Lubos.1
0
Mimochodom Type-R za 850 000 kujpis, lebo ofocoalne stoji 879 000, na zlave sa bude dat v pohode dohodnut.
Přejít do diskuze
Nedávno som videl reklamu na super akciu. MAZDA 6 za 650 000. Je to určite inteligentnejšie ako pchať do 3-ky najdrahší motor a plnú výbavu. Inak 6-ka nie je ani veľká ani malá - tak akurát. Takže ja by som to videl asi tak...
No pokud ti moc nezáleží na velikosti, ale spíš na výkonu, tak bych za ty peníze šel do Hondy TypeR. 😄
Zdravim vsetkych,
Planujem si kupit nove auto, a vyslo mi to na Mazda 3 2.0 sedan vo vybave Sport . Ale stale som si nie isty na 100% ze je to spravna volba. Nepotrebujem zrovna velke auto a nech ma aspon slusny vykon. Mazda to splna, super vybava, dobry vykon, super jazdne vlastnosti atd. Vie mi niekdo dat padny dovod aby som sa este zamyslel pripadne mi navrhnut inu alternativu...je pre mna dolezite aby to auto malo charakter a tiez aby ho nemalo vela ludi (octavia a spol) ... Co vy na to???
milo
Planujem si kupit nove auto, a vyslo mi to na Mazda 3 2.0 sedan vo vybave Sport . Ale stale som si nie isty na 100% ze je to spravna volba. Nepotrebujem zrovna velke auto a nech ma aspon slusny vykon. Mazda to splna, super vybava, dobry vykon, super jazdne vlastnosti atd. Vie mi niekdo dat padny dovod aby som sa este zamyslel pripadne mi navrhnut inu alternativu...je pre mna dolezite aby to auto malo charakter a tiez aby ho nemalo vela ludi (octavia a spol) ... Co vy na to???
milo