0
Vrže každé auto a v této cenové kategorii zvlášť. Tak to neřeš.
Přejít do diskuze
Za vrzganie interieru este nikomu nevymenili auto 😊
Ja som vrzgoty vo svojom aute vyriesli nastriekanim silikonoveho oleja na miesto vrzgania, vadrzi to tak pol roka a potom treba znovu. Treba iba najst zdroj a trafit sa olejom.
Vrzhoty v servisoch vacsinou neodstrania, dokonca este rozladia nieco ine 😞
Ja som vrzgoty vo svojom aute vyriesli nastriekanim silikonoveho oleja na miesto vrzgania, vadrzi to tak pol roka a potom treba znovu. Treba iba najst zdroj a trafit sa olejom.
Vrzhoty v servisoch vacsinou neodstrania, dokonca este rozladia nieco ine 😞
Ahoj.Mam Nové Polo,rok výroby 2003,motor 1,4 55kW a som s ním spokojný,jediné,čo ma hnevá,je vrzgot na strane spolujazdca na vrchu prístrojovky zhruba v mieste pravej strany výduchu ofukovača čelného skla.Podľa mňa to vrzga výduch ofukovača o vrch prístrojovky.Už 2x to opravovali v servise,vydržalo to zopár mesiacov a teraz to začalo tretíkrát znova.Čo s tým?Je nejaká možnosť auto vrátiť,prípadne získať nejakú zľavu,prípadne ako to opraviť?(auto má 2ročnú záruku).
Prosím,poraďte,čo s tým,alebo ako problém vyriešiť.Alebo ak máte nejaký manuál(prípadne servisný manuál),kde je nakreslené miesto spojenia výduchu ofukovača čelného skla s vetracou mriežkou na vrchu prístrojovky,tak mi ho prosím pošlite na moju adresu xcbiker@pobox.sk .Alebo tiež ak máte nejaké obrázky,ako to vyzerá pod prístrojovkou po jej odobratí(odkrytovaní).
Dík.
Prosím,poraďte,čo s tým,alebo ako problém vyriešiť.Alebo ak máte nejaký manuál(prípadne servisný manuál),kde je nakreslené miesto spojenia výduchu ofukovača čelného skla s vetracou mriežkou na vrchu prístrojovky,tak mi ho prosím pošlite na moju adresu xcbiker@pobox.sk .Alebo tiež ak máte nejaké obrázky,ako to vyzerá pod prístrojovkou po jej odobratí(odkrytovaní).
Dík.