No až tak som to neporovnával z inými značkami, lebo sa mi R páči a servis mám pod oknami.
Takže kúpil som Grand scénic LUXE, dizajn Dynamigue cena podľa ceníka 843 litrov k tomu + prkotinky za 60. No a teraz začnem odratávať, boli dni renoltu takže - 30, akcia renoltu - 54 ( cena grandu za cenu klasického scénika), chyba zo strany predavača - 36, našťasie si potom stál za slovom >😁 a k tomu zimné pneumatiky s diskami, takže suma sumárom niečo vyše 783.
Takže kúpil som Grand scénic LUXE, dizajn Dynamigue cena podľa ceníka 843 litrov k tomu + prkotinky za 60. No a teraz začnem odratávať, boli dni renoltu takže - 30, akcia renoltu - 54 ( cena grandu za cenu klasického scénika), chyba zo strany predavača - 36, našťasie si potom stál za slovom >😁 a k tomu zimné pneumatiky s diskami, takže suma sumárom niečo vyše 783.
vcera som sa v nej viezol a nenasiel som nic, co by sa mi nepacilo.
6 lidi bezne vozit nepotrebuju. Ted mam Civic 5D a FR-V je jen o cca 11 cm sirsi! Az pujdu na garancku, urcite to FR-V prolezu.
.................. kto ví ten ví
.............. budúci víkend môžeš skúsiť popreháňať tých " pár koníkov ", snáď už bude v garáži 😉 a potom uvidíš