0
Zdar *
Přejít do diskuze
autíko mám r.v.1996 najeto 48.tis. km jistých, uvažoval jsem o novém .. akce nové je lepší... ale teď uvažuju,že si ho nechám tak ještě na cca 20- 30 tis.km. - ujedu cca 10 - 15 tis. za rok.... pak se uvidí... auta letí z ceny jako šílená, a tak asi stejně počkám.... díkas za tipa ,,, ale civička ne, mám dvě malé děti , rodinku, uvažuju o rodinném autě, mějte se a zatím...
Jo tydle vidle...
Kamos ma Civic USA automat z roku 1985, na ten vek pekny, akorat prevodovka uz doziva, motor je tam uz davany 3.
Kamos ma Civic USA automat z roku 1985, na ten vek pekny, akorat prevodovka uz doziva, motor je tam uz davany 3.
Do '96 sa vyrabali vsetky civiky s uzkymi reflektormi. Od '96 (siesta generacia) sa v japonsku vyrabala s tymi zabimi (velkymi) reflektormi, no v UK sa vyrabala s inymi, mensimi (verzie 5D a aerodeck, mozno aj niektore 4D..?). Podla tych velkych reflektorov spoznas japonsku verziu 6. generacie Hondy civic. Su ludia, ktori kydaju na Hondy prave preto, ze sa ulakomili na 5D verziu z UK.
Tak to bych se hádal! Ani současná generace Civicu z UK není zdaleka OK (např. "potkaný motor" v cca 65 tis. km kvůli konstrukční závadě v rozvodech)... To už na tom byla mnohem lépe coupé (dlouhá) verze z USA z pol. 90. let.
Bohuzial, ako som tu uz pisal, Civic 5D sa vyrabal v Anglicku a je poruchovy, co sa o 3D povedat neda. Civic je skratka to spravne riesenie, ale ber len tie s japonskymi ocami (tie velke reflektory)..
A za kolik ji prodavas???
Podle tveho prizpevku te asi jenom proste nebavi, za 130 000 sezenes ve slusnem stavu hodne aut, ale jak bylo receno, musis mist kliku...
Muj typ: Honda Civic 5D.... Vetsinou po rane, jinak v dobrem stavu. 1996 za 130 000, v benzinu maly objem - vysoky vykon
Podle tveho prizpevku te asi jenom proste nebavi, za 130 000 sezenes ve slusnem stavu hodne aut, ale jak bylo receno, musis mist kliku...
Muj typ: Honda Civic 5D.... Vetsinou po rane, jinak v dobrem stavu. 1996 za 130 000, v benzinu maly objem - vysoky vykon
Na auto je treba miti kliku .Jestli te jenom nebavi tak to vyzen z hlavy.Jestli je dobra a nestezujesi si tak mne ver ze at koupis co koupis musis miti znova stesti tak stastnou volbu.
Pokud jsi tu filcku kupoval novou popr je v dobrem stavu tak bych si ji radsi nechal nez koupit njakou ojetinu a pak do ni strkat tezky prachy