Diky za tip, aj ked u tak noveho auta by som nepredpokladal, ze odidu
silentbloky. Myslel som, ci by obecne nemohol byt problem v prevodovke.
( Chybny kus, a to by uz nebol lacny spas. Ale zaruka je 2 roky, takze som zatial v klude... )
silentbloky. Myslel som, ci by obecne nemohol byt problem v prevodovke.
( Chybny kus, a to by uz nebol lacny spas. Ale zaruka je 2 roky, takze som zatial v klude... )
Diky, no asi to necham az do prehliadky a uvidim co mi povedia. Len dufam, ze nie nejaku hovadinu typu "to sa este nazabehlo, ved to mate kratko a musi sa to ulozit..." a po dvoch rokoch az vyprsi zaruka to bude potreba vymenit. Nemam zatial skusenosti z pristupom ludi u Fordu k zakaznikom, takze uvidime.
mam docela nove auto neceleho 3/4 roku a posledne som si vsimol, ze pri radeni to vyda zvuk, ako keby to mierne buchlo .Keby som tomu nevenoval pozornost, tak si toho zvuku clovek ani nevsimne a nerobi to vzdy. Pokusil som sa to otestovat ale zatial som nedosiel k nicomu ako sa toho zbavit. Ked pri radeni pustam spojku pomali, je to fajn, ked ju pustim rychlejsie, tak to niekedy "buchne" a niekedy nie. Pri rocnej urcite na to upozornim, ale namate s tym niekdo skusenosti ? Mam Fiesta 1.3 -2004. Diky za tipy.