Mrknete vy co potrebujete ND na vase milacky na www.vseproauto.cz snad tam bude neco co potrebujete. 😉
Dobry Den,
Shanim zadni mlhova svetla na dovoz Jeep Grand Cherokee Limited rok vyroby 2000 (dovezeno z USA).
Dekuji za informace,
Honza :roll:
Shanim zadni mlhova svetla na dovoz Jeep Grand Cherokee Limited rok vyroby 2000 (dovezeno z USA).
Dekuji za informace,
Honza :roll:
ja uz mesiace zhanam na megane '96 spodok predneho naraznika (spoiler).. autor diskusie urcite vie, co myslim. nedokaze niekto poradit? vsade mi nukaju len cely naraznik, ale ten vobec nepotrebujem.
Sklo zpětného zrcátka se prodává v Autokelly pod obj. kódem 28.16.216-7 a stojí 394,-kč MOC >😁 >😁 >😁
Také bych se chtěl zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti, kde shánět náhradní díly na Mercedes (C-280;1995). Krom oficiálního zastoupení mi nikdo nepomohl (Elit, Temposervis, Autokelly, Auto Štangl...). Nebo alespoň nějakou technickou literaturu.
Diky
Diky
POTREBUJI PORADIT... JAK SE U NAS ZHANEJI NAHRADNI DILY NA PEUGEOT 106, A JESTLI JSOU MOC DRAHE. DIK ZA ODPOVED
Vzhledem k tomu, že Elektronische TeilenKatalog pro BMW je normálně ke stažení na některých ruských stránkách a určitě na DC++, nebude cesta k tomu samému od Opelu snad tak složitá.
Tohle seženeš pouze ze známosti a s tím, že to NIKOMU DALŠÍMU nepřepustíš. Proto je mi líto - navíc konkrétně na Opela stejně nic nemám!
For: Mitsi, resp. znalci motorizmu
Prosím poradiť kde by som zohnal katalóg nahradných dielcov napr. na Opel Astra - najlepšie cez internet. Viem, že servisy takéto katalógy maju na počítači. Dá sa takýto program zohnať resp. prosím kdo ho má, mohol by mi ho mailom (alebo cez www.uschovna.cz) poslať?.
Ďakujem
Prosím poradiť kde by som zohnal katalóg nahradných dielcov napr. na Opel Astra - najlepšie cez internet. Viem, že servisy takéto katalógy maju na počítači. Dá sa takýto program zohnať resp. prosím kdo ho má, mohol by mi ho mailom (alebo cez www.uschovna.cz) poslať?.
Ďakujem
Určitě seženeš 😄