0
Mistsi: Pro Volvo motory (115k) byl kod B4184S a pro Mitsubishi motory (122k) B4184S2. Ale po faceliftu nekdy okolo roku 2000 tam Mitsubishi motory prestali montovat.
Přejít do diskuze
Tak to tedy zírám: opravdu jsem ani netušil, že se GDI motory dávaly i do Volva - pak samozřejmě musely být kombinovány i s japonskými převodovkami...?
z me osobni zkusenosti. Pokud V40, tak jedine 2.0T. Nikdy jsme ji nevlastnil, ale jezdil jsem jak s 1.8 tak s T4 (kratky cas) a ta 2.0T mi prisla tak nejak nejlepsi z celkoveho pohledu
Mitsi: Tady se myslim mylis. Kdyz jsem pred 5 lety V40 kupoval, tak jsem si mohl vybrat z varianty 1.8 115 k (motor Volvo) a 1.8 122k (motor Mitsubishi). Prodejce mi ale rikal at Mistsubishi neberu, ze s nim maji mnohem vetsi problemy a ze to je japonsky motor a nedela mu dobre evropske palivo. Ale tak do podrobna jako jsi to napsal ty mi to nerekl
"Motor je od Volva narozdil od 1.8 od mitsubishi-prý měly nějaké problémy s chudou směsí."
- Motory 1,8 ve Volvu V40/S40 rozhodně nebyly od Mitsubishi, ale buď to byly originál Volvo nebo Renault. Dvoulitry Volvo v tomtéž voze za moc nestály, tedy kromě turba, které (pokud vím) existovalo ve dvou výkonových provedeních: s nízkotlakým a s "klasickým" přeplňováním.
- Motory 1,8 GDI v Mitsubishi Carismě, která je podvozkově naprosto shodná s Volvem S40/V40, neměly "nějaké problémy s chudou směsí", ony totiž byly speciálně konstruovány pro spalování chudé směsi (až 1:50) - přímý vstřik benzínu do válců. Byly by OK, kdyby evropské benzíny neměly 20x vyšší obsah síry, než japonský benzín, na který byly původně stavěny!
- Motory 1,8 ve Volvu V40/S40 rozhodně nebyly od Mitsubishi, ale buď to byly originál Volvo nebo Renault. Dvoulitry Volvo v tomtéž voze za moc nestály, tedy kromě turba, které (pokud vím) existovalo ve dvou výkonových provedeních: s nízkotlakým a s "klasickým" přeplňováním.
- Motory 1,8 GDI v Mitsubishi Carismě, která je podvozkově naprosto shodná s Volvem S40/V40, neměly "nějaké problémy s chudou směsí", ony totiž byly speciálně konstruovány pro spalování chudé směsi (až 1:50) - přímý vstřik benzínu do válců. Byly by OK, kdyby evropské benzíny neměly 20x vyšší obsah síry, než japonský benzín, na který byly původně stavěny!
Ahoj.Já mám V40 2.0 Turbo benzin.Co jsem slysel je tenhle motor nejlepsi varianta.Moje spotřeba je 8l na 100km.Líbí se mi dlouhé rychlosti stupně převodovky,v praxi se jezdí do 3000 ot/min.Turbo je nízkotlaké a zabíra už od nízkých otáček plynule-skoro nepoznám že tam je.Vím ještě o jednom co má stejný motor a má najeto 300tisíc.Motor je od Volva narozdil od 1.8 od mitsubishi-prý měly nějaké problémy s chudou směsí.Kdybych si měl vybrat diesla,tak pak jsou prý dobré ty novější common-raily TDI od PSA-Ford.Ty starší TD Renaulty prý nejsou dobré .
Bratranec ma V40 v nafte, tusim rok 1999,kupoval to na podzim asi za 200t. Ma to motor (asi i prevodovku) z Renaulta (1.9 dTi, shodou okolnosti mam stejny v Lagune - jak jsem to prohlizel tak az na par detailu stejny motor). Proto mozna ta nizsi cena, ale nerekl bych ze ten motor je spatny - ani jeden z nas nemel vetsi problem. Je to TDI celkem moderni koncepce. Auto celkem dobry, ale rekl bych ze ta moje Laguna je lepsi 😄
Ja mam Volvo V40 1.8 tu prvni serii .. Auto jezdi, docela bez problemu, ale neskutecne zere! Zadnej extra komfort, na dnesni dobu dost bida, ale neda se to srovnavat. Kupoval jsem ji v bazaru. Ma najeto 140tis. Zatim vymena jen "silent bloku", nevim jak se to presne jmenuje.
Toho auta se zbavuju a bude to asi dost problem .. porizovaci cena 300K pred rokem a pul .. dneska to vypada skoro na polovinu.
Ten motor je dost spatnej. Jak jsem psal zere a skoro vubec netahne (85kW). At jedes, jak jedes tech 9-10 litru si to bere. Na 100% ho nebrat!! Linej, hlucnej a nenasytnej
Na razeni si nestezuju je o dost lepsi po 140 tis. nez co jsem zkousel u nekterych novych aut. Zrovna vcera kdyz jsem jel, tak jsem si uvedomil ze nevydava vubec zadny pazvuky, coz mi prijde v porovnani s nekterymi novymi auty, co vrzou uz pri prvnich jizdach docela gut.
Ta cena za diesel je podezrele nizka, na druhou stranu se toho auta asi dost tezko zbavuje, tak mozna proto .. nebo corka😊 ?
Jak jiz nekdo psal, urcite tu prvni serii nebrat ..
Toho auta se zbavuju a bude to asi dost problem .. porizovaci cena 300K pred rokem a pul .. dneska to vypada skoro na polovinu.
Ten motor je dost spatnej. Jak jsem psal zere a skoro vubec netahne (85kW). At jedes, jak jedes tech 9-10 litru si to bere. Na 100% ho nebrat!! Linej, hlucnej a nenasytnej
Na razeni si nestezuju je o dost lepsi po 140 tis. nez co jsem zkousel u nekterych novych aut. Zrovna vcera kdyz jsem jel, tak jsem si uvedomil ze nevydava vubec zadny pazvuky, coz mi prijde v porovnani s nekterymi novymi auty, co vrzou uz pri prvnich jizdach docela gut.
Ta cena za diesel je podezrele nizka, na druhou stranu se toho auta asi dost tezko zbavuje, tak mozna proto .. nebo corka😊 ?
Jak jiz nekdo psal, urcite tu prvni serii nebrat ..
Ja mel 5 let V40 1.8 SE a byl oto z druhy ruky. Asfalt to netrha a je to takovy gauc na kolech. Ale bylo pohodlny a do 140 000 km, nez jsme s eho zbavil jsme do nej akorat lil benzin avodu do ostrikovace. jednou rocne vymena oleje. Zadan porucha, krome synchronizace spojky (zalezitost cca 1500 Kc). Pokud muzu doprorucit, tak pokud V40, tak s benzinem 2.0T
Auto po vstupu do EU jsem dovezl hned první den co to šlo a bylo to v pohodě. Bylo to z Německa, auto jsem si našel na netu.
Tam se muselo zaplatit povinné ručení na 14 dní a německé celní značky. Stálo to přes někoo asi 220 € a trvalo to asi hodinu. Přejezd hranic OK, bez problému. Tady na emise a dovozovou STK, tehdy asi 1500,- Kč a pak pro značky. Ty se schválením snad za 2300,-. Toť vše, žádný problém ani komplikace.
Jen jsem měl předem v ruce odfaxovaný německý TP a na STK jsem si předem ověřil, že to bude bez problémů. A bylo.
Tam se muselo zaplatit povinné ručení na 14 dní a německé celní značky. Stálo to přes někoo asi 220 € a trvalo to asi hodinu. Přejezd hranic OK, bez problému. Tady na emise a dovozovou STK, tehdy asi 1500,- Kč a pak pro značky. Ty se schválením snad za 2300,-. Toť vše, žádný problém ani komplikace.
Jen jsem měl předem v ruce odfaxovaný německý TP a na STK jsem si předem ověřil, že to bude bez problémů. A bylo.
Díky všem za infos. Všechno jsem si pozorně přečetl, i ty dřívější diskuze tady (jsem netušil, že tu byly). Musím říct, že obrázek V40 utrpěl několik šrámů. Hodně se mi zamlouval diesel z roku !!1999!!, bratru za !!160K!!, v nejmenovaném pražském bazaru. Ale nemůžu přijít na to, jakého čerta je tak levné. Znáte někdo tohle auto? V čem může být svízel? No uvidíme, jak se to podaří do budoucna, a jak si povedou ročníky 2000 a výš do konce výroby, možná bude lepší si počkat na ně. Mimochodem, dováželi jste si někdo vůz z EU po vstupu? Třeba přímo V40ku? Kupovali jste ho přes nějakou tu burzu? Jak je to s přihlášením? Easy? Nestojí to půlku ceny? Ohlasy a rady sem, zkušenosti, zážitky, všechno sem 😄
[odkaz]
a
[odkaz]
Velmi prijemny dobry auto, jen ne prvni dva rocniky k me smule.
Viz. motozurnal na CRo 1. Kup posledni rocniky. P.S. Hodne stesti.
a
[odkaz]
Velmi prijemny dobry auto, jen ne prvni dva rocniky k me smule.
Viz. motozurnal na CRo 1. Kup posledni rocniky. P.S. Hodne stesti.
Jako typický rejpal se zdržuji veškerých komentářů, byť tohle Volvo znám dost dobře.
PS: Kromě toho stačí nebýt líný a nalistovat si obdobnou rubriku v archivu. Už se to tu totiž dávno všechno probralo a pochybuji, že by nyní někdo mohl dodat něco zásadního.
PS: Kromě toho stačí nebýt líný a nalistovat si obdobnou rubriku v archivu. Už se to tu totiž dávno všechno probralo a pochybuji, že by nyní někdo mohl dodat něco zásadního.
No dobrá, tak když nechceš od rejpalů, tak já nic říkat nebudu. Von ti to o těch převodovkách z Renaultu v holadských Volvech a jiných příhodách řekne někdo jinej >😁
Zdravím.
Sháním informace o vozech Volvo S40 / V40. Zajímají mě osobní zkušenosti z řízení (pohodlí, hluk), provozu (výměna náplní, olejů, pneu), případně "tuning" úprav těchto vozů, a objektivní informace o poruchovosti jednotlivých ročníků, nákladů na opravy. Prosím rejpaly, a lidi, kteří v těchto autech jeli sotva půl hodiny po českých cestách, aby se jakýchkoliv komentářů zdrželi, nemají žádnou cenu.
Zajímám se o koupi tohoto vozu, moc se mi líbí, ale vzhled není všechno. Doporučíte? Odradíte? Poradíte? Řeknete alternativu?
Díky moc 😊
Sháním informace o vozech Volvo S40 / V40. Zajímají mě osobní zkušenosti z řízení (pohodlí, hluk), provozu (výměna náplní, olejů, pneu), případně "tuning" úprav těchto vozů, a objektivní informace o poruchovosti jednotlivých ročníků, nákladů na opravy. Prosím rejpaly, a lidi, kteří v těchto autech jeli sotva půl hodiny po českých cestách, aby se jakýchkoliv komentářů zdrželi, nemají žádnou cenu.
Zajímám se o koupi tohoto vozu, moc se mi líbí, ale vzhled není všechno. Doporučíte? Odradíte? Poradíte? Řeknete alternativu?
Díky moc 😊