Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

Rád bych se dozvěděl názor dalších řidičů na dopravní infolinky jako je třeba 900112200 www.silnicni.info. Myslíte si, že taková infolinka může pomoci v prevenci dopravních nehod ?

Je lepší si někam zavolat a zjistit konkrétní situaci nebo si nechat zasílat SMS zprávy?

Čekám na Vaše odpovědi. 😊
Outlander
No, nevím, jestli je to prevence nehod, ale určitě ušetří spoustu času a nervů. Osobně si myslím, že jestli má něco fungovat, musí to být na komerční bázi. Proto jsem zaplatil 500 Kč a koupil jsem si roční ABA kartu. Takže teď můžu kdykoliv zavolat a zeptat, jestli směrem, kterým jedu, není nějaký problém. Za mě osobně s ABA kartou velká spokojenost.

SMSky zatím nenabízí a dost dobře si to ani nedovedu představit, protože dostávat všechny SMSky je na zblbnutí a než někam napíšu, že jedu odněkud někam, tak už mám ten hovor vyřízen.
Nevim, jestli je lepsi si kupovat ABA kartu, nebo si rovnou zavolat na telefonni cislo sice se zvysenym tarifem (ne vsak zase o tolik - cena je stejna jako treba informace o tel. cislech), a tam se dopravni situaci dovedet.

[odkaz] je alternativa k ABA karte, u ktery si clovek nemusi dopredu nic kupovat... staci kdykoli zavolat a dovi se co chce vedet. Taky spokojenost. Navic se mi libi, ze kdyz me zajima treba D1 (klasika ze?), tak mi po ukonceni hovoru zaslou po dobu 30ti min. SMS zpravu, pokud se na uvedene silnici a v uvedenem smeru neco stane. Myslim, ze tohle nema chybu ani konkurenci.
Outlander
To vypadá celkem dobře. ABA karta mě sice vyjde levněji, ale toto nevypadá vůbec zle. Díky za info.