má Mondeo 2008 2.0TDCi odnova, dneska má 350tis km a udělal rozvody. Vše včetně spojky a setrváku, dílů na podvozku a dílů na motoru je původní. Otec 230tis stejný stav, jen tlumiče by už chtěly.
Mondeo je držák a je to dobrý auto. Když si zvykneš na interiér, je to nejlepší volba.
pokud jdes do dva tri roky stareho dieslu tak no problem, radeji priplat za mene km, ale overenych. Urcite ber 2,0Tdci z toho bude velky vyber)
My mame Mondea v benzinu a no problem..jak s 2,5T ktere bude mit uz 4 roky (otec ceka na nove a to ma byt az pristi rok) a ja s 2,0 ecoboost taky no problem a to mam uz 100tis. najeto..ale ten muj se zacal montovat az v pulce 2010 a ceny ojetin jsou doost vysoke 😄
Bez problemovy je 2,016v ..ale samozrejme bez turba je to spise na pohodovejsi jizdu..Mondeo je uz kus auta.
My mame Mondea v benzinu a no problem..jak s 2,5T ktere bude mit uz 4 roky (otec ceka na nove a to ma byt az pristi rok) a ja s 2,0 ecoboost taky no problem a to mam uz 100tis. najeto..ale ten muj se zacal montovat az v pulce 2010 a ceny ojetin jsou doost vysoke 😄
Bez problemovy je 2,016v ..ale samozrejme bez turba je to spise na pohodovejsi jizdu..Mondeo je uz kus auta.
Dik za odpovede. Ja zatial s dieselom nemam ziadne skusenosti preto sa ich trochu bojim. Niekde som tu cital, ze zvykli byt poruchove, ale za tie roky sa to mohlo zmenit. Prave toto sa snazim ujasnit si.
Já nemám žádné náboženství .... >😁 A v Mondeu předchozího typu (2000-2007) jsem najezdil 200 000 km. 😄
Neříkám kup to - říkám není třeba se bát. 😄
Neříkám kup to - říkám není třeba se bát. 😄
Mondea 2,0 TDCi 2009 a výše - minimální poruchovost všech uvedených komponentů. Problémy skončily s odchodem Fordích motorů v roce 2008.
DPF závisí na stavu vstřikovačů - repase vstřikovačů výměnou trysky, aby bylo zajištěno lepší rozprášení nafty a tím pádem lepší spalování - stojí cca 2000 Kč, což není tak mnoho.
Atmo benzíny - líné mrd-ky.
Turbo benzíny - vysoká spotřeba a složitost prakticky stejná jako u turbodieselů - jsou tam turba, EGRy, čerpadlo, rail, vstřikovače jako common rail u dieselu.
Neměl by být problém sehnat auto s minulostí v ČR nebo v SR. Dieselů 2009 a výše není třeba se bát.
DPF závisí na stavu vstřikovačů - repase vstřikovačů výměnou trysky, aby bylo zajištěno lepší rozprášení nafty a tím pádem lepší spalování - stojí cca 2000 Kč, což není tak mnoho.
Atmo benzíny - líné mrd-ky.
Turbo benzíny - vysoká spotřeba a složitost prakticky stejná jako u turbodieselů - jsou tam turba, EGRy, čerpadlo, rail, vstřikovače jako common rail u dieselu.
Neměl by být problém sehnat auto s minulostí v ČR nebo v SR. Dieselů 2009 a výše není třeba se bát.
Zdravim. Uvazujem nad kupou ojazdeneho Mondea 2-3 roky stareho. Chcel by som benzin, lenze tych je ako safranu. Takze asi diesel. A ked diesel tak 2.0L. Lenze pri nich sa desim servisnych nakladov. Moja otazka je, po kolkych kilometroch zhruba mozem ocakavat, ze mi odide zotrvacnik, turbo, DPF alebo vstrekovace? A mam este jednu dolezitu otazku: preco su MOndea take lacne? Ake su vase skusenosti, mam si radsej priplatit za Passat, alebo dat od nafty ruky prec a ist radsej do niecoho s benzinom. Momentalne jazdim na i30CW 2.0L benzin . Rocny najazd okolo 30kkm. Dik.
Snad jen spotřeba u mojí 2,2 je vyšší, než bych si představoval, asi daň ekologii a hmotnosti auta. .... Se čtyřmi koly na střeše jsem se na dálnici těžko dostával pod 10 litrů......Toš tak.