Jen jsem zvědav, kdy začne pininfarina vyrábět kuchyňskou techniku anebo rovnou kočárky pro děti... ty maj taky nulové emise... 😒 Ach jo, kam ten svět jenom spěje...
T613
0
Kašli na emise. Čím dál tím více lidí se chce zbavit benzínu/nafty jako takové. 😉
Pierro
0
Až já se budu chtít zbavit emisí, tak začnu jezdit na kole...
T613
0
To přestaneš jíst i fazole? >😒]
Pierro
0
ne ne jen komplet přejdu na biostravu.... >😒]
T613
0
chápu uzavřený cyklus >😒] :yes:
Guzz
0
Rodiče mají od Pininfariny sporák... A ten, ač je plně elektro, nulové emise rozhodně nemá >😁
0
Pininfarina uz kuchynske linky dela s Gorenje a vsadim se, ze uz dela i kocarky (minimalne design) holt na necem vydelavat musi, kdyz ma ted financni problemy 😉
Ale popravde, tohle mi pripada jako jedno z moznych realnych reseni dnesnich problemu, urcite je to lepsi nez "hazet" do nadrzi jidlo...
Akorat bude potreba postavit polno novych elektrickych zdroju a to nam nasi zeleni asi nedovoli (mam ted na mysli predevsim atomovky, protoze ty maji dostatecny vykon, aby utahly naroky techto vozidel)
jako mozna alternativa, ale trochu vzdalenejsi mi prijde "auto na vzduch" ktere vznika ve francouzsko-spanelske kooperaci
MikyJ
0
Ten patent koupila Tata, ne?
0
tata patri podle mne jen do jejich vyrobniho programu a budou tam vyrabet automobily pro indicky trh, ale myslim, ze je primo nekoupila
0
pininfarina je designerksa firma, design spotrebnivh veci tedy netreba brat jako nouze, ale jen sire zaberu. Co se tyka auta na vzduch, nejde tam nahodozu o pohon na stlaceny vzduch, pri ktereho stlacovani se spotrebuje vice energie nez to pak vyda?
Ale popravde, tohle mi pripada jako jedno z moznych realnych reseni dnesnich problemu, urcite je to lepsi nez "hazet" do nadrzi jidlo...
Akorat bude potreba postavit polno novych elektrickych zdroju a to nam nasi zeleni asi nedovoli (mam ted na mysli predevsim atomovky, protoze ty maji dostatecny vykon, aby utahly naroky techto vozidel)
jako mozna alternativa, ale trochu vzdalenejsi mi prijde "auto na vzduch" ktere vznika ve francouzsko-spanelske kooperaci