22 komentářů
0
Úplná odysea tenhle automobil. Díky za článek.
Opravte prosím: Ještě předtím, než z krušnohorského podhůří v prosinci 1981 vyjely definitivně poslední kusy - že by u Vrchlabí nebyly Krkonoše?
"Převodné ústrojí mělo synchronizovanou pouze jedničku." Bylo to naopak. Čtyřkvalt byl synchronizovaný od II. do IV. stupně. Zpátečka samozřejmě ne... Jednalo prakticky o převodovku Spartak/Octavie. Změnu doznalo akorát víko převodovky a fakt, že místo kardanů byly použité pryžové silentbloky.
Akorát u pohřebáku byl prý "špacírkvalt". Ten jsem ale nikdy neviděl.
Akorát u pohřebáku byl prý "špacírkvalt". Ten jsem ale nikdy neviděl.
Děkuji za komentáře ode všech, nevím, jak se mi tam dostaly Krušné hory a ta pomotaná synchonizace (správně je to skutečně naopak). Nepozornost, text jsem kontroloval několikrát. Až najdu chvilku, tak to opravím, Ještě jednou díky všem!
Tak jsem opravil, ty Krušné hory jsou fakt ostuda, kaji se, ale já tušil, že mi tam někde zůstaly, nebo jsem tu chybu vyrobil při závěrečné korektuře stylistiky.... Těžko říct. Synchronizaci jsem taky pomotal sám. Ve zdrojích byla určitě dobře 😄 K redukci: měl ji určitě prototyp z roku 66 (zmíněno v textu, alespoň doufám...). Většina pramenů uváděla i to, že byla v sérii kvůli pomalé jízdě v průvodech. Hodila se určitě, ale vlastní zkušenost s pohřebákem nemám 😄. Jinak, v článku určitě není všechno, snažil jsem se vypíchnout jen důležité věci - a v modernizacích je taky dost hokej, hlavně v těch tazáckých.
Tak v polovině 80. let minulého století na kraji Králové Hradce (nikoliv v malé zahrádce) poblíž fotbalového hřiště v Plotištích stávala bílá dvanáctsettrojka, která měla místo humpoláckých reflektorů z Avie velkoplošná přední světla s vestavěnými blinkry z tehdejší řady Š 105/120 model M. Ač dílo amatéra, vypúadalo to moc hezky.
A ten kšilt a hranatá světla rozhodně ne před rokem 1981 ale až 1985, nazývalo se to pak Š 1203 M.
Dobrý den, v mém textu stojí toto: "Ještě předtím, než z krkonošského podhůří v prosinci 1981 vyjely definitivně poslední kusy, prošla další modernizací, kterou charakterizovaly hlavně hranaté světlomety a absence „kšiltu“ nad čelním sklem. Ale cesta tohoto modelu do sériové výroby byla ještě dlouhá, přišly jízdní zkoušky a ve skutečnosti byla zahájena v Trnavě až v roce 1985. Ze Škody 1203 se tak stal TAZ-Š 1203M. Na linky se nakonec dostala i tovární verze Camping, ale ve velmi malých počtech."
Nerozumím, proč mi opravujete chyby, které jsou v článku správně? Provní prototypy modernizované verze vznikly skutečně ještě ve Vrchlabí, Škodovka má v archivu datovanou fotku rokem 1981. Probíhala spousta zkoušek (také v ÚVMV), hlavně kvůli spotřebě paliva. Co se týče toho posilovače brzd a dvouokruhového systému, rok 1980 byl nejstarší, který se mi podařilo dohledat. Některé prameny tvrdily dokonce, že přišly až v TAZu ve zmíněném roce 1985, což už mi přišlo docela přitažené za vlasy. Ale pokud je to špatně, mohu pochopitelně opravit.
Nerozumím, proč mi opravujete chyby, které jsou v článku správně? Provní prototypy modernizované verze vznikly skutečně ještě ve Vrchlabí, Škodovka má v archivu datovanou fotku rokem 1981. Probíhala spousta zkoušek (také v ÚVMV), hlavně kvůli spotřebě paliva. Co se týče toho posilovače brzd a dvouokruhového systému, rok 1980 byl nejstarší, který se mi podařilo dohledat. Některé prameny tvrdily dokonce, že přišly až v TAZu ve zmíněném roce 1985, což už mi přišlo docela přitažené za vlasy. Ale pokud je to špatně, mohu pochopitelně opravit.
Tak, ten posilovač jsem přehlédl, dostal se do aut dle článku v dobovém Světě motorů (číslo 13/74) při modernizaci v roce 1974. Nikoli 72-73, jak uvádíte Vy. Bohužel SM neuvádí, zda byly brzdy jedno-, či dvouokruhové, sázel bych na první možnost.
ad "Podélně umístěný agregát se pod krátkou příď rozhodně nevešel, zasahoval tedy do interiéru mezi sedadla řidiče a spolujezdce"
Nesmysl. Motor v krátké přídi vůbec není, před motorem je místo i v kabině. Motor je mezi sedačkami od opěradla po předek sedáku, k přídi se vůbec neblíží.
Nesmysl. Motor v krátké přídi vůbec není, před motorem je místo i v kabině. Motor je mezi sedačkami od opěradla po předek sedáku, k přídi se vůbec neblíží.
" která měla stejně jako běžný van dvojici bočních oken, pouze místo třetích se nacházel plech"
Další nesmysl, standardní van byl zaplechovaný i tam, kde com měl tu dvojici oken.
Vzdávám korekturu, zbytek článku je tedy považovatelný za celý nedůvěryhodný.
Další nesmysl, standardní van byl zaplechovaný i tam, kde com měl tu dvojici oken.
Vzdávám korekturu, zbytek článku je tedy považovatelný za celý nedůvěryhodný.
Motor ještě lehce opravím, ale možná by bylo dobré si přečíst odstavec o COMu celý, nikde není popřeno, že by neexistovaly zcela zaplechované dodávky 😄 Škoda, že jste větu vytrhl z kontextu. Dokonce se vyráběly i verze, které měly na jedné straně druhé okno skleněné a na opačné zaplechované, kromě toho, že byla zalepená i obě třetí. V archivu mám zpočátku výroby však jen vany, které měly druhá boční okna obě skleněná a třetí plechová P.S. Kdo jste, že za neexistující první částí mailové adresy používáte koncovku auto.cz
Tímto žádám veškeré diskutéry, aby pokud možno uváděli funkční mailové adresy a na případné chyby upozorňovali slušně. Maily vidět v komentářích nejsou a usnadní případnou pozdější komunikaci, která nemusí probíhat zde na fóru. A navíc není jasné, kdo píše jaké příspěvky, když se pokaždé podepíše jinak. Nejsem neomylný, leč chyby jsem schopen opravovat poměrně rychle - a tento "nedůvěryhodný" článek sdílí, ovšem pochopitelně v dobrém na sociálních sítích dokonce i "konkurence". Pokud je pisatel nejnovějších příspěvků z auto.cz, tak by měl použít raději jiný komunikační kanál. Děkuji.
Predovšetkým si myslím že neustále kritizovať je ľahšie než napísať články. Berúc do úvahy, že väčšinu článkov na tejto stránke píše pán Dragoun, je naivné si myslieť že v nich nebudú chyby. Neexistuje totiž človek ktorý by sa mal do posledných súčiastok vyznať vo všetkých typoch.
Preto prosím každého, aby sa k týmto článkom choval poctivo, sú totiž zdarma prístupné na internete a podobné informácie si môžete prečítať aj v renomovaných publikáciách za stovky korún. Ja si podobné články vždy cením, pretože predstavujú hodnotu.
A teraz k samotnému vozidlu Skoda 1203. Môj otec vlastnil tento typ celých 27 rokov, ako ojazdené auto si ho kúpil ešte pred pádom minulého režimu. Bolo to celkom spolahlivé vozidlo, v prípade poruchy zas ľahko opravitelné.
Z histórie by ma zaujímalo, či prototyp, ktorý je údajne v rukách múzea, je ten istý žltý, ktorý bol vystavený nedávno vo Vrchlabí počas jubilea továrne.
Ďalej stále som nenašiel informáciu o tom, v ktorých rokoch sa 1203-ky montovali s hranatými svetlami s chromovanými rámčekmi? Údajne to boli svetlá z Avie, neviem to potvrdiť.
Ešte pred zavedením hranatých svetiel vznikol aj tento prototyp😒br />http😐/www.youtube.com/watch?…
Presne takýto, ale v prevedení mikrobus som raz odfotil v premávke. Až po objavení tohto video som zistil, že mohlo ísť o ďalší prototyp.
Mimochodom, dodnes sa zachoval aj bordový prototyp TAZ so svetlami z Felicie.
Preto prosím každého, aby sa k týmto článkom choval poctivo, sú totiž zdarma prístupné na internete a podobné informácie si môžete prečítať aj v renomovaných publikáciách za stovky korún. Ja si podobné články vždy cením, pretože predstavujú hodnotu.
A teraz k samotnému vozidlu Skoda 1203. Môj otec vlastnil tento typ celých 27 rokov, ako ojazdené auto si ho kúpil ešte pred pádom minulého režimu. Bolo to celkom spolahlivé vozidlo, v prípade poruchy zas ľahko opravitelné.
Z histórie by ma zaujímalo, či prototyp, ktorý je údajne v rukách múzea, je ten istý žltý, ktorý bol vystavený nedávno vo Vrchlabí počas jubilea továrne.
Ďalej stále som nenašiel informáciu o tom, v ktorých rokoch sa 1203-ky montovali s hranatými svetlami s chromovanými rámčekmi? Údajne to boli svetlá z Avie, neviem to potvrdiť.
Ešte pred zavedením hranatých svetiel vznikol aj tento prototyp😒br />http😐/www.youtube.com/watch?…
Presne takýto, ale v prevedení mikrobus som raz odfotil v premávke. Až po objavení tohto video som zistil, že mohlo ísť o ďalší prototyp.
Mimochodom, dodnes sa zachoval aj bordový prototyp TAZ so svetlami z Felicie.
Pane Ivkoviči, děkuji, nejde o to, že jsou články k dispozici zadarmo, snažím se samozřejmě chyby nedělat, nebo je alespoň omezit na minimum. Co se prototypu týče: pokud máte na mysli poslední 979-V (195😄, tak ten, který je v depozitáři Škodovky, je skutečně žlutý. Vaše video je zajímavé, tohle auto se evidentně do výroby nedostalo a světla mi taky připomínají avii. Podle dobového článku ze Světa motorů (1985) modernizovaný TAZ Š 1203 M chrom na světlech neměl. Vámi zmíněný TAZ se světly z Felicie najdete v galerii - http😐/veteran.auto.cz/…3_xy/1965_20.jpg . Zdroje uvíděly, že se jedná o ročník 1993, pokud se nepletu, je ale mladší (1995). Devadesátý třetí je trochu zcestný, pokud TAZ nedostal zmíněná světla dříve, než se objevily v sériové výrobě. Dobové tištěné zdroje jsem neměl při psaní článku k dispozici a občas skutečně hledám odlišnosti hlavně podle fotek... Zjištěná fakta opravuji i během psaní článků, člověk sem tam zjistí, že některé zdroje zkrátka a dobře básní.
Ďakujem za odpoveď.
Myslím si že chromované svetlá sa objavovali v rokoch modernizácie, teda okolo roku 1985. Súdim to podľa niektorých exemplárov.
Prototyp TAZ bol určite vyrobený v roku 1995, naživo som bol pri premiére toho vozidla na autosalóne v Nitre. Súčasne sa vyrobila aj zelená dodávka, ktorá mala vzadu svetlá z Felicie Pick-up, rovnako ako na striebornom aute pána Jirouša.
Ešte pripomeniem, že aj modrý mikrobus v článku, ktorá má plastovú masku súčasne s nápisom Škoda na čele, bol vyrobený nedávno vo firme OCELOT. Výrobca je ochotný totiž na prianie zákazníka vyrobiť aj repliku pôvodného modelu. Že sa tam trošku pomiešali detaily asi nevadí, auto je totiž úplne nové, no vyzerá ako 40 ročné. Predané bolo fanúšikom Škoda z Holandska.
Myslím si že chromované svetlá sa objavovali v rokoch modernizácie, teda okolo roku 1985. Súdim to podľa niektorých exemplárov.
Prototyp TAZ bol určite vyrobený v roku 1995, naživo som bol pri premiére toho vozidla na autosalóne v Nitre. Súčasne sa vyrobila aj zelená dodávka, ktorá mala vzadu svetlá z Felicie Pick-up, rovnako ako na striebornom aute pána Jirouša.
Ešte pripomeniem, že aj modrý mikrobus v článku, ktorá má plastovú masku súčasne s nápisom Škoda na čele, bol vyrobený nedávno vo firme OCELOT. Výrobca je ochotný totiž na prianie zákazníka vyrobiť aj repliku pôvodného modelu. Že sa tam trošku pomiešali detaily asi nevadí, auto je totiž úplne nové, no vyzerá ako 40 ročné. Predané bolo fanúšikom Škoda z Holandska.
Já děkuji za potvrzení mé domněnky o roce výroby 1995, pokud se nepletu, v textu ho mám. K modrému mikrobusu - myslíte tento? http😐/veteran.auto.cz/…3_xy/1974_21.jpg Kdyžtak ho ještě přesunu a popisek opravím. Díky.
Áno, je to tá fotka.
Konkrétny kus bol vyrobeny okolo roku 2011.
Konkrétny kus bol vyrobeny okolo roku 2011.