Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

12 komentářů

Dobry den nemuzete mi nekdo poradit,nebo rict zkusenosti s prestavbou 5.stupnove prevodovky na 6.stupnovou?Popripade doporucit nejakou firmu.Diky moc
Myslím ,že by to bylo nákladnější, než koupit novou od výrobce. Doufám,že víte,že cena normální převodovky ke střední třídě vozů se pohybuje kolem 60.000,-.
Nejde to u každé převodovky, ale když je tam místo, tak proč ne. Dělají to firmy a rozhodně to nestojí jako nová převodovka. Je to dlouho co jsem se o to zajímal, ale myslim, že třeba na 1.6 MPI to jde 😉
Někdo psal, že mu to dělali tuším na OI a bylo to docela jednoduché. Pohledej fóra tady a autorevue, název vlákna ale o převodovkách nebyl (snad to bylo OT o světlech...?)
Nemůžu si vzpomenout na stránky, ale nabízeli to na O1 za docela rozumnej peníz. Aplikace u zákazníka asi za 3 hodiny.
Vážený pane asi jste spadl z marsu- píšete aplikace u zákazníka 3 hodiny-!!!!

Na to aby jste mohl přestavět převodovku, tak se musí z toho auta vyndat a rozdělat a to zabere daleko více času.
Vážený pane Pecene, asi jste spadl z Jupitera, ale slibovali to přesně tak, jak píše TommyEngelo. Takže klídek.
Pecen, Viados a další: Dal jsem si tu práci a našel další info. Z toho vyplývá, že mi můžete víteco...

[odkaz]%E8n%E1+mont%…
Takže hromada keců a nadávek a najednou ticho. Na internetu si dokáže hubu otevřít každej moula.
Tommy100
slyšel jsem,že se u toho ani převodovka nevyndává. :shock:

že je to dost jednoduché,že se jen přidají nějaká ozubená kolečka a vyřežou šestý stupeň. 😄
takže se 1. omlouvám za mystifikaci, že to trvá 3 hodiny

a za 2. Pecene, spadnuls na hlavu a uhodil ses moc.

[odkaz]
Slibovali. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Taky slibovali, že když u pevného disku počítače uvolníte čtyři šroubky v rozích a nazdvednete kryt, udělá se uvnitř více míta a vejde se tam více dat. No a našli se lidé, kteří se tou radou řídili ...