Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Caute,chci koupit nakou ojetinu do cca 60litru.Nekde jsem narazil na Citroena CZ 1.4i /1992,142000km,55kv,75ps,nebourany,atd./… nejake zkusenosti s citroeny,nebo koupit treba neco od forda nebo vw?nebo poradte naky link tykajici se me otazky.diky za vsecky odpovedi.
sory za 2 stejne odkazi.nejak jsem se preklepl.smazte jeden pls.
ZX je naprosto pohodove auto. Moc to nezere, slusne vykony. Spolehlivy motor, kastle pozink. Je to uplne to same jako Xsara, jen starsi design. Jo a je dost prostorne, oproti stejne tride v konkurenci. Jestli chces vylejt vic penez za stejnou muziku, jdi treba do toho Golfa 😄 asi taky nebude spatnej.
Kup si radši Lancii,konkretně Dedru. Je to lepší prosteornější auto.
ZXka se neboj. Ja ho mel asi rok a pul a nemel jsem s nim jedinej problem. Bylo to rv 1993 a ja ho mel od podzimu 2000 do leta 2002. Jediny, co jsem menil byl spotrebak (vyfuk, desticky,...)
hm tak jsem to ZX omrkl a je v nic moc stavu.asi pujdu do nakeho golfu.ted jsem nasel pobliz meho bydliste golfa 1,6 GL [odkaz] ,vypada dobre,jeste ho musim zajet omrknout,ale ta cena,neni to moc :?:
Neblbni. Za tu cenu máš Lancii Dedru a ta je o dost lepší než nějaky Golf
Jestli Ti můžu dopuručit, tak si kup Nissana Primeru... Je na Tobě, jestli 1,6 (90PS), nebo 2,0 (+-130PS)... Je to bezproblémový auto, spolehlivý, prostorný a neuvěřitelně pohodlný... r.v.90-94 okolo 60tis. určitě seženeš...

My jsme měli ji přechodně měli... Obr. zde

Už je dávno prodaná... Dej si pozor na korozi a neber diesely...
Ty obrázky jsou na [odkaz]