Vůbec se nedivim, že Škodě klesá zisk v korunách, když jí u nás kleasaj prodeje. Stačí se jít podivat do autosalonů, zasraný předváděčky vod bahna, prodejci - nezájem, nejraději by se vás zbavily rovnou ve dveřích, předražený. Od Škodovky je to pěknej humus.
Stevee
0
to mas pravdu. dneska uz nikdo nekouka na koncovy uzivatele, zajimaj je jen prachy a lidi sou blby a skodovky porad kupujou.
0
Že tys včera slavil s bolševikama 1.máj?Jednak tam neprodávají samé "TY" ŽENY, předváděčka od bláta je max. u Scouta, pokud s ním jezdí a je v terénu mokro, nicméně ještě ten den se večer vypucuje a ráno je zase čistý,jako z továrny.Jinak,je vidět, že někdo nechápe vazbu Kč - €, ale zde nejsme na ekonomickém serveru...
kuko
0
bohužel jsem měl taky špatnou skušenost v showroomu Škoda (tím netvrdím, že se to u jiných značek nemůže stát) - cca 3 roky dozadu jsem chtěli koupif Fabku f kombíku - informace jsem z prodejce museli tahat, prospekty nám dával úplně znechucen, když jsme si chtěli něco nakonfigurovat to byla pro něj totální pruda....nabídnout posezení ve voze? nabídnout zkušební jízdu? to snad nemůžete myslet vážně!
Tak jsem zašel ke konkurenci - informací až nad hlavu, letáky, prospekty, výpočty leasingu, sleva, pojištění, v showroomu nebyl k dispozici konkrétní model, nevadí, mrnknem vedle do servisu jestli tam není, ano je, tak prosím, posaďte se vyskoušejte, ukážeme, poradíme, na kdy dáme skušební jízdu? Prosím, jak je libo.
Když pak měl vůz zpoždění, zapůjčen náhradní zdarma...
A to jsem bral základní verzi, bez doplňků, takže měli na mně určitě nejmenší marži, přesto jsem se cítil jako nejdůležitější zákazník!
0
Nemuzu se nezeptat. Proc jsi toho prvniho prudil s konfiguracema a prospektama, kdyz jsi nakonec chtel "holomrdku"? Mas na to samo jako zakos pravo, ale je to zvlastni 😉
kuko
0
dobrá otázka - jako první jsem byl u Škody - tj. v základu dostaneš co? Nic! Za příplatek máš Nic + volant....Takže když jsem chtěl aspoň nějakej airbag a pod, musel jsem vědět do jakých astronomických částek cena vyskočí! No a pak chceš vědět jestli se ti rovnou nevyplatí vzít vyšší stupeň výbavy kde to už máš a pod.
U konkurence jsem bral sice základ - ale + metalíza, + možná elektrony kdyby se vešly do rozpočtu, pak taky potřebuješ vypočítat leasing a pod.
Prospekty jsem si bral právě kvůli tomu, abych viděl jednotlivé stupně výbavy co nabízí, barvy, servisní požadavky a pod. abych to mohl vzájemně srovnat.
Tentokrát to škoda prohrála - a poslední hřebík do rakve jí zasadil právě prodejce! Nebylo to však moje poslední auto (doufám), takže příště možná naopak vyhraje...
0
Fabia se nepovedla stará se zase povedla takže teďˇto je logický že sou nížší zisky ( článek jsem nečetl ).
Tak jsem zašel ke konkurenci - informací až nad hlavu, letáky, prospekty, výpočty leasingu, sleva, pojištění, v showroomu nebyl k dispozici konkrétní model, nevadí, mrnknem vedle do servisu jestli tam není, ano je, tak prosím, posaďte se vyskoušejte, ukážeme, poradíme, na kdy dáme skušební jízdu? Prosím, jak je libo.
Když pak měl vůz zpoždění, zapůjčen náhradní zdarma...
A to jsem bral základní verzi, bez doplňků, takže měli na mně určitě nejmenší marži, přesto jsem se cítil jako nejdůležitější zákazník!
U konkurence jsem bral sice základ - ale + metalíza, + možná elektrony kdyby se vešly do rozpočtu, pak taky potřebuješ vypočítat leasing a pod.
Prospekty jsem si bral právě kvůli tomu, abych viděl jednotlivé stupně výbavy co nabízí, barvy, servisní požadavky a pod. abych to mohl vzájemně srovnat.
Tentokrát to škoda prohrála - a poslední hřebík do rakve jí zasadil právě prodejce! Nebylo to však moje poslední auto (doufám), takže příště možná naopak vyhraje...