Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Volkswagen Park Assist Vision: zaparkuje bez pomoci

11 komentářů

:yes: >😁 >😁 >😁
To pozná jednoduše - pustíš tlačítko na klíčku, které musíš během celého manévru držet.

Když náklaďák bude nakřivo tak to až tolik nebude vadit, páč k tomuhle jsou potřeba parkovací senzory vpředu, vzadu i po stranách.
Ronault.
No jo, ale to byla idylická situace. Co se stane, když se změní situace po opětovném příchodu auta. Místo řady stejný aut tam bude náklaďák, bude nakřivo, zcela těsně vedle mě... navíc jak ten vůz pozná místo, kde já chci zastavit a nastoupit? Třeba se Paššík rozjede sám na výlet a co já pak tam bez auta? >😒] Ale jinak tedy zajímavá věc.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Máš ovládání rádia na volantu?
boberko
boberko
delphino
já bych v tom vyděl hlavně usporu místa, když nebudeš potřebovat místo pro vystoupení a nastoupení tak asi na každý 4 místa bys tak mohl dostat 5 aut (odhadem), ale celkově ta technika spěje k tomu, že můžeš být nemehlo největší a budeš moct řídit, protže auto to vlastně odřídí za tebe.
Když vezmu v potaz věci co už jsou zavedeny v praxy (a nepočítám ty co se testují)😒br /> adaptivní tempomat+automat=nemusíš používat plyn a u některých verzí už ani brzdu až do uplného zastavení
navigace GPS propojená mezi auty aby se vědělo o kolonác a bouračkách, a základní věc vlastně nebloudění a znalost profilu trati+tenhle parkovací systém se jistě dá "lehce" doupravit aby uměl i předjíždět, odbočovat atd... kde vlastně toho řidiče potřebuješ, když si tu jízdu prostě nepotřebuješ užít, lae za jízdy třeba pracovat.
Klaudius
Zaujímavé síce, ale ten praktický dopad...za volant budú sadať stále väčšie a väčšie nemehlá a namiesto vlastných schopností sa budú spoliehať na techniku. Inak by ma zaujímalo, kto bude niesť zodpovednosť za škodu, spôsobenú zlyhaním elektroniky... 😄
Pozorně sleduj to video. Auto umí i samo vyparkovat.
boberko