Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Mercedes-Benz GLK – sériové provedení se představuje

Mercedes-Benz GLK se doposud představoval pouze ve své předsériové podobě konceptu, ale na autosalonu v Pekingu automobilka odhalila jeho sériové provedení, které do Evropy dorazí na podzim.
Zpět na článek
30. 4. 2008 00:38
30. 4. 2008 09:35
30. 4. 2008 00:38
Medvídek
Jen pojď medvídku, ty králi, do našich "šourumů" se svým okoukaným a hranatým designem, svojí okázalostí, zbytečností, malou prodejností, nabobským image, jako doplněk malých pinďourů a blondýnek před dojením! Chci tě! Fakt se mi líbíš!
Ale nevím, co na to řekne můj megán, až se to dozví :-(
Rozbalit vlákno
0
30. 4. 2008 07:31
AUTO PRO CHLAPAKY
Tak at se dari. GLK ma vydarenou vychozi pozici na trhu. X3 je jiz postarsi a Q5 "pro holky". Takze v premiovce bud GLK nebo XC60.
Rozbalit vlákno
0
30. 4. 2008 09:35
SVĚT ZÍTŘKA
Zejtra... zejtra si ho kup. Někdo musí nastavovat laťky, někdo musí určovat styl, někdo prostě musí být... nejlepší. BMW X3 svou roli středního prémiového SUV sehrálo bez přeřeknutí. Postupně za sebou táhlo celou karavanu plagiátů. A že se jim tu na silnicích daří... a pak... BMW X3 nestárne narozdíl od těch ostatních. Tak do tohoto světa vítáme ještě Q5 od AUDI. Je to dobře rozehrané.

Jenže... právě přijel nový král středních SUV. Tak silný, tak "vyhraněný," tak SUVerénní. Vizualitou utekl celému světu o pět let. Jo, ty už víš, co bude během těch pěti let následovat. Hlavně neudělej chybu a kup ho. Cena nerozhoduje. U klenotu nejde o cenu, u klenotu jde o hodnotu... Kéž bys to pochopil.

Na závěr se pořádně podívej na poslední záběr toho videa a pak rychle překlikni na titulní snímek KUGY... aby jako bylo jasno co je nebe a co... dudy, pardon - kugy.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Pierro
30. 4. 2008 11:09
Re: SVĚT ZÍTŘKA
Tady bych brácho trochu krotil emoce a chlapecké nadšení. Nevím do jaké míry utekl GLK celému světu a proč by zrovna on měl určovat směr v této třídě vozů ;-) Stejně jako nechápu, proč tohle auto oznaovat za krále středních SUV. Nepochybuji o tom, že se jedná o vysoce kvalitní výobek prémiové značky, ale má to jeden problém - mě se tohle auto prostě nelíbí. A myslím že nebudu sám, koho tenhle zázrak neosloví. Nicméně svůj názor na GLK jsem tu již jednou prezentoval, takže se nehodlám znovu opakovat.. :-!