tak jsem to vyřešil jednoduše,,, koupil od rákosníků rakouské 150W repro, přesně mi zapadly kam potřebuji , a na mou potřebu poslechu rádia úplně vystačí , cena ? 700,- za všechy 4 co jsem potřeboval...
někdy jen jednoduchá rada stačí, než se zaobírat chlazením, výkonem ve špičce atd.. buď to hraje nebo ne.. , jestli to je značkove či né, je věc druhořadá, alespoň pro mě
někdy jen jednoduchá rada stačí, než se zaobírat chlazením, výkonem ve špičce atd.. buď to hraje nebo ne.. , jestli to je značkove či né, je věc druhořadá, alespoň pro mě
Dobrý den, velká nabídka je třeba i tady: https😐/www.2din.cz/autoradia/ ale s 2din zatím nemám zkušenost a nevím, jestli je to nejlepší volba, ale v poměru kvalita/cena mi to připadá v pohodě.
Malý autoreproduktor o prům 10cm, zkrátka 20W příkon nikdy ustát nemůže. A to na něm může být napsáno třeba 300W
Skus si někdy sáhnou na zesilovač (externí) 4x50W jak se dokáže roztopit. A to už je nějaká plocha a materiál. V aurorádiu je možná tak 4x12cm kousek hliníku. To zkrátka nemůže stačit.
můžeš mi tedy vysvětlit, jak chceš dostat 45Wsin z 12V?
To je už z fyzikálních zákonů nesmysl!
Možná si to pleteš s externími zesilovači, tam je napěťový měnič. Pak je 45W sranda
Čili když to osolím, tak k příkonu zesilvače musím ještě přičíst příkon měniče. To teda moc výhra není.
On ten měnič musí být dost tvrdý, aby utáhnul zesilovač. I kdyby byla účinnost 90% tak produkované teplo pokud přičtu ještě zesik bude v tom rádiu šílený.
Tohleje cesta k externím zesilovačům, kde je to víceméně jedno. V autorádiu je to cesta do pekel.
Ty děláš někde v servise, nebo taky jenom vyštudovanej elektrotechnik?